Muradiye Anadolu Lisesi VAN MURADİYE

Muradiye Anadolu Lisesi VAN MURADİYE

Okul Kodu :

767083

Okul Telefonu :

(000) 000 0000

Okul Adresi :

Fevzi Çakmak Mah. Van yolu caddesi, No 2A İç Kapı No 525 , Muradiye/Van

Ulaşım :

Servis ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçeye Uzaklık :

Okulumuz Muradiye ilçe merkezine 5 km, Van il merkezine ise 82 km uzaklıktadır.

Web Sitesi :

https://muradiyeanadolulisesi.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

794

Öğretmen Sayısı :

31

Derslik Sayısı :

24

Ders Saatleri :

08.00-15.10

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

3

Hizmet Alanı:

5

Hizmet Puanı:

26

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Mesut A. (Okul Müdürü) - Ozan E. (Müdür Başyardımcısı) - Ebru K. (Müdür Yardımcısı/Pansiyon İşleri) - Emre S. (Müdür Yardımcısı/Öğrenci İşleri) - Sultan G. (Müdür Yardımcısı/Öğrenci İşleri) - Semra Y. (Matematik Öğretmeni) - Hilal A. (Matematik Öğretmeni) - Fatma N. (Matematik Öğretmeni) - Ferdi Ç. (Matematik Öğretmeni) - Şehriban S. (Matematik Öğretmeni) - Nazan A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Özlem E. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Tuğba G. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Doğukan K. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Adem T. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Seher A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - İbrahim A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Mesude Ö. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Kadri R. (Müzik Öğretmeni) - Sümeyye E. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Adem D. (Tarih Öğretmeni) - Dilek F. (Tarih Öğretmeni) - Yakup T. (Tarih Öğretmeni) - Mehmet P. (Fizik Öğretmeni) - Ümran Ç. (Kimya Öğretmeni) - Iraz Y. (Biyoloji Öğretmeni) - Gamze D. (Coğrafya Öğretmeni) - Ferhat V. (Coğrafya Öğretmeni) - Tekin T. (Coğrafya Öğretmeni) - Fehim K. (Coğrafya Öğretmeni) - Zeynep D. (İngilizce Öğretmeni) - Berçem P. (İngilizce Öğretmeni) - Nevin K. (İngilizce Öğretmeni) - Kader G. (İngilizce Öğretmeni) - Ayşe G. (Almanca Öğretmeni) - Emrah D. (Felsefe Öğretmeni) - Duygu S. (Felsefe Öğretmeni) - Gülşen C. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) - Burçin S. (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni) - Büşra S. (Okul Psikolojik Danışmanı) - Cevdet C. (Okul Psikolojik Danışmanı) -

Okuldan Haberler :




✶ VAN MURADİYE İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :



Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :

Egitimi ve ogretmeleri cok iyi yakında çok yüksek bir okul olacağına eminim (Can )

Okul çok güzel (Arda )

Okulun yeni busene ögrencisiyim cok güzel bi okul imkanlari cok iyi olanaklari cok iyi cok memnunum ögretmenlerindende müdürdende (Esra )

okulumu çok seviyorum ve çok başarılı okul olaçağına inanıyorum (havin gül .229.108.56 - Mozilla/5.0 (Linux; Android 7.0; SM-G610F) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/86.0.4240.185 Mobile Safari/537.36)

Gerçekten eğitime diyecek tek bir kelime diyemiyorum hayatımda ilk defa matematiği bu kadar çok sevdim derslere karşı olan ilgim arttı okulun zaten konforu çok iyii . Çok iyi bir şekilde dizayn edilmiş (Sazi )

Okulumuzun tek sıkıntısı puansız olması (Berfin )

Okuldan çok memnunuz. Eğitim açısından hiç bir sıkıntısı yok. Öğretmenlerimizin anlatım tarzı çok iyi okulun başarılı olacağından eminim (Yağmur .47.168.251 - Mozilla/5.0 (Linux; Android 12; M1908C3JGG) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/106.0.0.0 Mobile Safari/537.36)



Güncelleme tarihi: 26.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.