Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi SAKARYA AKYAZI

Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi SAKARYA AKYAZI

Okul Kodu :

867055

Okul Telefonu :

0264 419 02 92

Okul Adresi :

Yeni Mahalle Alaağaç Caddesi 5066. Sokak Numara9 Akyazı/Sakarya

Çevre :

- Okulumuz Sakarya´nın Akyazı İlçesi ilçe merkezinde Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksek Okulu´nun yanında bulunmaktadır.

Ulaşım :

Ulaşım Okulumuza şehiriçi minibüsleri gelmekle beraber öğrencilerimizin çoğunluğu kendi bisikletleri ile ulaşım sağlamaktadır.

Web Sitesi :

https://akyaziateml.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

2218

Öğretmen Sayısı :

61

Derslik Sayısı :

21

Ders Saatleri :

Örgün Eğitim : 08:30 - 17:25 / Mesleki Açık Öğretim : 17:40 - 22:00

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

4

Hizmet Puanı:

14

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Hüseyin D. (Okul Müdürü) - Dilara V. (Müdür Baş Yardımcısı) - Hakan A. (MESEMden Sorumlu ve Teknik Müdür Yardımcısı) - Şeyma C. (9. Sınıflar ve Sosyal Etkinliklerden Sorumlu Müdür Yardımcısı) - Hasan G. (10.sınıflar ve MAÖLden Sorumlu Müdür Yardımcısı) - Reyhan S. (11. Sınıflar ve Özel Eğitim Sınıflarından Sorumlu Müdür Yardımcısı) - Yahya K. (12.Sınıflar ve Koordinatörlükten Sorumlu Müdür Yardımcısı) - Yusuf Ş. (Beden Eğitimi ve Spor) - Hüseyin Ü. (Beden Eğitimi ve Spor) - Metin B. (Biyoloji) - Güldem A. (Fizik) - Fikret Ç. (Kimya) - Ferhat G. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Ömer A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Sultan A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - İlhan G. (Coğrafya) - Kübra G. (Felsefe) - Meliha K. (İngilizce) - Murat G. (İngilizce) - Funda Ş. (Matematik) - Gamze A. (Matematik) - Burak A. (Matematik) - Medine K. (Tarih) - Mehmet G. (Tarih) - Mehmet A. (Tarih) - Ebru C. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Emine Ö. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Emre B. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Kadir T. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Muahmmet G. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Naime B. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Serpil B. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Abdul K. (Özel Eğitim) - Seda B. (Psikolojik Danışman - Rehber Öğretmen) - Emre Ü. (Psikolojik Danışman - Rehber Öğretmen) - Burhan S. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alan Şefi) - Aykut D. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Emrah I. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Erkan S. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Ersin A. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Hüseyin K. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - İsmail D. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Metin S. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Murad S. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Semih A. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Zeki Ç. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Ahmet K. (Metal Teknolojisi Alan Şefi) - İbrahim Ç. (Metal Teknolojisi) - Metin K. (Metal Teknolojisi) - Özcan B. (Metal Teknolojisi) - Recep I. (Metal Teknolojisi) - Yaşar B. (Metal Teknolojisi) - Cemil B. (Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alan Şefi) - Hüseyin E. (Mobilya ve İç Mekan Tasarımı) - Ramazan A. (Mobilya ve İç Mekan Tasarımı) - Yakup T. (Mobilya ve İç Mekan Tasarımı) - Halil D. (Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alan Şefi) - Bülent K. (Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme) - Mehmet A. (Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme) - Metin Y. (Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme) - Ramis A. (Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme) - Recep B. (Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme) - Murat Y. (Personel) - Urfi Y. (Personel) -

Okuldan Haberler :



Kariyer Günleri

Kariyer Günleri

DEPREM FARKINDALIK SEMİNERİ

DEPREM FARKINDALIK SEMİNERİ

DERS PROGRAMLARI

DERS PROGRAMLARI


✶ SAKARYA AKYAZI İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

: -Voleybol İlçe 2. -Gençler Karate İl 1. -Yıldızlar Karate İl 1. -Güreş Gençler İl 1. -Güreş Yıldızlar İl 1. -Bilek Güreşi İl 2. -Judo İl 2.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 29.03.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.