Dicle Ortaokulu MARDİN KIZILTEPE

Dicle Ortaokulu MARDİN KIZILTEPE

Okul Kodu :

721784

Okul Telefonu :

(482) 312 2008

Okul Adresi :

TURGUT ÖZAL MAH. 1052 SK. NO 31 KIZILTEPE / MARDİN

Ulaşım :

ŞEHİR İÇİ HALK OTOBÜSLERİ

İl/İlçeye Uzaklık :

MERKEZ

Web Sitesi :

https://dicle.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

410

Öğretmen Sayısı :

25

Derslik Sayısı :

7

Ders Saatleri :

07.00-17:50

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

3

Hizmet Alanı:

4

Hizmet Puanı:

22

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



MUSTAFA O. (Okul Müdürü) - Aytekin B. (Müdür Yardımcısı) - ALİ B. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) - Fahri K. (Matematik Öğretmeni) - Servet E. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - İsmail S. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Ayla A. (Matematik Öğretmeni) - TUĞBA İ. (Türkçe Öğretmeni) - EYYÜP D. (Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni) - AHMET Y. (İngilizce Öğretmeni) - Ender B. (Türkçe Öğretmeni) - Serdar A. (Matematik Öğretmeni) - Yusuf Y. (Türkçe Öğretmeni) - Şeyhmus B. (Türkçe Öğretmeni) - Fidan E. (Türkçe Öğretmeni) - ÇİĞDEM B. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - ÖZGÜR G. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - MEHMET B. (Matematik Öğretmeni) - KASIM Y. (Fen Bilimleri Öğretmeni) - Rezan Y. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Aytaç A. (İngilizce Öğretmeni) - Menekşe L. (Türkçe Öğretmeni) - Erdal Ç. (Fen Bilimleri Öğretmeni) - Fatih Ö. (Fen Bilimleri Öğretmeni) - Aylin T. (Psikolojik Danışman Öğretmeni) - Menekşe L. (Türkçe Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :



Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kulübümüzün toplum hizmeti çalışması olarak yaptığı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kulübümüzün toplum hizmeti çalışması olarak yaptığı " Mescit Temizliği "

Rehberlik Servisimizin

Rehberlik Servisimizin "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" Etkinliği

5 ve 6 Sınıflara Yönelik

5 ve 6 Sınıflara Yönelik "Aylık Denememizi" Yaptık

Rehberlik Servisimizin ”Ergenlik Dönemi ve Cinsel Eğitimi” ile “Teknoloji Bağımlılığı” öğrenci bilgilendirilmesi sunumu yapıldı.

Rehberlik Servisimizin ”Ergenlik Dönemi ve Cinsel Eğitimi” ile “Teknoloji Bağımlılığı” öğrenci bilgilendirilmesi sunumu yapıldı.

"İstiklal Marşı Yarışmasında" dereceye giren öğrencilerimiz belli oldu

18 Mart Şehitler Anma Günü Panomuz

18 Mart Şehitler Anma Günü Panomuz

14 Mart tıp bayramı vesilesi ile 8. Sınıf öğrencilerimizle başhekimlik ve hastane müdürü ziyareti yapıldı.

14 Mart tıp bayramı vesilesi ile 8. Sınıf öğrencilerimizle başhekimlik ve hastane müdürü ziyareti yapıldı.

Kızıltepe Kaymakamlığı  ile Kızıltepe İlçe  Milli  Eğitim  Müdürlüğünün destekleri ile okulumuzda  8. Sınıflara yönelik deneme sınavı yapıldı.

Kızıltepe Kaymakamlığı ile Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ile okulumuzda 8. Sınıflara yönelik deneme sınavı yapıldı.

Ramazan Ayı Videomuz

Ramazan Ayı Videomuz

Rehberlik Servisimizin

Rehberlik Servisimizin "Bağımlı Olma" Etkinliği


✶ MARDİN KIZILTEPE İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

1-Akademik Başarı: Öğrencilerimizin akademik başarısını arttırmak için eğitim kalitesini yükseltmek, öğrenci performansını değerlendirmek ve bu değerlendirmeler sonucunda gerekli müdahaleleri yapmak. 2-Teknoloji Entegrasyonu: Öğrencilerimizin teknoloji kullanım becerilerini geliştirmek için teknolojiyi eğitim sürecine entegre etmek ve yeni teknolojileri kullanarak öğrencilerin öğrenme sürecini zenginleştirmek. 3-Öğrenci Katılımı: Öğrencilerimizin öğrenme sürecine daha fazla katılımını sağlamak için öğretim yöntemlerimizi çeşitlendirmek, öğrencilere sorumluluk ve liderlik rolleri vermek. 4-Sosyal ve Kültürel Farkındalık: Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel farkındalıklarını arttırmak için farklı kültürleri tanıtmak, etkinlikler düzenlemek ve öğrencileri topluma faydalı çalışmalara yönlendirmek. 5-Öğretmen Eğitimi: Öğretmenlerimizin profesyonel gelişimlerine destek olmak için eğitimler düzenlemek, yenilikçi eğitim yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve öğrencilerimizin öğrenme sürecinde daha etkili bir rol oynamalarını sağlamak.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 29.03.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.