Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi OSMANİYE MERKEZ

Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi OSMANİYE MERKEZ

Okul Kodu :

973911

Okul Telefonu :

(328) 825 6401

Okul Adresi :

FAKIUŞAĞI MAH. LİSELER KAMPÜSÜ 45102 Sokak Dış Kapı No 4 /8 MERKEZ/OSMANİYE

Ulaşım :

Özel halk otobüsü, servis

İl/İlçeye Uzaklık :

2 KM

Web Sitesi :

https://osmaniyesbl.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

550

Öğretmen Sayısı :

41

Derslik Sayısı :

17

Ders Saatleri :

08.00-15.05

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

1

Hizmet Puanı:

10

Okul LGS 2022 Bilgileri :


Hazırlık Sınıfı Bulunmayan Sosyal Bilimler Lisesi - İngilizce - Taban Puan: 387,9066 Taban Yüzdelik Dilim: 12,12

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



FATİH Ç. (Okul Müdürü) - İBRAHİM C. (Müdür Başyardımcısı) - NAZLI G. (Müdür Yardımcısı) - Abdullah Ç. (Müdür Yardımcısı) - ERDEM İ. (Müdür Yardımcısı) - OLCAYTO O. (Almanca Öğretmeni) - ALİ E. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) - ALTAN T. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - MESUT R. (BEDEN EĞİTİMİ Öğretmeni) - SAADET Ş. (Biyoloji Öğretmeni) - FEZAİ Y. (Coğrafya Öğretmeni) - TALİP A. (Coğrafya Öğretmeni) - EDA T. (COĞRAFYA Öğretmeni) - EBUBEKİR Y. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - İPEK D. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - YAŞAR G. (Felsefe Öğretmeni) - METİN C. (Felsefe Öğretmeni) - SEFA İ. (Fizik Öğretmeni) - FATİH A. (İngilizce Öğretmeni) - EDA D. (İngilizce Öğretmeni) - HİLAL A. (Kimya Öğretmeni) - DERYA Y. (Matematik Öğretmeni) - İBRAHİM Ş. (Matematik Öğretmen) - OĞUZHAN D. (Matematik Öğretmeni) - ÜMMÜGÜLSÜM Y. (Matematik Öğretmeni) - SEFANUR B. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - DİLEK U. (SanaTarihi Öğretmeni) - SEVGİ Ö. (Resim Öğretmeni) - DİLEK A. (TARİH Öğretmeni) - AHMET T. (Tarih Öğretmeni) - MEHMET U. (Tarih Öğretmeni) - SELÇUK O. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI Öğretmeni) - ALİ P. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - DÜCCANE D. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ) - MUSTAFA E. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - MUTLU A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - NAZIM T. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - ÖZLEM A. (Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni) - MERYEM N. (Rehberlik ve Psikolojik Danışman) - Şahide Z. (Rehberlik ve Psikolojik Danışman) -

Okuldan Haberler :



Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi olarak Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ile eğitimde iş birliğinin sağlanması kapsamında hazırlanan protokol Sayın Müdürümüz Fatih Çakmak ve Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından imzalandı.

Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi olarak Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ile eğitimde iş birliğinin sağlanması kapsamında hazırlanan protokol Sayın Müdürümüz Fatih Çakmak ve Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından imzalandı.


✶ OSMANİYE MERKEZ İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

0

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 25.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.