Beyhan Şenyuva İmam Hatip Ortaokulu İSTANBUL SANCAKTEPE

Beyhan Şenyuva İmam Hatip Ortaokulu İSTANBUL SANCAKTEPE

Okul Kodu :

745647

Okul Telefonu :

02164191769

Okul Adresi :

Veysel Karani Mah. Zaloğlu Rüstem Cad. Çolakoğlu Sokak No1 Sancaktepe İSTANBUL

Çevre :

Okulumuz İstanbul´un Sancaktepe ilçesine bağlı Veysel Karani mahallesindedir.

Ulaşım :

Ana hatlardan gelecekler için okulumuzdan geçen otobüs hatları şu şekildedir: KADIKÖY´den gelmek için : 18K-14KS-14S ÜSKÜDAR´dan gelmek için : 18Ü - 11ÜS ÜMRANİYE´den gelmek için : 131C -131 MALTEPE´den gelmek için:KM60-132M KARTAL´dan gelmek için : 131V-132C-132Z hatları kullanılabilir.

İl/İlçeye Uzaklık :

İlçe merkezine 10 dakika uzaklıktadır.

Web Sitesi :

https://beyhansenyuvaiho.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

622

Öğretmen Sayısı :

46

Derslik Sayısı :

27

Ders Saatleri :

09:00-15:35

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

2

Hizmet Alanı:

5

Hizmet Puanı:

20

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Ahmet Ö. (Müdür) - Eyüp A. (Müdür Yardımcısı) - Gazi A. (Müdür Yardımcısı) - Onur K. (Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni) - Emine A. (Matematik Öğretmeni) - Mehmet A. (Matematik Öğretmeni) - Sümeyra U. (Matematik Öğretmeni) - Merve T. (Matematik Öğretmeni) - EMRİYE İ. (Türkçe Öğretmeni) - Mücahit E. (Türkçe Öğretmeni) - Burcu A. (Türkçe Öğretmeni) - Ayşe B. (Türkçe Öğretmeni) - Beyzanur G. (Türkçe Öğretmeni) - Hacernur D. (Türkçe Öğretmeni) - Büşra K. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Mehmet B. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Kübra A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Tuba S. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Gülsüm B. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Zeynep K. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Züleyha İ. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - KÜBRA Y. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Mahinur Ç. (İngilizce Öğretmeni) - Seda B. (İngilizce Öğretmeni) - Seher Y. (İngilizce Öğretmeni) - Betül T. (İngilizce Öğretmeni) - Ebru Ö. (İngilizce Öğretmeni) - TUBA Ü. (İngilizce Öğretmeni) - Ebru G. (Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Mehmet S. (Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Emine K. (Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Leyla Ö. (Fen ve Teknoloji Öğretmeni ) - Fatma G. (Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Aynur K. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Birgül T. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Meltem Ş. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Aysu M. (Okul Rehber Öğretmeni) - Pınar D. (Okul Rehber Öğretmeni) - Esen P. (Müzik Öğretmeni) - Güler B. (Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni) - Hasan Y. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Rabia K. (Arapça Öğretmeni) - Öznur E. (Arapça Öğretmeni) - Esma A. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Yasemin G. (Okul Öncesi Öğretmeni) - Meryem T. (Okul Öncesi Öğretmeni) - Edibe O. ( Okul Öncesi Öğretmeni) - Sevda K. ( Okul Öncesi Öğretmeni) - Ümmügülsüm Y. ( Okul Öncesi Öğretmeni) - Tuğba G. ( Okul Öncesi Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :



Harezmi 19.Hafta

Harezmi 19.Hafta

Harezmi 18.Hafta

Harezmi 18.Hafta

Harezmi 17. Hafta

Harezmi 17. Hafta

Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası

ETwinning

ETwinning

Harezmi 16.Hafta

Harezmi 16.Hafta

Bilim ve Teknoloji Haftası

Bilim ve Teknoloji Haftası

İftar

İftar

18 Mart Çanakkale Zaferi

18 Mart Çanakkale Zaferi

Harezmi 15.Hafta

Harezmi 15.Hafta


✶ İSTANBUL SANCAKTEPE İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

İmam Hatipli olmak, kendi tercihimizle seçtiğimiz bir özellik olmakla birlikte bu bize bir misyon yüklemektedir; İmam Hatipli olmak ilkeli olmaktır. İmam Hatipli olmak inandığı gibi yaşamaktır. İmam Hatipli olmak özü sözü bir olmaktır. İmam Hatipli olmak davranışlarında tutarlı ve dürüst olmaktır. İmam Hatipli olmak düşünerek davranmaktır. İmam Hatipli olmak gaflet ve uyuşukluktan uzak durmaktır. İmam Hatipli olmak görevini hakkıyla yapmak demektir. İmam Hatipli olmak çalışkan ve başarılı olmaktır. İmam Hatipli olmak başkalarını düşünmek, kendi için istediğini başkaları için de istemektir. İmam Hatipli olmak namus ve iffetine düşkün olmak demektir. İmam Hatipli olmak ailesine ve çocuklarına karşı sorumluluklarını bilmek demektir. İmam Hatipli olmak çevresiyle iyi ilişkiler kurmak demektir. Kısacası İmam Hatipli olmak örnek olmaktır.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 19.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.