SALİHLİ MERKEZ ANADOLU LİSESİ MANİSA SALİHLİ

SALİHLİ MERKEZ ANADOLU LİSESİ MANİSA SALİHLİ

Okul Kodu :

750993

Okul Telefonu :

02367141878

Okul Adresi :

Namık Kemal Mah.147.Sok.No1 45310 Salihli/MANİSA

Çevre :

Namık Kemal Mahallesi 147.Sokak No:1 45310-Salihli (Salihli Kaymakamlığının doğusu,Atatürk Heykelinin yanı.Google EARTH ´de tanımlıdır.

Ulaşım :

İlçe merkezinden yaya olarak gelinebilir.Ayrıca şehir içi dolmuşları yakınından geçmektedir.Öğrenci Taşıma merkezli olup civar köy ve kasabalardan öğrencilerimiz taşınmaktadırlar

İl/İlçeye Uzaklık :

İlimize 66 Km.uzaklıkta olan Okulumuz İlçe Merkezindeki en eski eğitim kurumudur.1942 yılında Salihli Lisesi olarak açılmıştır.Salihli Kaymakamlığının doğusu,Atatürk Heykelinin yanındadır.

Web Sitesi :

https://salihlimerkezanadolu.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

1240

Öğretmen Sayısı :

69

Derslik Sayısı :

36

Ders Saatleri :

8.30 - 16.00

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

1

Hizmet Puanı:

10

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Bülent B. (Müdür) - Mahmut S. (Müdür Baş Yardımcısı) - İSMAİL D. (Müdür Yardımcısı) - BUKET S. (Müdür Yardımcısı) - FATİH B. (Müdür Yardımcısı) - Sezer K. (Müdür Yardımcısı) - HÜLYA Ö. (Türk Dili ve Edebiyatı) - NESLİHAN A. (Türk Dili ve Edebiyatı) - OĞUZ Y. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Münevver G. (Türk Dili ve Edebiyatı) - AYŞE A. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Kamile Y. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Hasan B. (Tarih) - Özcan G. (Tarih) - Mehmet A. (Tarih) - KADİR Ç. (Matematik) - Şafak Y. (Matematik) - CELAL İ. (Matematik) - AHMET G. (Matematik) - ŞAHİKA Ş. (Matematik) - Makbule K. (MATEMATİK) - ALİ S. (MATEMATİK) - HÜSEYİN H. (MATEMATİK) - SAMET S. (MATEMATİK) - METİN Y. (Coğrafya) - FATMA O. (Coğrafya) - İSKENDER Ö. (COĞRAFYA) - Perihan E. (COĞRAFYA) - EROL U. (Felsefe) - NEVZAT D. (Felsefe) - SEHER K. (FELSEFE) - HİKMET A. (FELSEFE) - YUNUS Ç. (FİZİK) - Serkan B. (Fizik) - BURCU G. (İngilizce) - GÜLTEN S. (İngilizce) - BAŞAR . (İngilizce) - Özlem B. (İngilizce) - BURCU A. (İngilizce ) - HATİCE K. (İNGİLİZCE) - ERDAL Ö. (İNGİLİZCE) - SİNEM B. (İNGİLİZCE) - NİLÜFER A. (Almanca ) - ZEYNEP K. (Almanca) - ESMA B. (ALMANCA) - ENGİN Y. (KİMYA) - SERAP T. (Kimya) - GANİ S. (Beden Eğitimi ) - HASAN Ö. (Beden Eğitimi ) - MUSTAFA N. (Beden Eğitimi) - MUTLU K. (BEDEN EĞİTİMİ) - SEZER K. (BEDEN EĞİTİMİ) - MEHMET A. (Resim) - BEHİYE U. (Resim) - HAVVA E. (RESİM) - PINAR Y. (BİYOLOJİ) - NİLÜFER G. (BİYOLOJİ) - EMRE B. (Müzik) - MUSTAFA İ. (Müzik) - BİLAL Y. (MÜZİK) - Mehmet E. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Büşra A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - FERHAT K. (Psikolojik Danışman) - NEVİL E. (Psikolojik Danışman) - MERVE B. (Psikolojik Danışman) -

Okuldan Haberler :



Kalbimdeki İyilik Filistin

Kalbimdeki İyilik Filistin" Şiir Yarışması

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Özlem BABACAN'dan Yeni Bir E-TWINNING Projesi

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Özlem BABACAN'dan Yeni Bir E-TWINNING Projesi

Öğretmenimiz Özlem BABACAN E-TWINNING Projesi İle Ulusal Kalite Etiketi Almaya Hak Kazandı

Öğretmenimiz Özlem BABACAN E-TWINNING Projesi İle Ulusal Kalite Etiketi Almaya Hak Kazandı


✶ MANİSA SALİHLİ İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Okulumuz AB Proje ekibi 2011 ile 2013 yılları arasında 6 Altı adet proje ile öğrenci ve öğretmenlerimize pek çok Avrupa ülkesini ve dolayısiyle bu ülkelere de kendi örf,adet ve Kültürümüzü tanıtarak okulumuzun adını duyurmuştur. Pek çok sportif faaliyetlerde ulusal ve uluslararası müsabakalarda derecelere girmiştir.Okulumuz müzik alanında Türkiye finallerine katılarak solo çalgı dalında Türkiye l.ve koro dalında jüri özel ödülüne layık görülerek dereceye girmiştir.Genel Lise olarak 2013 LYS sınavında okulumuz %40 başarıyı yakalayarak stratejik planda öngörülen başarının çok üstüne çıkarak gelecek yıllar adına ümit vermiştir.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 19.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.