Yalçınkaya Ortaokulu ŞANLIURFA CEYLANPINAR

Okul Kodu :

742682

Okul Telefonu :

05079160883

Okul Adresi :

Yalçınkaya Köyü Ceylanpınar/ŞANLIURFA

Çevre :

- Köyün etrafı ovalarla çevrilidir. Düz bir yeryüzü şekli vardır. Köy Devlet Üretme Çiftliği arazisi kenarına kurulmuştur. Devlet kuyuları ve özel kuyular içme suyu ve tarımda sulama suyu olarak kullanılır. Yazlar çok sıcak ve kurak, kışlar ılık ve aralıklı yağış görülür. Köyün bütün toprakları tarım alanı olarak kullanıldığı için herhangi bir bitki örtüsüne rastlanılmaz. Ancak köyün içi oldukça yeşildir.

Ulaşım :

Ulaşım Köyümüz Ceylanpınar-Kızıltepe ana yoluna 9 km asfalt yol uzaklığındadır. Ulaşım köyün dolmuşu ile yapılmaktadır. Köyün dolmuşu sabah 7.30´da Ceylanpınar gidip akşam 16.00´da köye dönmektedir. Köyümüzün ait 2 adet lise servisi dolmuş mevcuttur. Ayrıca öğretmenlerimiz Ceylanpınar´a öğretmenlere ait servis ile gidiş-geliş yapabilmektedirler.

Web Sitesi :

https://yalcinkayaortaokulu.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

94

Öğretmen Sayısı :

6

Derslik Sayısı :

4

Ders Saatleri :

Başlama 08.30 Bitiş 14.30

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

2

Hizmet Alanı:

6

Hizmet Puanı:

22

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Cengiz S. (Müdür ) - Deniz S. (FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ) - İpek K. (İngilizce Öğretmenliği) - Rüya A. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :




✶ ŞANLIURFA CEYLANPINAR İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

: 1) Okulumuz 1969 yılında eğitim-öğretime başlamış, günümüze kadar sayısız öğrenci yetiştirmiştir. Yetiştirdiğimiz öğrenciler içinde savcı, tıp doktoru, akademisyen, avukat, öğretmen, hemşire, din adamı gibi seçkin görevlere gelenler vardır. 2) Okulumuz 2006 yılında "Orman Haftası" kutlamasında gösterdiği yüksek performans sebebiyle zamanın ilçe kaymakamı Sayın Musa USLAN Bey tarafından teşekkür belgesine layık görülmüştür. 3) Okulumuz Sosyal Bilgiler eski öğretmeni Mehmet Ali YILMAZ´ın gösterdiği gayretli çalışmalar sonucunda yaklaşık 5000 kitaplık bir kütüphaneye kavuşmuştur. 4) Okulumuz 2006 yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Minikler Futbol Turnuvası"nda Ceylanpınar ikincisi olmuştur.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 25.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.