Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi MALATYA YEŞİLYURT

Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi MALATYA YEŞİLYURT

Okul Kodu :

180458

Okul Telefonu :

0 422 323 89 64

Okul Adresi :

Çavuşoğlu Mah.Helal Cad.No28 44070 Yeşilyurt/ Malatya

Çevre :

Çavuşoğlu Mah. Helal Cad .No:28 44070 Yeşilyurt Malatya

Ulaşım :

Sanayi Minübüsleri ve Belediye otobüsleri

İl/İlçeye Uzaklık :

Merkezde

Web Sitesi :

https://hhkovuk.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

3602

Öğretmen Sayısı :

78

Derslik Sayısı :

10

Ders Saatleri :

08:00 16:40

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Remzi S. (Merkez Müdürü) - Mehmet T. (Müdür Yardımcısı) - Gülsüm K. (Müdür Yardımcısı) - Abdurrahman D. (Müdür Yardımcısı Görevlendirme) - Çetin H. (Müdür Yardımcısı Görevlendirme) - Aslan G. (Müdür Yardımcısı) - Mehmet D. (Müdür Yardımcısı) - Abdullah Ş. (Beden Eğitimi) - Mehmet A. (Bilişim Tekonlojileri) - Necati Y. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Mustafa A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Emine Ç. (Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi) - Sena B. (Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi) - Mikail Ç. (Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi) - Saniye M. (El Sanatları Teknolojisi) - Ahmet S. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Fikret T. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Ataman K. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Yücel Y. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - Ümit İ. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi) - İsrafil K. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi ) - Şerife S. (Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri) - Murat Ö. (İnşaat Teknolojisi) - Alaattin T. (Makine Teknolojisi) - Behçet G. (Makina Teknolojisi) - Memet N. (Makine Teknolojisi) - Hasan Y. (Makine Teknolojisi) - Hüseyin S. (Makine Teknolojisi) - Mahmut K. (Makine Teknolojisi) - Ömer T. (Makine Teknolojisi) - Mehmet A. (Makine Teknolojisi) - Mustafa N. (Metal Teknolojisi) - Mustafa T. (Metal Teknolojisi) - Murat A. (Metal Teknolojisi) - Ahmet B. (Metal Teknolojisi ) - Süleyman K. (Metalurji Teknolojisi) - İdris A. (Matematik) - Mehmet K. (Matematik) - HANDE N. (Matematik) - Nilay D. (Matematik) - Arife K. (Matematik) - Seydi B. (Mobilya ve İç Mekan Tasarımı) - Mehmet Ö. (Mobilya ve İç Mekan Tasarımı) - Ali A. (Mobilya ve İç Mekan Tasarımı) - Mustafa T. (Mobilya ve İç Mekan Tasarımı) - Halim İ. (Motorlu Araçlar Teknolojisi) - Bülent K. (Motorlu Araçlar Teknolojisi) - Hamdi P. (Motorlu Araçlar Teknolojisi) - Haşim C. (Motorlu Araçlar Teknolojisi) - Memet K. (Motorlu Araçlar Teknolojisi) - Mustafa E. (Motorlu Araçlar Teknolojisi) - Nurettin E. (Motorlu Araçlar Teknolojisi) - Sami Ş. (Motorlu Araçlar Teknolojisi) - Murat S. (Motorlu Araçlar Teknolojisi) - Taylan K. (Muhasebe ve Finansman) - Ercan K. (Rehber Öğretmen) - Metin T. (Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme) - Şeref Ş. (Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme) - Abdulkerim K. (Tarih) - Özgül Ş. (Tarih) - Sultan İ. (Türk Dili ve Edebiyatı ) - Ümit A. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Adnan K. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Necdet M. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Ferdi A. (Yiyecek İçecek Hizmetleri) - Cemal Y. (V.H.K.İ) - Mustafa K. (Teknisyen) - Hayati Y. (Teknisyen) -

Okuldan Haberler :



A.Cahit KOVUK'tan Okulumuza Ziyaret

A.Cahit KOVUK'tan Okulumuza Ziyaret

Hibrit ve Elektrikli Araçlarda Arıza Teşhisi ve Periyodik Bakımı projesiyle Almanya'ya  giden öğrenciler sertifikalarını aldılar.

Hibrit ve Elektrikli Araçlarda Arıza Teşhisi ve Periyodik Bakımı projesiyle Almanya'ya giden öğrenciler sertifikalarını aldılar.

Hibrit ve Elektrikli Araçlarda Arıza Teşhisi ve Periyodik Bakımı  projesiyle yurt dışına giden öğrencilerle proje değerlendirme toplantısı yapıldı.

Hibrit ve Elektrikli Araçlarda Arıza Teşhisi ve Periyodik Bakımı projesiyle yurt dışına giden öğrencilerle proje değerlendirme toplantısı yapıldı.

Hibrit ve Elektrikli Araçlarda Arıza Teşhisi ve Periyodik Bakımı  projesiyle yurt dışına giden öğrenciler elektrikli otomobiller konusunda bilgilerini yeniledi.

Hibrit ve Elektrikli Araçlarda Arıza Teşhisi ve Periyodik Bakımı projesiyle yurt dışına giden öğrenciler elektrikli otomobiller konusunda bilgilerini yeniledi.

Kalfalık-Ustalık Sınavları Örnek Sorular ve Çalışma Notlar

Kalfalık-Ustalık Sınavları Örnek Sorular ve Çalışma Notlar

Usta Öğreticilik Kursuna Başvuru

Usta Öğreticilik Kursuna Başvuru


✶ MALATYA YEŞİLYURT İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :



Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 01.05.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.