İdil Cumhuriyet Anadolu Lisesi ŞIRNAK İDİL

İdil Cumhuriyet Anadolu Lisesi ŞIRNAK İDİL

Okul Kodu :

751143

Okul Telefonu :

4865512020

Okul Adresi :

TURGUT ÖZAL MAH. 595 SK. NO 12 İDİL / ŞIRNAK

Çevre :

İlçemiz küçük ve uzun yıllar görev yapılabilecek her ihtiyacın karşılanabileceği bir yerdir.

Ulaşım :

İlçemiz Şırnak Havalimanına 10 km uzaklıktadır. Uçakla bu havalimanın gelinip, yoldan cizre aracına binilerek okulumuza ulaşılabilir. Otobüsle gelenler için Midyat veya Cizreye gelinip, İdil aracına binilerek de ulaşılabilir.

İl/İlçeye Uzaklık :

tadır. Uçakla bu havalimanın gelinip, yoldan cizre aracına binilerek okulumuza ulaşılabilir. Otobüsle gelenler için Midyat veya Cizreye gelinip, İdil aracına binilerek de ulaşılabilir.

Web Sitesi :

https://idilcumhuriyetal.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

1066

Öğretmen Sayısı :

62

Derslik Sayısı :

24

Ders Saatleri :

Derse Giriş:08.00 Öğle arası :12.00-13.30 Ders Çıkış:15.50

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

3

Hizmet Alanı:

5

Hizmet Puanı:

26

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Lokman K. (Okul Müdürü) - Mehmet S. (Müdür Yardımcısı) - Başak K. (Müdür Yardımcısı) - Mehmet H. (Müdür Yardımcısı) - Zozan A. (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) - Merve B. (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) - Esra Y. (Matematik Öğretmeni) - Hülya S. (Matematik Öğretmeni) - Levent T. (Matematik Öğretmeni) - Merve K. (Matematik Öğretmeni) - Ayşe Ç. (Matematik Öğretmeni) - Havva D. (Matematik Öğretmeni) - Nasin K. (Matematik Öğretmeni) - Ubeyt Ö. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Süleyman S. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Sati İ. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Fırat N. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ) - Merve K. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ) - Yaşar Y. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Sergen B. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ) - Büşra B. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Yıldız D. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni ) - Ülkü Y. (İngilizce Öğretmeni) - Berrin B. (Almanca Öğretmeni ) - Emel K. (İngilizce Öğretmeni) - Emre K. (İngilizce Öğretmeni) - Melek C. (İngilizce Öğretmeni) - Murat S. (İngilizce Öğretmeni) - Nuran G. (Almanca Öğretmeni) - Rabia Y. (İngilizce Öğretmeni) - Emrah B. (Coğrafya Öğretmeni) - Müslüm B. (Coğrafya Öğretmeni) - Hünkar D. (Fizik Öğretmeni) - Nilüfer U. (Fizik Öğretmeni) - Yağmur S. (Fizik Öğretmeni) - Semet C. (Kimya Öğretmeni) - Nevin D. (Kimya Öğretmeni) - Hacer P. (Biyoloji Öğretmeni) - İsmail A. (Biyoloji Öğretmeni) - Mehmet H. (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni ) - Zeki B. (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni) - Mustafa A. (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni) - Özlem K. (Müzik Öğretmeni) - Beyzanur U. (Müzik Öğretmeni) - Eşref Ö. (Felsefe Öğretmeni) - Beylete A. (Felsefe Öğretmeni) - Sabahattin E. (Felesefe Öğretmeni) - Zeynep E. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Hamza Ö. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Şefika Ö. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Seyfullah B. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Ahmet Ç. (Tarih Öğretmeni) - Burcu G. (Tarih Öğretmeni) - Selahattin H. (Tarih Öğretmeni) - Songül Y. (Tarih Öğretmeni) - Bozan D. (Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmeni) - Kudbettin A. (V.H.K.İ) -

Okuldan Haberler :



 OKULUMUZ ERKEKLER VOLEYBOL 1.Sİ, KIZLAR KATEGORİSİNDE VOLEYBOL 2. Sİ, KIZLAR FUTSALDA  2. OLMUŞTUR.

OKULUMUZ ERKEKLER VOLEYBOL 1.Sİ, KIZLAR KATEGORİSİNDE VOLEYBOL 2. Sİ, KIZLAR FUTSALDA 2. OLMUŞTUR.

OKULUMUZ SPOR MÜSABAKALARINDA İLÇE 1.Sİ OLDU

OKULUMUZ SPOR MÜSABAKALARINDA İLÇE 1.Sİ OLDU

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

2021-2022 İCAL MEZUNİYET TÖRENİ

2021-2022 İCAL MEZUNİYET TÖRENİ

İCAL BAHAR ŞENLİĞİ

İCAL BAHAR ŞENLİĞİ

9.  VE  10. SINIFLAR ARASINDA DÜZENLENEN BİLGİ YARIŞMASI

9. VE 10. SINIFLAR ARASINDA DÜZENLENEN BİLGİ YARIŞMASI

KÜTÜPHANEMİZ

KÜTÜPHANEMİZ

VOLEYBOL TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLDU

VOLEYBOL TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLDU


✶ ŞIRNAK İDİL İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :



Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 25.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.