Dr.Sadık Ahmet Mesleki Eğitim Merkezi SİVAS MERKEZ

Okul Kodu :

198673

Okul Telefonu :

(346) 215 0999

Okul Adresi :

Mehmet Akif Ersoy Mah. M. Fethi Akyüz Cad. No 5 SİVAS

Ulaşım :

Toplu taşım araçları ile ve yaya olarak ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçeye Uzaklık :

Kurumumuz il merkezindedir

Web Sitesi :

https://sivasmesem.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

1168

Öğretmen Sayısı :

58

Derslik Sayısı :

10

Ders Saatleri :

DERS BAŞLAMA: 08:00 DERS BİTİŞ : 17:00

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

.

Hizmet Alanı:

2

Hizmet Puanı:

11

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Ertan A. (Müdür) - Ahmet K. (Müdür Başyardımcısı) - İlyas M. (Müdür Yardımcısı) - Hakan Y. (Müdür Yardımcısı) - Yasin T. (Müdür Yardımcısı) - Sadettin T. (Müdür Yardımcısı) - Mesut B. (Müdür Yardımcısı) - Mücahit A. (Matematik Öğretmeni) - Hülya A. (Matematik Öğretmeni) - Servet K. (Matematik Öğretmeni) - Eftal D. (Matematik Öğretmeni) - Saniye U. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Fikriye D. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Mehtap T. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Hüseyin K. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Mehmet T. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Ömür T. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Nihat G. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Rasim Y. (Tarih Öğretmeni) - Fatih U. (Tarih Öğretmeni) - Muhammed A. (Tarih Öğretmeni) - Serbülent K. (Rehber Öğretmen / Psikolojik Danışman) - Ali D. (Rehber Öğretmen / Psikolojik Danışman) - Tuğba D. (Rehber Öğretmen / Psikolojik Danışman) - Hacı P. (Mobilya ve iç mekan tasarımı Atelye Şefi) - Zülfikar P. (Mobilya ve İç mekan Tasarımı Öğretmeni) - Abdullah N. (Mobilya ve İç mekan Tasarımı Öğretmeni) - Mehmet E. (Mobilya ve İç mekan Tasarımı Öğretmeni) - Ahmet E. (Makina Teknolojisi Atölye Şefi) - Ayhan A. (Makina Teknolojisi Öğretmeni) - Duran K. (Makina Teknolojisi Öğretmeni) - Ayhan B. (Makina Teknolojisi Öğretmeni) - Selahattin G. (Makine Teknolojisi Öğretmeni) - Nafi Y. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Atölye Şefi) - Abdulgani B. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni) - Hakan D. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni) - Hüseyin Ç. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni) - Vedat A. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni) - Orhan Ç. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni) - Nevzat B. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni) - İlyas G. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni) - Mustafa Ş. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni) - Salim Ç. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni ) - Nihat G. (Metal Teknolojisi Atölye Şefi) - Şe H. (Metal Teknolojisi Öğretmeni) - Süleyman A. (Metal Teknolojisi Öğretmeni) - Salih S. (Elektrik-Elktronik Teknolojisi Atölye Şefi) - Ekrem D. (Elektrik-Elektonik Teknolojisi Öğretmeni) - İlyas B. (Elektrik-Elektonik Teknolojisi Öğretmeni) - İlker S. (Elektrik-Elektonik Teknolojisi Öğretmeni) - Abdullah A. (Elektrik-Elektonik Teknolojisi Öğretmeni) - Özlem Ş. (Matbaa Öğretmeni) - Elvan Y. (Giyim Üretim Teknolojisi Öğretmeni) - Ümit B. (Konaklama ve Kat Hizmetleri Öğretmeni) - Zuhal B. (Konaklama ve Kat Hizmetleri Öğretmeni) - Adıgüzel A. (Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Öğretmeni) - Yasin S. (Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Öğretmeni) - Mine A. (Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Atelye Şefi) - Gülden T. (Güzellik ve Saç Bakım Hİzmetleri Öğretmeni) - Yakup H. (Memur) - Ömer A. (Yardımcı Hizmetli) - Harun E. (Yardımcı Hizmetli) - Gürsel G. (Yardımcı Hizmetli) - Ömer D. (Yardımcı Hizmetli) -

Okuldan Haberler :



Dr. Öğretim Üyesi Semra ÇETİNTAŞ tütün bağımlılığı hakkında öğrencilerimize seminer verdi.

Dr. Öğretim Üyesi Semra ÇETİNTAŞ tütün bağımlılığı hakkında öğrencilerimize seminer verdi.

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı olarak önceden belirlenen bir evin priz ve elektrik  tesisatı tamiri yapıldı.

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı olarak önceden belirlenen bir evin priz ve elektrik tesisatı tamiri yapıldı.

İşletmelerde mesleki eğitim ile ilgili sektör ve işletme temsilcileri ile  toplantı yapıldı.

İşletmelerde mesleki eğitim ile ilgili sektör ve işletme temsilcileri ile toplantı yapıldı.

Rehber öğretmenimiz Serbülent KURNAZ,  öğrencilerimize ihmal ve istismardan korunma konulu seminer verdi.

Rehber öğretmenimiz Serbülent KURNAZ, öğrencilerimize ihmal ve istismardan korunma konulu seminer verdi.

Gezi inceleme kulübü  rehber öğretmen eşliğinde öğrencilerimizi şehir müzesine götürdüler.

Gezi inceleme kulübü rehber öğretmen eşliğinde öğrencilerimizi şehir müzesine götürdüler.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ

Koordinatör öğretmenlere Semih KIRIKTAŞ tarafından İSG eğitimi verildi.

Koordinatör öğretmenlere Semih KIRIKTAŞ tarafından İSG eğitimi verildi.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma gününü icra ettik.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma gününü icra ettik.

11/G Erkek Berberliği sınıfı öğrencileriyle Erkek Saç Şekillendirme dersinde Permanant eğitimi ve  uygulaması gerçekleştirdi.

11/G Erkek Berberliği sınıfı öğrencileriyle Erkek Saç Şekillendirme dersinde Permanant eğitimi ve uygulaması gerçekleştirdi.

Dr Sadık Ahmet Meslek Eğitim Merkezinde  yangın tatbikatı yapıldı.

Dr Sadık Ahmet Meslek Eğitim Merkezinde yangın tatbikatı yapıldı.


✶ SİVAS MERKEZ İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Pansiyon Bilgileri:

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 24.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.