Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesi İZMİR KINIK

Okul Kodu :

964151

Okul Telefonu :

0232 687 10 56

Okul Adresi :

Köşkdüzü Mahallesi Mezarlık Cad. No.35 KINIK İZMİR

Çevre :

ne uzak olmasından dolayı Kınık ve Poyracıktan gelen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz içinde servis bulunmaktadır.Soma´dan gelen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Halk otobüsünü kullanmaktadır.

Ulaşım :

Bergama´dan gelen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için servis bulunmaktadır,Yerleşim yerine uzak olmasından dolayı Kınık ve Poyracıktan gelen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz içinde servis bulunmaktadır.Soma´dan gelen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Halk otobüsünü kullanmaktadır.

İl/İlçeye Uzaklık :

İl merkezine uzaklık 120 km Bergama´ya uzaklık 18 km Kınık´a yakınlık 1 Km

Web Sitesi :

https://kinikshsal.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

438

Öğretmen Sayısı :

40

Derslik Sayısı :

19

Ders Saatleri :

Okulumuz 08:40-16:00 saatleri arasında ders vermektedir.

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

4

Hizmet Puanı:

14

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Serkan S. (Okul Müdürü) - Hüseyin A. (Müdür Yardımcısı) - Birsen C. (Rehber Öğretmen) - Ekrem Ş. (Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni) - Dilek T. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Mehmet Y. (Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni) - Sebahat A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Sevtap B. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Sezgin S. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ) - Birsen A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ) - Fikriye V. (Matematik Öğretmeni) - Kadriye G. (Matematik Öğretmeni) - Zikri S. (Matematik Öğretmeni) - Şeyda K. (Matematik Öğretmeni) - Gökçe Ş. (Matematik Öğretmeni) - Melih A. (Matematik Öğretmeni) - Murat K. (İngilizce Öğretmeni) - Mesut E. (İngilizce Öğretmeni) - Şeyma Y. (İngilizce Öğretmeni) - Mehmet Ü. (İngilizce Öğretmeni) - Esma Ö. (Biyoloji Öğretmeni) - Mine Ö. (Biyoloji Öğretmeni) - Erdoğan A. (Fizik Öğretmeni) - Abdullah B. (Kimya Öğretmeni) - Ersin A. (Felsefe Öğretmeni) - Emin Ü. (Coğrafya Öğretmeni) - Arzu P. (Coğrafya Öğretmeni) - Şahin Ü. (Tarih Öğretmeni) - Saniye E. (Tarih Öğretmeni) - Deniz B. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ) - Özcan G. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Özgür A. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - İnci M. (Müzik Öğretmeni) - Abdullah İ. (Almanca Öğretmeni) - Levent K. (Almanca Öğretmeni) - Serkan D. (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni) - Tuncay İ. (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni) - Nilgün Ç. (Memur) - Mevlüt K. (Yardımcı Hizmetler) - Elif Y. (Destek Hizmetleri) - Gülten A. (Destek Hizmetleri) - Gamze G. (Destek Hizmetleri) - Atiye G. (Destek Hizmetleri) -

Okuldan Haberler :



KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

GENÇLİK GÜVENLİ GELECEK

GENÇLİK GÜVENLİ GELECEK

18 MART ÇANAKKALE ZEFERİ KUTLU OLSUN.

18 MART ÇANAKKALE ZEFERİ KUTLU OLSUN.

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

AFET VE ACİL DURUM ÇANTASI HAZIRLADIK

AFET VE ACİL DURUM ÇANTASI HAZIRLADIK

MEZUNİYET TÖRENİMİZ ÇOŞKUYLA KUTLANDI

MEZUNİYET TÖRENİMİZ ÇOŞKUYLA KUTLANDI


✶ İZMİR KINIK İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :



Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 24.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.