Honamlı Ortaokulu KONYA ÇELTİK

Okul Kodu :

709726

Okul Telefonu :

(332) 873 4007

Okul Adresi :

HONAMLI MAH. 70823. SK. HONAMLI ORTAOKULU SİTESİ NO 21 ÇELTİK / KONYA

Ulaşım :

Mahallemizin Konya - Akşehir - Polatlı - Eskişehir merkezlerine ulaşımlar; mahallemizdeki minibüsçüler kooperatifi marifetiyle yapılmaktadır.

İl/İlçeye Uzaklık :

İl merkezine uzaklık 186 km. dir. yaklaşık 2 saat 15 dakika sürmektedir. İl merkezine her sabah 2 minibüs gitmekte ve aynı gün geri dönmektedirler. Pazar günleri dışında her gün sefer yapılmaktadır. Çeltik ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır. Akşehir´e olan uzaklık 93 km. dir. yaklaşık olarak 1 saat 15 dakika sürmektedir. Akşehir´e pazar günleri 1 minibüs diğer günlerde 3 minibüs gitmektedir. Polatlı´ya olan uzaklık 75 km olup Polatlı´ya da her gün 1 minibüs sefer yapmaktadır.

Web Sitesi :

https://honamliortaokulu.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

90

Öğretmen Sayısı :

11

Derslik Sayısı :

6

Ders Saatleri :

Derslerin Başlaması: 08.30 Derslerin Bitişi : 15.10. Ayrıca hafta sonları 16.00 ya, hafta içleri 17.00´e kadar DYK ve Egzersiz çalışmalarımız devam etmektedir.

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Muhammed Y. (Okul Müdürü) - Ramazan D. (Okul Müdür Yardımcısı) - Burak T. (Fen Bilimleri Öğretmeni) - Himmet E. (Matematik Öğretmeni) - Yasemin K. (Türkçe Öğretmeni) - Furkan Ç. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Kerem B. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Emre Ö. (Müzik Öğretmeni) - Nurcan B. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Eren E. (İngilizce Öğretmeni) - Hasan K. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) - Murat Ş. (Hizmetli Personel) - Teslime S. (TYP Çalışanı) -

Okuldan Haberler :




✶ KONYA ÇELTİK İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Gerek ilkokul gerekse ilköğretim kurumu iken pek çok akademik, sosyal ve sportif faaliyetlerde ilçe, il ve ülke çapında başarılara imza atılmıştır. Okullarımızdan mezun olup da öğretmen, doktor, bürokrat, mühendis, subay, polis, hemşire vs. alanlarda hizmet veren onlarca insanımız vardır.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 29.03.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.