İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi MARDİN KIZILTEPE

İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi MARDİN KIZILTEPE

Okul Kodu :

751768

Okul Telefonu :


Okul Adresi :

AŞİTİ MAH 5.CAD NO23 TOKİ ARKASI KIZILTEPE

Ulaşım :

Toki Bölgesinde ikametgah edenler için yürüme mesafesinde Kızıltepe´de ikametgah edenler kendi araçları ile ya da şehir içi halk otobüsleri ile arka caddeye kadar gelebilmekteler Mardin´de ikametgah edenler kendi araçları ile ya da Mardin-Kızıltepe arası çalışan ulaşım araçları ile ulaşım sağlanmaktadır. (Ford Truck Servisinin karşısındaki yoldan 1 km ileride )

İl/İlçeye Uzaklık :

İl merkezine 12 km uzaklıkta olup ilçe merkezine 8 km uzaklıkta bulunan Toki Yerleşim Bölgesinin içerisinde yer almaktadır.

Web Sitesi :

https://ibnisina.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

686

Öğretmen Sayısı :

42

Derslik Sayısı :

18

Ders Saatleri :

07:50-15:30

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

3

Hizmet Alanı:

4

Hizmet Puanı:

22

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



İsa A. (Okul Müdürü) - Recep Ü. (Müdür Yardımcısı) - Faik S. (Müdür Yardımcısı) - Ali D. (Müdür Yardımcısı) - Şükrü S. (Müdür Yardımcısı) - HalisYAVUZ
(MÜDÜR YARDIMCISI) - Hanife Ö. (İngilizce Öğretmeni) - Ayten K. (Sağlık Hizmetleri Öğretmeni/ALAN ŞEFİ) - Şerife D. (Hasta ve Yaşlı Hizmetleri) - Halil G. (Sağlık Hizmetleri) - ABDULLAH G. (HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ) - SİNAN A. (HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ) - Rıdvan G. (Edebiyat Öğretmeni) - Ahmet Y. (Fizik Öğretmeni) - Abdulhalim G. (Kimya Öğretmeni) - Hamza K. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Murat G. (Tarih Öğretmeni) - Abdurrahim Ç. (Tarih Öğretmeni) - Hatice D. (İngilizce Öğretmeni) - Emine B. (Felsefe Öğretmeni) - Abdullah E. (Biyoloji Öğretmeni) - Selma K. (Coğrafya Öğretmeni) - Cihan A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Mustafa A. (Matematik Öğretmeni) - Ayşe A. (Matematik Öğretmeni) - Davut E. (Matematik Öğretmeni) - Eda A. (Matematik Öğretmeni) - MUSA K. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - MERYEM B. (DİN KÜLT.VE AHLAK BİLGİSİ) - FARUK D. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI) - ÖZGÜR K. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI) - BESNA E. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI) - TUBA C. (BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR) - Ahmet T. (Rehber Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :




✶ MARDİN KIZILTEPE İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Okulumuz 2013-2014 eğitim öğretim yılında Mezopotamya Anadolu Lisesi bünyesinde başlamıştır. İkinci dönemin ortasında Ana Binasına taşınmıştır. Kurumumuzun temizliğine ve sağlıklı bir ortam olması büyük önem vermekteyiz. İlçemizde yüksek puan ile Beyaz Bayrak sahibi olmuştur. Kurumumuz gerek Beslenme Dostu Okul Projesinde 100 tam puan alarak Mardin genelinde en yüksek puanı almıştır. Kurumumuz performans değerlendirmelerinde 672 puan alarak Mardin genelinde en yüksek puanı alan okul olmuştur.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :

teslıme nur gıbı bır ogretmenınınz varsa emınım ıyıdır (ozlem )



Güncelleme tarihi: 26.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.