Gebze Mesleki Eğitim Merkezi KOCAELİ GEBZE

Gebze Mesleki Eğitim Merkezi KOCAELİ GEBZE

Okul Kodu :

349593

Okul Telefonu :

90 262 759 13 82 / 90 262 759 12 20

Okul Adresi :

Muallimköy Mah. 4102.Sk. No/4 Gebze, Kocaeli

Çevre :

Muallimköy girişinde, Gebze Öğretmenevi arkasında.

Ulaşım :

490 (Muallimköy-Gebze Tek. Ünv.) otobüsleri ile merkezimize gelebilirsiniz. Otobüs saatleri ve güzergahı http://www.kocaeli.bel.tr/OtobusSaatleri.aspx adresindedir.

İl/İlçeye Uzaklık :

Gebzeye 7 Km.

Web Sitesi :

https://gebzemem.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

111

Öğretmen Sayısı :

33

Derslik Sayısı :

11

Ders Saatleri :

08:30 - 17:30

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

5

Hizmet Puanı:

16

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



ŞEMSETTİN Y. (Merkez Müdürü) - İsa P. (Müdür Yardımcısı) - ABDULKADİR K. (Müdür Yardımcısı) - ULVİ E. (Müdür Yardımcısı) - EDA G. (Müdür Yardımcısı) - ADNAN E. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi Öğretmeni) - RIDVAN D. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi Öğretmeni) - ERDOĞAN U. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi Öğretmeni ) - İSMAİL A. (Makine Teknolojisi Öğretmeni) - A. (Makine Teknoloji Öğretmeni) - LÜTFİ M. (Makine Teknolojisi Öğretmeni) - MEHMET A. (Makine Teknolojisi Öğretmeni) - FİLİZ D. (Moda Tasarımı Öğretmeni) - RÜYA S. (Moda Tasarımı Öğretmeni) - BURHAN Y. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni) - İSA K. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni) - SEFA O. (Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni) - EMİNE G. (Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Öğretmeni) - GONCA C. (Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Öğretmeni) - GÜLŞEN G. (Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Öğretmeni) - FATMA A. (Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni) - DİYAR H. (Metal Teknolojisi Öğretmeni) - BESİM K. (Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Öğretmeni) - FATMA Z. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - MERVE Ö. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - YELDA A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - UMUR D. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - ASLIHAN İ. (Matematik Öğretmeni) - MUSTAFA A. (Matematik Öğretmeni) - HÜRKAN Ö. (Matematik Öğretmeni) - CANAN K. (Matematik Öğretmeni) - MEHMET A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - ORHAN K. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - AYŞE T. (Tarih Öğretmeni) - MUSTAFA Y. (Rehber Öğretmen) - GÜLŞEN P. (Rehber Öğretmen) - LEYLA K. (Rehber Öğretmen) - YAĞMUR B. (Memur) - SEMA B. (Memur) - MUHARREM K. (Personel) - ÇİĞDEM Ç. (Personel) -

Okuldan Haberler :



SORUMLULUK SINAVI SONUÇLARI  ( ŞUBAT 2024)

SORUMLULUK SINAVI SONUÇLARI ( ŞUBAT 2024)

OKULUMUZ WhatsApp İLETİŞİM NUMARASI

OKULUMUZ WhatsApp İLETİŞİM NUMARASI

Gebze Mesleki Eğitim Portekiz'de!

Gebze Mesleki Eğitim Portekiz'de!


✶ KOCAELİ GEBZE İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

1. 2006–2007 öğretim yılında Okulumuz proje tabanlı beceri yarışmasında danışmanlığını Otomotiv Öğretmeni Faruk ASLAN’ın yaptığı Oto Elektrik bölümü ikinci sınıf öğrencisi Kayhan DEDE’nin hazırladığı Pratik Araba isimli projeyle Kocaeli il birincisi Marmara Bölgesi ikincisi oldu. 2. 2008–2009 Öğretim Yılında Öğretmenlerimiz Faruk ASLAN, Mehmet Emin ABAY ve Mustafa SAYLIK´ın danışmanlık ettiği Ali Can GÜLEÇ, Sefa GÜZELAY ve Kayhan DEDE isimli öğrencilerimizin Proje Tabanlı Beceri Yarışması için hazırladıkları "Rüzgâr Enerjisiyle Çalışan Araba" yarışmada jürinin ve izleyicilerin ilgi odağı oldu. Ekibimiz hazırladıkları bu proje ile il ikincisi olarak dereceye girmişlerdir.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 28.03.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.