Çeltik Çok Programlı Anadolu Lisesi KONYA ÇELTİK

Çeltik Çok Programlı Anadolu Lisesi KONYA ÇELTİK

Okul Kodu :

346108

Okul Telefonu :

03328712015

Okul Adresi :

Selçuk Mahallesi 70208. Sokak No10 Çeltik/KONYA

Çevre :

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.OKULUMUZ ZORUNLU HİZMET BÖLGESİNDE BULUNMAKTA OLUP MERKEZ HİZMET PUANI 16, ZORUNLU HİZMET SÜRESİ 6 YILDIR.

Ulaşım :

ANKARA,ESKİŞEHİR VE AFYONKARAHİSARA KESİŞİM NOKTASINDADIR. AKŞEHİR SİVRİHİSAR POLATLI VE EMİRDAĞ İLÇELERİ İLE ESKİŞEHİR VE KONYA İLLERİNE HER GÜN KARŞILIKLI MİNİBÜSLERLE SEFER SAĞLANMAKTADIR. (PAZAR HARİÇ ve DİĞER GÜNLER BİR GİDİŞ BİR GELİŞ SEFERİ YAPILMAKTADIR.)

İl/İlçeye Uzaklık :

il merkezine 190 km uzaklıktadır.

Web Sitesi :

https://celtikcplisesi.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

135

Öğretmen Sayısı :

17

Derslik Sayısı :


Ders Saatleri :

08:00-16:10

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



AHMET Z. (OKUL MÜDÜRÜ) - DAMLA K. (Müdür Yardımcısı) - İSA İ. (REHBER ÖĞRETMEN) - ZEHRA Y. (KİMYA ÖĞRETMENİ) - SÜMEYRA B. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - SULTAN Ş. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - GÜLDALI Ş. (BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ) - İHSAN Ö. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ) - NERMİN A. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ) - RAMAZAN Ç. (BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞR.) - ENESHAN Y. (TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ) - HARUN B. (MOTOR TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ) - MELTEM D. (FİZİK ÖĞRETMENİ) - ELİF Ö. (MÜZİK ÖĞRETMENİ) - HAFİZE Ö. (TARİH ÖĞRETMENİ) - OĞUZHAN Ş. (MESEM DERSLERİ ÖĞRETMENİ) - Nazike K. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) - CENGİZ D. (HİZMETLİ PERSONEL) - AYŞE K. (TYP HİZMETLİ PERSONEL) -

Okuldan Haberler :



Okulumuz personeline teşekkkür belgesi verildi.

Okulumuz personeline teşekkkür belgesi verildi.

Okulumuza bilgisayar yardımı yapıldı.

Okulumuza bilgisayar yardımı yapıldı.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anma etkniliği düzenledik.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anma etkniliği düzenledik.


✶ KONYA ÇELTİK İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Okulumuz 2013/2014 eğitim öğretim yılında sınava giren 25 öğrencisinden 11 tanesini lisans ,11 tanesini önlisans olmak üzere toplam 22 öğrencisini bir üst öğrenime taşımıştır. Son üç yılda üniversite sınavlarında başarılı bir grafik izleyen okulumuz ,TÜBİTAK 46.ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışmasına üç proje ile katılmış, düzenlemiş olduğu sosyal ,kültürel ve sportif faaliyetlerle ,toplum hizmeti etkinlikleriyle örnek çalışmalar sergilemiştir. Tiyatro , masa tenisi ,futsal , kitap okuma etkinlikleri,çevre faaliyetleri,aile ziyaretleri,değerler eğitimi çalışmaları ,kitap okuma yarışmaları,mezuniyet töreni bunlardan sadece bir kaçıdır. İlçe ,il ve ülke düzeyinde düzenlene kültürel ve sportif yarışmalara katılmaya çalışan okulumuz güçlü öğretmen kadrosuyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlamaktadır. 2019-2021 Eğitim-Öğretim yıllarında 1 öğrencimiz lisans (PDR), 5 öğrencimiz ise önlisans programlarına yerleşmiştir.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 25.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.