Şehit Ufuk Baysan Anadolu Lisesi KONYA SELÇUKLU

Şehit Ufuk Baysan Anadolu Lisesi KONYA SELÇUKLU

Okul Kodu :

972201

Okul Telefonu :

0 332 233 06 81

Okul Adresi :

ŞEHİT UFUK BAYSAN ANADOLU LİSESİ, Sille Ak Mahalle Tekpınarlı Sok. No23 42100 Selçuklu / KONYA

Çevre :

BÖLGEDE İMARLI YAPILAŞMA AZ KATLI OLARAK YENİ OLDUĞU İÇİN DOLMUŞ HATTI 800 M. AŞAĞIDAKİ İSMAİL KAYA CADDESİNDEN GEÇMEKTEDİR.

Ulaşım :

48 YAKININDAN GEÇER. 47 VE DOLMUŞLAR İSMAİL KAYA CADDESİNDEN GEÇER.

İl/İlçeye Uzaklık :

8 KM.

Web Sitesi :

https://ufukbaysananadolulisesi.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

925

Öğretmen Sayısı :

76

Derslik Sayısı :

38

Ders Saatleri :

09:00 / 16:00

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

1

Hizmet Puanı:

10

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



İSMET E. (OKUL MÜDÜRÜ) - MUSTAFA K. (MÜDÜR YARDIMCISI) - RAMAZAN T. (MÜDÜR YARDIMCISI) - SEDA Ö. (MÜDÜR YARDIMCISI) - ASİYE E. (Türk Dili ve Edebiyatı) - AYSEL T. (Türk Dili ve Edebiyatı) - İBRAHİM Y. (Türk Dili ve Edebiyatı ) - SUNA S. (Türk Dili ve Edebiyatı) - SELDA Ş. (Türk Dili ve Edebiyatı) - MEHMET Ş. (Türk Dili ve Edebiyatı) - RAHİM S. (Türk Dili ve Edebiyatı) - HAKAN R. (Türk Dili ve Edebiyatı) - HİCRAN B. (Türk Dili ve Edebiyatı) - İBRAHİM L. (Türk Dili ve Edebiyatı) - AHMET B. (Matematik) - DAİME S. (Matematik) - ASUMAN A. (Matematik) - HALİT C. (Matematik) - JALE B. (Matematik) - MELAHAT Ş. (Matematik) - MURAT S. (Matematik) - NURDAN Ö. (Matematik) - YUSUF D. (Matematik) - ABDULLAH A. (İngilizce) - NİHAN K. (İngilizce) - SALİHA Ö. (İngilizce) - SEHER Ö. (İngilizce) - BERRİN Ö. (İngilizce) - HANDE C. (İngilizce) - CELAL T. (İngilizce) - FATOŞ Ç. (Almanca) - YUSUF Ç. (Almanca) - HACER Ö. (Almanca) - EMİNE K. (Biyoloji) - FEYZA T. (Biyoloji) - ŞENGÜL D. (Biyoloji) - HATİCE G. (Biyoloji) - SAVAŞ U. (Fizik) - NİHAYET K. (Fizik) - AHMET K. (Fizik) - BURHAN E. (Fizik) - AHMET S. (Kimya/Kimya Teknolojisi) - HAVVA Y. (Kimya/Kimya Teknolojisi) - MİNE S. (Kimya/Kimya Teknolojisi) - ZEHRA Ş. (Kimya/Kimya Teknolojisi ) - MUSTAFA P. (Tarih) - AHMET Ç. (Tarih) - SERAP A. (Tarih) - AYŞE S. (Tarih) - Emel A. (Tarih) - ERGÜN S. (Coğrafya) - AHAT M. (Coğrafya) - HASAN M. (Coğrafya) - ŞERİFE E. (Coğrafya) - MUALLA K. (Felsefe) - NİHAL U. (Felsefe) - GÜLSEREN K. (Felsefe) - FATİH T. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - MEHMET Ç. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - AHMET T. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - AYŞE A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - EMİNE O. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - ŞEYDA N. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - ÜNAL B. (Beden Eğitimi) - YEŞİM A. (Beden Eğitimi) - GÜRKAN Ö. (Beden Eğitimi) - ABDUL H. (Beden Eğitimi) - DİLEK Ş. (Müzik) - EMİNE S. (Müzik) - SELCAN M. (Müzik) - YUSUF K. (Rehberlik) - EMİNE Ç. (Rehberlik) - ZEYNEP K. (Rehberlik) -

Okuldan Haberler :



OKULUMUZUN BAYAN MESCİDİNE ŞADIRVAN YAPILMIŞTIR.

OKULUMUZUN BAYAN MESCİDİNE ŞADIRVAN YAPILMIŞTIR.

Okulumuz bahçesine Selçuklu Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından Kuş kafesleri yerleştirilmiştir.

Okulumuz bahçesine Selçuklu Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından Kuş kafesleri yerleştirilmiştir.


✶ KONYA SELÇUKLU İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :



Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 26.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.