Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ŞANLIURFA BİRECİK

Okul Kodu :

205902

Okul Telefonu :

04146521099

Okul Adresi :

Meydan Mah. Ferit Aydın Mirkelam Cad. No 6 BİRECİK

Çevre :

Şanlıurfa iline bağlı bir ilçe. Yüzölçümü 1.041 kilometrekare, nüfusu 92.355 dir. Şanlıurfa´nın güney batısında bulunur. Osmanlı döneminde ilçe olan tarihi çok eski olan bir yerleşim yeridir. Yüzeyi kuzeybatı - güneydoğu yönünde uzanan Kara dağının Fırat nehrine doğru alçalan geniş yamaçlarından ve yer yer ovalar halinde genişlemiş düzlüklerden ibarettir. Halk Urfa fıstığı, tahıl ekimi, bağcılık, meyvecilik, ticaret ve hayvancılıkla geçinmektedir.

Ulaşım :

İlçe merkezinden Şanlıurfa ve Gaziantep´e 15 dakikada bir servis kalkmaktadır. Ayrıca pek çok seyahat firmasının bürosu da bulunmaktadır.

İl/İlçeye Uzaklık :

Birecik, Şanlıurfa´ya 80 Km, Gaziantep´e 60 Km uzaklıktadır.

Web Sitesi :

https://birecikktml.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

338

Öğretmen Sayısı :

30

Derslik Sayısı :

16

Ders Saatleri :

Derse Başlama: 08:00 Son Ders Bitimi: 15.00, 15.50, 16.40

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

2

Hizmet Alanı:

4

Hizmet Puanı:

18

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Başöğretmen İ. (Müdür ) - Zülküf E. (Müdür Yardımcısı) - Mehmet S. (Müdür Yardımcısı) - Kübra G. (Koordinatör Müdür Yardımcısı) - Mehtap K. (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni) - Uzm. Ö. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Şefi) - Volkan Ö. (Bilişim Teknolojileri Alanı Şefi) - Nilberk K. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğretmeni) - Seda K. (Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı Öğretmeni) - Sultan K. (Moda Tasarım Alanı Öğretmeni) - Yunus T. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Elif Y. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Özgül A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Yasemin K. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Uzm. Ö. (Matematik Öğretmeni) - Abdullah F. (Matematik Öğretmeni) - Ahmet Ç. (Matematik Öğretmeni) - Suzan A. (Tarih Öğretmeni) - Uzm. Ö. (Fizik Öğretmeni) - Halil Ö. (Biyoloji Öğretmeni) - Duygu D. (Kimya Öğretmeni) - Eda G. (Felsefe Grubu Öğretmeni) - Hatice K. (Din Kült. ve Ahlak Bil. Öğretmeni) - Zeynep Ş. (Din Kült. ve Ahlak Bil.Öğretmeni) - Ziya T. (Din Kült. ve Ahlak Bil.Öğretmeni) - Selman N. (Coğrafya Öğretmeni) - Elif B. (İngilizce Öğretmeni) - Nalan K. (İngilizce Öğretmeni) - Uzm. Ö. (Okul Öncesi Öğretmeni) - Sıdıka K. (Okul Öncesi Öğretmeni) - Mihriban K. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğretmeni) - Sinem Y. (Güzellik Hizmetleri Alanı Öğretmeni) - Fatma K. (Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmeni) - İslim P. (Geçici İşçi) - Müslüm O. (Geçici İşçi) - Kavas Y. (Geçici İşçi) -

Okuldan Haberler :



MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM SİSTEMİ

MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM SİSTEMİ

"MUTLAKA OKUMALISIN"

BİGEP KAPSAMINDA DÜZENLENEN KARİYER GÜNLERİ

BİGEP KAPSAMINDA DÜZENLENEN KARİYER GÜNLERİ

EYÜP PEYGAMBER SABRIN MAKAMI

EYÜP PEYGAMBER SABRIN MAKAMI

BAŞARI AĞACI

BAŞARI AĞACI

BİGEP ASKIDA SORU PROJEMİZ

BİGEP ASKIDA SORU PROJEMİZ


✶ ŞANLIURFA BİRECİK İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

0

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 20.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.