Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi İZMİR ÖDEMİŞ

Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi İZMİR ÖDEMİŞ

Okul Kodu :

873886

Okul Telefonu :

0232 531 54 15

Okul Adresi :

Küçükavulcuk Mahallesi Mevkii Ödemiş / İZMİR

Çevre :

Ödemiş ilçesi - Küçükavulcuk Mahallesi mevkii

Ulaşım :

Ödemiş ilçe merkezinden (otogardan) her yarım saatte bir hareket eden Birgi minibüsleriyle okulumuza ulaşılabilmektedir. İzmir - Ödemiş arasında ise sürekli otobüs ve tren seferleri mevcuttur. Okulumuza öğrenci ulaşımı ise okul servisleriyle sağlanmaktadır.

İl/İlçeye Uzaklık :

Okulumuz Ödemiş ilçesine 5 kilometre uzaklıktaki Küçükavulcuk köyü mevkiinde olup İzmir il merkezine uzaklığı 115 kilometredir.

Web Sitesi :

https://odemisaol.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

869

Öğretmen Sayısı :

50

Derslik Sayısı :

25

Ders Saatleri :

08:20 - 15:40

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Muammer U. (Okul Müdürü) - Kadir B. (Müdür Başyardımcısı) - Ferayi T. (9-10-11. Sınıflar Müdür Yardımcısı) - Nezaket Ç. (Pansiyon Müdür Yardımcısı) - Sadiye D. (12 ve kurslar Müdür Yardımcısı) - Derya D. (Almanca) - Fevzi İ. (Almanca) - Gülcan B. (Beden Eğitimi) - Yasin Ş. (Beden Eğitimi) - İhsan G. (Bilişim Teknolojileri ) - Salih C. (Biyoloji) - Ümit Y. (Biyoloji) - Zerrin Y. (Biyoloji) - Hülya Ç. (Coğrafya) - Uğur D. (Coğrafya) - Cengiz K. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - İbrahim K. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Taner H. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Zerrin G. (Felsefe) - Bilal A. (Fizik) - Ferda B. (Fizik) - Şenol Ö. (Fizik) - Emrah G. (Görsel Sanatlar) - Hatice Ş. (Görsel Sanatlar) - Alp Ö. (İngilizce) - Ertan Ö. (İngilizce) - Hatice V. (İngilizce) - Nilgün K. (İngilizce) - Simge K. (İngilizce) - Tuba B. (İngilizce) - Nazife E. (Kimya) - Tuncay Ü. (Kimya) - Yunus A. (Kimya) - Ahmet S. (Matematik) - Fatih T. (Matematik) - Nilay S. (Matematik) - Özlem Ç. (Matematik) - Özlem Y. (Matematik) - Sinem Ö. (Matematik) - Elvan Y. (Müzik) - Tarık Ö. (Müzik) - Gizem Y. (Rehberlik) - Metin A. (Rehberlik) - Melek G. (Tarih) - Nilgün S. (Tarih) - Ömer A. (Tarih) - Ali Ö. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Ayhan S. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Cansu T. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Emir A. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Selçuk A. (Türk Dili ve Edebiyatı) - Ulaş B. (Türk Dili ve Edebiyatı) -

Okuldan Haberler :



TOAL'DEN BİR BAŞARI DAHA

TOAL'DEN BİR BAŞARI DAHA

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KOMPOSİZYON YARIŞMASINDA 1.LİK

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KOMPOSİZYON YARIŞMASINDA 1.LİK

TOAL'DEN KARDEŞ OKUL ZİYARETİ

TOAL'DEN KARDEŞ OKUL ZİYARETİ

TOAL'DE OPERA GÖSTERİSİ

TOAL'DE OPERA GÖSTERİSİ

TOAL'DE BİLİM UYGULAMALARI

TOAL'DE BİLİM UYGULAMALARI

TOAL'DE BİLİM UYGULAMALARI PROJELERİ

TOAL'DE BİLİM UYGULAMALARI PROJELERİ

ZERRİN GÜNGÖR ÖĞRETMENİMİZ BİZİ GURULANDIRDI

ZERRİN GÜNGÖR ÖĞRETMENİMİZ BİZİ GURULANDIRDI

TOAL'DE PROJE ÇALIŞMALARI

TOAL'DE PROJE ÇALIŞMALARI

TOAL'DE SINIFLARARASI BİLGİ YARIŞMASI

TOAL'DE SINIFLARARASI BİLGİ YARIŞMASI

TOAL'DEN

TOAL'DEN "GENÇ GÖZLER FOTOĞRAF YARIŞMASI'NDAN" 2.LİK


✶ İZMİR ÖDEMİŞ İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Okulumuz Anadolu Liseleri arasında üniversiteye yerleştirme oranı % 84 olarak ilçemizin en başarılı Anadolu Lisesidir. Bu başarı okulumuzun destekleme ve yetiştirme kursları sayesinde elde edilmiştir. Okulumuzda her yıl artan bir düzeyde 2007-2008 eğitim öğretim yılında TÜBİTAK ortaöğretim öğrencileri arası proje yarışmasına sosyoloji alanında bir tane proje ile başvurmuş ve kabul edilmiştir. Bu proje OPYEP te Türkiye geneli mansiyon ödülü almıştır.2008-2009 eğitim öğretim yılında TÜBİTAK ortaöğretim öğrencileri arası proje yarışmasına sosyoloji alanında 15 tane proje ile başvurmuş ve 3 proje kabul edilerek Tübitak EGE bölge sergisine çağrılmıştır. Aynı sene bu başvurulanlardan bir tanesi TÜBİTAK ege bölge 3. lüğü almıştır.Ayrıca Türkiye geneli Bilinçli Gençler Projesinde Türkiye geneli elemeyi geçen projeler içerisinde 2 projemiz vardır. 2012-2013 Eğitim öğretim yılı içerisinde Türkiye geneli MESLEK LİSESİ MEMLEKET MESELESİ proje yarışmasında 1300 projeden elemeyi geçen 100 proje içerisine girerek yarışmada ilerlemeye devam etmekteyiz.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 26.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.