Dumlupınar Ortaokulu KOCAELİ DERİNCE

Dumlupınar Ortaokulu KOCAELİ DERİNCE

Okul Kodu :

701663

Okul Telefonu :

0 (262) 2236563

Okul Adresi :

Yavuz Sultan Mah. Marmara Cad. Çakır Sok. 41900 DerinceKOCAELİ

Çevre :

Dumlupınar Ortaokulu, Kocaeli´nin gözde semtlerinden 60 Evler´de bulunmaktadır. Harikalar Sahili´ne 5 dakika mesafededir. Sağlık Ocağı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Postane, Kaymakamlık, Muhtarlık, Nüfus Müdürlüğü, alış veriş merkezleri ve semt pazarına yürüme mesafesindedir. Öğrenci ve veli profili oldukça nezih insanlardan oluşan Dumlupınar Ortaokulu, huzur ve başarının bir arada bulunduğu bir eğitim kurumudur.

Ulaşım :

Belediye ve özel minibüs-otobüs hatları Dumlupınar Ortaokulu´nun önünden geçmektedir.

İl/İlçeye Uzaklık :

Dumlupınar Ortaokulu, il merkezine 7,5 km., ilçe merkezine 3 km. uzaklıktadır.

Web Sitesi :

https://derincedumlupinar.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

708

Öğretmen Sayısı :

47

Derslik Sayısı :

23

Ders Saatleri :

Başlama: 08:30 Bitiş: 14:40

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

1

Hizmet Puanı:

10

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Güven Ö. (Okul Müdürü) - Önder S. (Müdür Yardımcısı) - Faruk Ö. (Müdür Yardımcısı) - Asuman B. (Rehberlik Öğretmeni) - Abdurrahman S. (Rehberlik Öğretmeni) - Burcu A. (Türkçe Öğretmeni) - Nagihan Ç. (Türkçe Öğretmeni) - Ercan Ç. (Türkçe Öğretmeni) - Ülkü S. (Türkçe Öğretmeni) - Selda T. (Türkçe Öğretmeni) - Nevzat G. (Türkçe Öğretmeni) - Tolga Ö. (Matematik Öğretmeni) - Mustafa G. (Matematik Öğretmeni) - İhsan G. (Matematik Öğretmeni) - İbrahim Ç. (Matematik Öğretmeni) - Hilal G. (Matematik Öğretmeni) - Aytaç F. (Matematik Öğretmeni) - Ferdane Ç. (Matematik Öğretmeni) - Kürşat O. (Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Nuran D. (Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Cengizhan P. (Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Raşit E. (Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Nurullah A. (Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Yakup O. (Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Aynur G. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Celal D. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Birsen Ö. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Burcu E. (İngilizce Öğretmeni) - Yeliz G. (İngilizce Öğretmeni) - Nilgün E. (İngilizce Öğretmeni) - Volkan Ş. (İngilizce Öğretmeni) - Kamil A. (İngilizce Öğretmeni) - Kezban S. (İngilizce Öğretmeni) - Sait K. (Din Kültürü ve Ah. Bil. Öğretmeni) - Ümmühan A. (Din Kültürü ve Ah. Bil. Öğretmeni) - Ayşe K. (Din Kültürü ve Ah. Bil. Öğretmeni) - Ercan B. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Emriye K. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Yasin D. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Büşra Z. (Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni ) - Pnar A. (Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni) - Ufuk O. (Müzik Öğretmeni) - Jale G. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Şule S. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) - Arzu Ü. (Okul Öncesi Öğretmeni) - Bedriye A. (Okul Öncesi Öğretmeni) - Saliha Y. (Okul Öncesi Öğretmeni) - Nursema Ç. (Okul Öncesi Öğretmeni ) - Filiz B. (Okul Öncesi Öğretmeni) - Sadet . (Okul Personeli) - Meryem M. (Okul Personeli) - Ayşe Y. (Okul Personeli) - Ayla A. (Okul Personeli) -

Okuldan Haberler :



Minik Eller Büyük Hayaller

Minik Eller Büyük Hayaller

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem I. Yazılı Konu-Soru Dağılım Tabloları

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem I. Yazılı Konu-Soru Dağılım Tabloları

SEÇMELİ DERS SEÇİMİ

SEÇMELİ DERS SEÇİMİ

2022-2023 EĞİTİM ÖRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TARİHLERİ

2022-2023 EĞİTİM ÖRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TARİHLERİ


✶ KOCAELİ DERİNCE İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Dumlupınar Ortaokulu her yıl Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi gibi kurumlara bir çok öğrenci göndermektedir.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 25.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.