Yardımcı Ortaokulu ŞANLIURFA EYYÜBİYE

Okul Kodu :

729778

Okul Telefonu :

5452870447

Okul Adresi :

YARDIMCI MAH. YARDIMCI KARAYOLU CAD. YARDIMCI İLKOKULU BLOK NO 487/1 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

Çevre :

Merkez´e 30 km uzaklıkta, ikili eğitim yapılan çevrede başarılı ve isim yapmış taşıma merkezli bir okuldur. Öğretmenler günlük olarak Merkez´e gidiş yapabildikleri gibi köy içinde de kiralık evler bulunmaktadır. Zaman zaman çevre köylerin öğretmenleri de bu evlerde kalmaktadır. Köy içinde jandarma karakolu, sağlık ocağı, eczane, kuyumcu,kırtasiye, market(ler), tamirhane, internet kafe, PTT gibi imkanlar bulunmaktadır.

Ulaşım :

Servis ile sağlanmaktadır. değerli servisçimiz.... Halil ÖZEN 0542 288 27 56

İl/İlçeye Uzaklık :

ta, ikili eğitim yapılan çevrede başarılı ve isim yapmış taşıma merkezli bir okuldur. Öğretmenler günlük olarak Merkez´e gidiş yapabildikleri gibi köy içinde de kiralık evler bulunmaktadır. Zaman zaman çevre köylerin öğretmenleri de bu evlerde kalmaktadır. Köy içinde jandarma karakolu, sağlık ocağı, eczane, kuyumcu,kırtasiye, market(ler), tamirhane, internet kafe, PTT gibi imkanlar bulunmaktadır.

Web Sitesi :

https://yardimciortaokulu.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

384

Öğretmen Sayısı :

21

Derslik Sayısı :

16

Ders Saatleri :

8:10-14:10

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Mesut A. (Okul Müdürü) - Mehmet S. (Müdür Yardımcısı) - Rabia K. (Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - İbrahim A. (Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Mehmet Ç. (Fen Bilimleri Öğretmeni) - Hatice S. (Matematik Öğretmeni) - Selman Ç. (Türkçe Öğretmeni) - Seda K. (Türkçe Öğretmeni) - Aynur Ö. (Türkçe Öğretmeni) - Abuzer T. (Türkçe Öğretmeni) - SÜMEYRA B. (Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Melek O. (Matematik Öğretmeni) - Nazlı K. (Fen Bilimleri Öğretmeni) - Şeyma Ü. (Müzik Öğretmeni) - Ayşe S. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Şengül Y. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) - Kenan Y. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Sait D. (Özel Eğitim Öğretmeni) - Veysel G. (Özel Eğitim Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :




✶ ŞANLIURFA EYYÜBİYE İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

0

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 27.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.