Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi İZMİR FOÇA

Foça Reha Midilli Anadolu Lisesi İZMİR FOÇA

Okul Kodu :

964088

Okul Telefonu :

0232 812 61 00

Okul Adresi :

Atatürk Mahallesi 172/5 Sokak 35687 Foça İzmir

Çevre :

27000 nüfuslu Foça yaz aylarında nüfusunu 5 e katlamaktadır. Deniz kenarı olan ilçemiz tarihi ve turistik güzellikleriyle ön plana çıkmaktadır.

Ulaşım :

Foça ilçesine sürekli 15 dakikada bir izban seferleri ve ardından 744 numaralı eshot ile sabah 6, gece 12.15 arası ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca minibüsler Foça,Bağarası,Menemen,Çiğli ve Bornova arası yarım saatte bir çalışmaktadır.

İl/İlçeye Uzaklık :

İzmir - Çanakkale yolunun 39 km´sinden sola sapıp 26 km. sonra Foça´ya ulaşılır. İzmir´den çıktıktan sonra Karşıyaka, Çiğli, Menemen´den sonra Buruncuk´u geçince ilk ışıklardan sola döndüğünüzde artık Foça yolundasınız. Okulumuz Foça merkeze 10 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Web Sitesi :

https://rehamidillianadolulisesi.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

331

Öğretmen Sayısı :

33

Derslik Sayısı :

15

Ders Saatleri :

08.40-15.45

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

1

Hizmet Puanı:

10

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Asım G. (Okul Müdürü) - Hülya D. (Müdür Yardımcısı) - Birgül N. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Dilek B. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Mevhibe Y. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Çağla Ü. (Matematik Öğretmeni) - Mehmet A. (Matematik Öğretmeni) - Nilgün Ş. (Matematik Öğretmeni) - Serap K. (Matematik Öğretmeni) - Rana T. (Coğrafya Öğretmeni) - Banu G. (Biyoloji Öğretmeni) - Gülperi G. (Biyoloji Öğretmeni) - Tülünay Y. (İngilizce Öğretmeni) - Songül Ö. (İngilizce Öğretmeni) - Ceylan Y. (İngilizce Öğretmeni) - Hülya O. (İngilizce Öğretmeni) - Barışcan T. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Zeki K. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Ayşegül I. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Fadime Y. (Almanca Öğretmeni) - Serpil Y. (Fizik Öğretmeni) - Kurtuluş E. (Felsefe Öğretmeni) - Özlem Ç. (Müzik Öğretmeni) - Rüstem Ç. (Yardımcı Hizmetler) -

Okuldan Haberler :




✶ İZMİR FOÇA İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :



Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 20.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.