Çengilli İlkokulu MUŞ MERKEZ

Çengilli İlkokulu MUŞ MERKEZ

Okul Kodu :

743150

Okul Telefonu :

0

Okul Adresi :

Yukarı Yongalı Köyü Merkez Muş

Çevre :

Okulumuz Muş merkeze bağlı Çengilli diğer adıyla Yukarı Yongalı köyünde bulunmaktadır.Muş merkezin 45 km uzaklığında kuzeybatı yönünde Bingöl sınırındadır.Okulumuz ve köyümüz Muş ovası manzaralıdır.Köyümüz dağ köyü olup tarihi bir köydür.

Ulaşım :

İl merkezine uzak olduğu için gidiş geliş yapmak özellikle kışın sorun teşkil etmektedir.Yolumuz okulumuzun önüne kadar asfalttır.Okulumuz ana yola 6 kilometre uzaklıktadır.Ana yoldan okula kadar yol virajlıdır ve okulumuz dağ köyündedir.Şahsi araç olmadığı takdirde il merkezine ulaşım köy minibüsleriyle sağlanmaktadır.Köy minibüsleri hafta arasında köyden sabah kalkıp aynı gün akşam köye geri dönmektedir.

İl/İlçeye Uzaklık :

tadır.Ana yoldan okula kadar yol virajlıdır ve okulumuz dağ köyündedir.Şahsi araç olmadığı takdirde il merkezine ulaşım köy minibüsleriyle sağlanmaktadır.Köy minibüsleri hafta arasında köyden sabah kalkıp aynı gün akşam köye geri dönmektedir.

Web Sitesi :

https://cengilli.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

34

Öğretmen Sayısı :

3

Derslik Sayısı :

4

Ders Saatleri :

08:40-14:20

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

3

Hizmet Alanı:

6

Hizmet Puanı:

30

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Rabia S. (Ana Sınıfı Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :




✶ MUŞ MERKEZ İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında 2011 Aralık ayında okulumuz Muş ilinde ayın okulu seçilmiştir. 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında 2011 Haziran ayında Konukbekler YİBO tarafından gerçekleştirilen 9.Köyler arası bilgi,kültür ve spor müsabakalarında futbol branşında okulumuz 1. olmuştur. 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında 2011 Haziran ayında Konukbekler YİBO tarafından gerçekleştirilen 9.Köyler arası bilgi,kültür ve spor müsabakalarında kros yarışmasında okulumuz 5.sınıf öğrencisi Ömer DEMİRCİ 2. olmuştur.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 20.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.