75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi MUĞLA MARMARİS

Okul Kodu :

187066

Okul Telefonu :

02524121713

Okul Adresi :

Kemeraltı Mah. 124. Sk. No.8 48700Marmaris/MUĞLA

Çevre :

Okulumuz Marmaris ilçe merkezindedir.

Ulaşım :

Okulumuza ulaşım Muğla Merkez ve diğer ilçelerden karşılıklı olarak düzenlenen Marmaris Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi´ne ait araçlarla saat başı yapılmaktadır. Marmaris şehir merkezinde oturanlar için yürüyerek; İçmeler, Beldibi, Hisarönü, Selimiye, Orhaniye, Bozburun mahallelerinden ise Muğla Büyükşehir Belediyesi´ne ait halk otobüsleri ve özel dolmuşlarla kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçeye Uzaklık :

Okulumuz Muğla il merkezine 57 km. olup Marmaris şehir merkezindedir.

Web Sitesi :

https://marmaris75mtal.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

334

Öğretmen Sayısı :

30

Derslik Sayısı :

11

Ders Saatleri :

08.30-17.30

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

7

Hizmet Alanı:

5

Hizmet Puanı:

.1

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



AZİZ M. (OKUL MÜDÜRÜ) - ÇİĞDEM D. (TEKNİK MÜDÜR YARDIMCISI) - FUNDA A. (MÜDÜR YARDIMCISI) - ESİN S. (MÜDÜR YARDIMCISI) - UĞUR Ü. (DENİZCİLİK ÖĞRETMENİ) - NERUZ K. (DENİZCİLİK ALAN ÖĞRETMENİ) - AHMET Y. (DENİZCİLİK ÖĞRETMENİ) - EKİN E. (DENİZCİLİK ALANI ÖĞRETMENİ) - FİGEN G. (ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETMENİ) - FATMA A. (BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ) - ÖZKAN B. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ) - MELTEM D. (KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ) - SONGÜL C. (ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRETMENİ) - TUĞBA G. (TARİH ÖĞRETMENİ) - BİRGÜL P. (KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ÖĞRETMENİ) - BERNA E. (REHBERLİK ÖĞRETMENİ) - İDRİS A. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ) - EREN A. (FELSEFE GRUBU ÖĞRETMENİ) - GÖNÜL E. (COĞRAFYA ÖĞRETMENİ) - KADRİYE D. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - ÜLKER A. (BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ) - BARIŞ F. (MÜZİK ÖĞRETMENİ) - KADRİYE İ. (ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÖĞRETMENİ) - BAHAR E. (ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI ÖĞRETMENİ) - MİRAY D. (KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI ÖĞRETMENİ) - ORHAN N. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ) -

Okuldan Haberler :




✶ MUĞLA MARMARİS İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Koç Holding, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ve Vehbi Koç Vakfı’nın desteği ile yürüttüğü "Meslek Lisesi Memleket Meselesi Projesi"nde okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğretmeni Fikriye SARIOĞLU ile öğrencilerinin kurduğu EMPATİ Grubu 9 Temmuz 2013 tarihinde Türkiye derecesi almıştır.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 25.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.