Beğendik Ortaokulu SİİRT PERVARİ

Beğendik Ortaokulu SİİRT PERVARİ

Okul Kodu :

713034

Okul Telefonu :

0544 496 74 47

Okul Adresi :

Beğendik Beldesi / Pervari / Siirt

Çevre :

- Beğendik Beldesi Siirt ilinin Pervari ilçesinin 20 km kuzeybatısında yer almaktadır. yaklaşık olarak 3000 nüfusu bulunan Beğendik Beldesi´nde genç ve öğrenim çağında olan nüfus oldukça fazladır.

Ulaşım :

Ulaşım Siirt-Pervari arası 90 km olup ulaşım toplu taşıma ( dolmuş ) ile sağlanabilmektedir. Yol ortalama 2 saate yakın sürmektedir.

Web Sitesi :

https://begendik.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

296

Öğretmen Sayısı :

17

Derslik Sayısı :

12

Ders Saatleri :

08.30 - 14.10

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

3

Hizmet Alanı:

6

Hizmet Puanı:

30

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Munir A. (Müdür) - Zelal Y. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) - Zeynep K. (Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni) - Esma F. (Matematik Öğretmeni) - Sakine K. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ) - Sibel A. (Matematik Öğretmeni) - Abdulkadir A. (Türkçe Öğretmeni) - Fatih F. (Fen Bilimleri Öğretmeni) - Nurettin H. (Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmeni) - Munir A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Murat Y. (Türkçe Öğretmeni) - Murat B. (Matematik Öğretmeni) - Sedat C. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Tuğba B. (Türkçe Öğretmeni) - Mehmet D. (Müzik Öğretmeni) - Ayşe K. (Fen Bilimleri Öğretmeni ) - Mustafa A. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Tuncay Y. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Mehmet Ş. (HİZMETLİ) -

Okuldan Haberler :




✶ SİİRT PERVARİ İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

: OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ HER GEÇEN GÜN DAHA DA BAŞARILI OLARAK DAHA İYİ LİSELERİ KAZANMAKTADIRLAR. AMACIMIZ ANADOLU VE FEN LİSELERİNE DAHA FAZLA SAYIDA ÖĞRENCİ YETİŞTİREREK BU ÖĞRENCİLERİN OKULUMUZU EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMELERİNİ SAĞLAMAKTIR.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 25.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.