HACI CEMAL ÖĞÜT İMAM HATİP ORTAOKULU İSTANBUL SARIYER

HACI CEMAL ÖĞÜT İMAM HATİP ORTAOKULU İSTANBUL SARIYER

Okul Kodu :

752698

Okul Telefonu :

1111111111

Okul Adresi :

Okul inşaatına başlanılmamıştır. Minimum iki eğitim yılı daha bu adreste misafir okul olarak devam edilecektir. ADRES İSTİNYE Mah. Balabandere Cad. MEHMET SEVIM ULUSAL IMAM HATIP ORTAOKULU BİNASI NO 17/ 3. Kat SARIYER / İSTANBUL

Çevre :

Okulumuz normalde, Sarıyer ilçesinde Bahçeköy yolu üzerinde bulunan PTT Evleri Mahallesindedir. Ancak geçici olarak, İstinye-Mehmet Sevim Ulusal İmam Hatip Ortaokulu binası kullanılmaktadır.

Ulaşım :

İETT otobüsleri:153 Bahçeköy-Sarıyer, 42 Bahçeköy-4.Levent Metro,42HM Bahçeköy-Hacıosman, 42M Bahçeköy-Zincirlikuyu Metrobüs 42T Bahçeköy-Taksim 42Z Kazım Karabekir-Zincirlikuyu Metrobüs (Kibrit Fabrikası Durağında inilecek)

İl/İlçeye Uzaklık :

Okulumuz, yıkım yapım işlemlerinden dolayı, İstinye´de başka bir okul binasında misafir okul olarak bir yıldır eğitime devam etmektedir. İnşaat işleri başlamadığından minimum iki eğitim yılı daha İstinye´de eğitime devam edileceği tahmin edilmektedir. Sarıyer Merkeze 2 Km İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2 Not: Geçici olarak İstinye Mehmet Sevim Ulusal İmam Hatip Ortaokulu binası kullanılmaktadır.

Web Sitesi :

https://hacicemalogutiho.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

163

Öğretmen Sayısı :

17

Derslik Sayısı :

8

Ders Saatleri :

08.50 - 14.50

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

2

Hizmet Alanı:

4

Hizmet Puanı:

18

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Elif B. (Müdür Yardımcısı) - Çağatay K. (Matematik Öğretmeni) - Ömer K. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Şeyma Ö. (Matematik Öğretmeni) - Kezban E. (Din Kül.ve Ahlak Bil.Öğretmeni) - Nurdan K. (Din Kül. ve Ahlak Bil. Öğretmeni) - Hasan İ. (Türkçe Öğretmeni) - Muhammed A. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Elif B. (İngilizce Öğretmeni) - İmran B. (İngilizce Öğretmeni) - Pınar P. (Okul Güvenlik Personeli) -

Okuldan Haberler :



İSTANBUL VALİSİNDEN ÖĞRENCİMİZE ZİYARET

İSTANBUL VALİSİNDEN ÖĞRENCİMİZE ZİYARET

23 NİSAN

23 NİSAN


✶ İSTANBUL SARIYER İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

2015/2016 Yılında ilçemizde; Futsalda 3. , 40 Hadis Ezberleme yarışmasında 1.,2. ve 4. lük, Zeka ve Akıl Oyunları 1.si , Masa Tenisi 4.lük Kompozisyon yarışmasında 2. lik ve şiir yazmada 2.lik derecelerimiz vardır.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 26.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.