Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi BATMAN MERKEZ

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi BATMAN MERKEZ

Okul Kodu :

745642

Okul Telefonu :

04882142537

Okul Adresi :

BAYINDIR MAH. HASANKEYF YOLU SK. BATMAN GAZI MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 28 MERKEZ / BATMAN

Çevre :

- Hasankeyf Yolu Üzeri Binatlı Köyü Best Mevki No: 3 Merkez BATMAN

Ulaşım :

Ulaşım Okulumuza ulaşım şehir içi minibüsleri belediye halk otobüsleri ve özel servisler marifeti ile sağlanmaktadır.

Web Sitesi :

https://gazimeslek.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

1359

Öğretmen Sayısı :

46

Derslik Sayısı :

23

Ders Saatleri :

08:30 - 17:20

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

3

Hizmet Alanı:

4

Hizmet Puanı:

22

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



SALİH C. (OKUL MÜDÜRÜ) - EKREM B. (MÜDÜR BAŞYARDIMCISI) - MURAT G. (MÜDÜR YARDIMCISI) - MAHMUT K. (MÜDÜR YARDIMCISI) - FATMA B. (MÜDÜR YARDIMCISI) - KENAN G. (MÜDÜR YARDIMCISI) - ŞEHRAZAT Z. (MÜDÜR YARDIMCISI) - GURBET T. (MÜDÜR YARDIMCISI) - ÖZGE T. (TARİH) - BURCU K. (TARİH) - SALİH D. (KİMYA) - SAFİYE C. (DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ) - SÜREYYA Ö. (DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ) - SEMRA G. (FELSEFE) - FARUK Ö. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI) - HALİT U. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI) - LEVENT Y. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI) - MEHMET Ş. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI) - ÜMRAN K. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI) - MEHMET H. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI) - ROHAT K. (MATEMATİK) - FARUK E. (MATEMATİK) - ÇİĞDEM U. (MATEMATİK) - ŞEYMA S. (MATEMATİK) - HAVVA S. (MATEMATİK) - AYŞE K. (İNGİLİZCE) - HAKKI K. (İNGİLİZCE) - ESMA O. (İNGİLİZCE) - İBRAHİM Y. (COĞRAFYA) - MURAT K. (COĞRAFYA) - EBRU T. (GÖRSEL SANATLAR) - ÖMER D. (BİYOLOJİ) - UMRAN K. (BEDEN EĞİTİMİ) - AKİF G. (BEDEN EĞİTİMİ) - ABDULHEKİM A. (FİZİK) - PINAR S. (MESLEK ÖĞRETMENİ) - KADRİ A. (MESLEK ÖĞRETMENİ) - ŞERMİN M. (MESLEK ÖĞRETMENİ) - AYNUR O. (MESLEK ÖĞRETMENİ) - MEHMET Ş. (PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK) - YUNUS O. (PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK) - MEHMET N. (HİZMETLİ) - MEHMET S. (ŞOFÖR) - ERKİN G. (TEKNİSYEN YARDIMCISI) -

Okuldan Haberler :



BİLGİ YARIŞMASINA KATILDIK

BİLGİ YARIŞMASINA KATILDIK

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SALİH CENGİZ HAŞİMOĞLU PANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ZİYARET ETTİ

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SALİH CENGİZ HAŞİMOĞLU PANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ZİYARET ETTİ


✶ BATMAN MERKEZ İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

: Spor Alanındaki Başarılar: Okulumuzda kız ve erkek basketbol, futbol, atletizm, satranç takımları olup her sene il veya ilçe çapında yürütülen turnuvalara katılım sağlamaktayız. Bayrak koşusu 4x100 genç erkekler il 1. liği, genç kızlar il 1.liği, yıldız kızlar il 3.lüğü ödülleri ; okullar arası erkekler bocce turnuvası il 4. lüğü derecelerimiz bulunmakta ayrıca farklı branşlarda okul içi turnuvalar da düzenlenmektedir. Deneme Sınavları Başarıları: Okulumuzda 10,11, ve 12.sınıf seviyesindeki öğrencilerimize yönelik deneme sınavları yapılmakta, öğrencilerimizin başarıları nesnel ölçütlerle değerlendirilmekte, kısa zamanda sonuçlar duyurularak öğrencilerimiz kendileri ile rekabete sürüklenmektedir. Bu durum da öğrenci motivasyonunu artırmaktadır. Ödüller, Teşekkür ve Takdir Belgeleri: Etkinliklerde aktif katılım gösteren öğrencilerimiz katılım ve onur belgeleri ile ödüllendirilmektedir. Ayrıca önceki sene 2.dönem içerisinde 148 öğrencimiz takdir belgesi, 362 öğrencimiz de teşekkür belgesi ile ödüllendirilmiştir. Proje Alanındaki Başarılar: Okulumuz Erasmus+ projelerinde yer almakta, bu proje kapsamında 3 idareci, 3 öğretmen olmak üzere 6 personel ve 43 öğrenci yurt dışına göndermiştir. Bunun yanında il düzeyinde Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor projesiyle adını duyurmuştur. Okulumuz Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul projelerinde ödül sahibidir.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :

taban puani ne kadar (zana )

Boş kontenjan varmı (Rojin .24.11.224 - Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.1.0; DRA-LX5) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/80.0.3987.149 Mobile Safari/537.36)



Güncelleme tarihi: 28.03.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.