Tavşanlı Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi KÜTAHYA TAVŞANLI

Tavşanlı Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi KÜTAHYA TAVŞANLI

Okul Kodu :

179814

Okul Telefonu :

2746141141

Okul Adresi :

Kavaklı Mahallesi Hacı Ahmet Kırı Küme Evler Tavşanlı / KÜTAHYA

Çevre :

Kavaklı Mahallesi Hacı Ahmet Kırı Mevkii N:4

Ulaşım :

Dolmuş, taksi.

İl/İlçeye Uzaklık :

5 km

Web Sitesi :

https://tavsanlihamtal.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

647

Öğretmen Sayısı :

63

Derslik Sayısı :

23

Ders Saatleri :

Sabah 08:20 - 12:35 Öğle Arası (45 Dk) Öğle 13:20 - 17:20

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

2

Hizmet Puanı:

11

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Murat K. (Okul Müdürü) - Levent G. (Müdür Başyardımcısı) - Ali S. (Teknik Müdür Yardımcısı) - Mustafa S. (Müdür Yardımcısı) - Harun Ş. (Müdür Yardımcısı) - Akın S. (Müdür Yardımcısı) - Erdal K. (Müdür Yardımcısı) - Beyhan S. (Pansiyon Müdür Yardımcısı) - Aynur M. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Şefi) - Hilal C. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Atölye Şefi) - Halise T. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni) - Hicran D. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni) - Azime Ö. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni) - Mücella T. (Moda Tasarımı Teknolojileri Alan Şefi) - Hatice A. (Moda Tasarımı Teknolojileri Atölye Şefi) - Şeyma H. (Moda Tasarımı Teknolojileri Öğretmeni) - Süleyman Ç. (Sağlık Hizmetleri Alan Şefi) - Nuray K. (Sağlık Hizmetleri Öğretmeni) - Recep Z. (Sağlık Hizmetleri Öğretmeni) - Ayşegül E. (Sağlık Hizmetleri Öğretmeni) - Fadime A. (Sağlık Hizmetleri Öğretmeni) - Ayşe C. (Sağlık Hizmetleri Öğretmeni) - İpek Y. (Sağlık Hizmetleri Öğretmeni) - Ekrem Y. (Sağlık Hizmetleri Öğretmeni) - Öykü K. (Sağlık Hizmetleri Öğretmeni) - İrem G. (Sağlık Hizmetleri Öğretmeni) - Elif G. (Sağlık Hizmetleri Öğretmeni) - Hasan Ö. (Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi) - Necdet A. (Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölye Şefi) - Hayal Ç. (Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni) - Şeyma G. (Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni) - Ayşe Y. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - İlknur Y. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Feyza G. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Ali K. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Nihal Ç. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Ayşe A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Hatice A. (Türk Diii ve Edebiyatı Öğretmeni) - Serdar S. (Matematik Öğretmeni) - Elif E. (Matematik Öğretmeni) - Selçuk A. (Matematik Öğretmeni) - Yasemin U. (Matematik Öğretmeni) - Nilgün A. (Matematik Öğretmeni) - Gülay C. (İngilizce Öğretmeni) - Kübra D. (İngilizce Öğretmeni) - Birsen A. (İngilizce Öğretmeni) - Nurseda V. (İngilizce Öğretmeni) - Ahmet P. (Fizik Öğretmeni) - Şenol M. (Kimya Teknolojileri Öğretmeni) - Ruhan U. (Biyoloji Öğretmeni) - Nevin S. (Kimya Öğretmeni) - Hurşit G. (Coğrafya Öğretmeni) - Azime K. (Tarih Öğretmeni) - Merve İ. (Tarih Öğretmeni) - Lütfiye K. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Mustafa G. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Hava B. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Serhat Ö. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - İbrahim H. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Deniz Ö. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Büşra U. (Felsefe) - NÜKHET Ü. (Psikolojik Danışman/Rehberlik Öğretmeni) - Ecem N. (Psikolojik Danışman/Rehberlik Öğretmeni) - Mehmet K. (Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni) - Nihat E. (Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni) - Veli Ö. (Teknisyen) - İsmail B. (Yardımcı Hizmetler) - Fatih M. (Yardımcı Hizmetler) - Ünal K. (Yardımcı Hizmetler) - Murat İ. (Yardımcı Hizmetler) - Sabiha D. (Yardımcı Hizmetler) -

Okuldan Haberler :



Okulumuz öğrencilerinden Asude SARI  Slovakya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda

Okulumuz öğrencilerinden Asude SARI Slovakya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından genel hedef olan psikolojik sağlamlık konusu ile ilgili olarak pano hazırlanmıştır.

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından genel hedef olan psikolojik sağlamlık konusu ile ilgili olarak pano hazırlanmıştır.

Moda Tasarım Teknolojileri Bölümü öğretmenleri ve  öğrencileri gerçekleştirdikleri bayrak üretimi vesilesiyle   18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitler Gününü  kutlamaktadırlar.

Moda Tasarım Teknolojileri Bölümü öğretmenleri ve öğrencileri gerçekleştirdikleri bayrak üretimi vesilesiyle 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitler Gününü kutlamaktadırlar.

Mübarek Ramazan Ayının ülkemize ve İslam alemine hayırlar ve bereketler getirmesini diliyoruz.

Mübarek Ramazan Ayının ülkemize ve İslam alemine hayırlar ve bereketler getirmesini diliyoruz.

ÖĞRENCİMİZDEN BİR BAŞARI DAHA!

ÖĞRENCİMİZDEN BİR BAŞARI DAHA!

1-7 MART DEPREM HAFTASI TATBİKATI

1-7 MART DEPREM HAFTASI TATBİKATI

Okulumuz öğretmenlerine  Akran Zorbalığı-Siber Zorbalık, İhmal ve İstismar Bildirim-Önleme –Korunma Yolları konularında seminer verildi

Okulumuz öğretmenlerine Akran Zorbalığı-Siber Zorbalık, İhmal ve İstismar Bildirim-Önleme –Korunma Yolları konularında seminer verildi

1 – 7 MART YEŞİLAY HAFTASI

1 – 7 MART YEŞİLAY HAFTASI

 Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Farkındalık ve KADES Bilgilendirme Rehberlik Servisi Panosu

Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Farkındalık ve KADES Bilgilendirme Rehberlik Servisi Panosu

Gençlik Spor Bakanlığı'nın Konya ilinde  düzenlemiş olduğu  bilek güreşi  B grubu müsabakalarında 45 kiloda öğrencimiz Nisa Güneş Türkiye şampiyonu olmuştur.

Gençlik Spor Bakanlığı'nın Konya ilinde düzenlemiş olduğu bilek güreşi B grubu müsabakalarında 45 kiloda öğrencimiz Nisa Güneş Türkiye şampiyonu olmuştur.


✶ KÜTAHYA TAVŞANLI İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :



Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 24.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.