Şahinkayası Ortaokulu KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT

Şahinkayası  Ortaokulu KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT

Okul Kodu :

726856

Okul Telefonu :

5057900469

Okul Adresi :

Şahinkayası Mahallesi Onikişubat / Kahramanmaraş

Çevre :

MERKEZE 35 KM OLAN ŞAHİNKAYASININ NÜFUSU YAKLAŞIK 3 BİNDİR.1 AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ 10 CAMİ 1 PTT ACENTESİ BULUNMAKTADIR. HER GÜN FABRİKALARA ŞAHİNKAYASINDAN YAKLAŞIK 200 KİŞİ ŞEHRE İŞÇİ SERVİSLERİ İLE GİDİP GELİR. KIŞLAR ILIMAN GEÇER. ÇEVRESİNDE SUÇATI İLE KOMŞU OLUP TEKİR DÖNGEL VE ÇAĞLAYANLA DA SINIRDIR.

Ulaşım :

İL/İLÇE MERKEZİNDEN ÖĞRETMEN SERVİSİ İLE SAĞLANMAKTADIR. DİLEYEN ÖZEL ARAÇLA DA GİDİP GELEBİLİR. YOLUN TAMAMI ASFALTTIR.

İl/İlçeye Uzaklık :

35 KM OLUP BU MESAFE ÖZEL ARAÇLA 30 DK OLUP ÖĞRETMEN SERVİSİ ÖĞRETMENLERİ BELLİ NOKTALARDAN TOPLADIĞI İÇİN SERVİSLE YAKLAŞIK 1 SAATTİR.

Web Sitesi :

https://sahinkayasioo.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

239

Öğretmen Sayısı :

17

Derslik Sayısı :

10

Ders Saatleri :

PANDEMİ DÖNEMİNDE DERSLER 12:50 DE BİTMEKTEDİR. DİĞER ZAMANLARDA DERSLER 08:20 DE BAŞLAR 14:30 DA BİTER. NORMAL ÖĞRETİM VARDIR.

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Abuzer K. (Okul Müdürü) - Mehmet M. (Ortaokul Müdür Yardımcısı) - Şifanur D. (Türkçe Öğretmeni) - Müzeyyen Ç. (İngilizce Öğretmeni) - Eda K. (Türkçe Öğretmeni) - Gözde B. (Matematik Öğretmeni) - Adile M. (Din Kültürü Öğretmeni) - İbrahim H. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Gülnur T. (Teknoloji Tasarım Öğretmeni) - Seçil K. (Matematik Öğretmeni) - Emre U. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Altun G. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - İlayda E. (Müzik Öğretmeni) - Eyyüp A. (Yardımcı Personel) -

Okuldan Haberler :




✶ KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

0

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 19.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.