Gökyazı Ortaokulu MUŞ HASKÖY

Okul Kodu :

736251

Okul Telefonu :

05339652652

Okul Adresi :

Gökyazı Köyü Muş/HASKÖY

Çevre :

- GÖKYAZI KÖYÜ MUŞ İLİNİN DOĞUSUNDADIR. KÖYÜN BATISINDA KOÇ KÖYÜ, GÜNEYİNDE KOĞUKTAŞ KÖYÜ, KUZEYİNDE DÜZOVA KÖYÜ BULUNMAKTADIR.KÖYÜN RAKIMI 1340 KM OLUP, NÜFUSU 2000 YILINDA 1641´DİR.

Ulaşım :

Ulaşım OKULUMUZ MUŞ BİTLİS GÜZERGAHINDA OLUP BU YÖNE GİDEN ARAÇLARLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. ÖĞRETMENLER OKUL SERVİSİ İLE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR. ULAŞIM SIKINTISI YAŞANMAMAKTADIR.

Web Sitesi :

https://haskoygokyazioo.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

153

Öğretmen Sayısı :

15

Derslik Sayısı :

9

Ders Saatleri :

08:30-15:20

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

3

Hizmet Alanı:

5

Hizmet Puanı:

26

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Kenan K. (Müdür Yardımcısı) - HAKAN A. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - MİNE İ. (GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİ) - NAGİHAN A. (BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ) - HAKKI A. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - NECMİ Ç. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - FEVZİ Y. (HİZMETLİ MEMUR) - Nafis B. (FEN BİLİMLERİ) -

Okuldan Haberler :




✶ MUŞ HASKÖY İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

: Okulumuz bilindiği kadarıyla milli eğitim ,sağlık bakanlığı ve diğer kamu kuruluşlarında çalışmak üzere değişik kollarda eğitimli insanlar yetiştirmiştir. Özellikle son dönemlerde kazanılan bilinçle başarılar gelmekte ve bir çok başarının gelmesi kaçınılmazdır.Bu başarıların gelmesi için okulumuz bünyesinde hafta içi ve hafta sonu kursları düzenlenmektedir. Çeşitli etkinliklerle daha bilinçli,daha bilgili ve daha girişimci insanlar (öğrenciler )yetiştirilmeyi amaçlamaktadır.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 18.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.