75. Yıl Sefaköy İmam Hatip Ortaokulu İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE

75. Yıl Sefaköy İmam Hatip Ortaokulu İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE

Okul Kodu :

732142

Okul Telefonu :

0212 696 82 88

Okul Adresi :

İNÖNÜ MAH. ÇAĞDAŞ SK. 75.YIL SEFAKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 44 İÇ KAPI NO: 1 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Çevre :

İNÖNÜ MAHALLESİ SEFAKÖY

Ulaşım :

Aksaraydan gelen 89K otobüsüne veya Bakırköyden gelen 98AB otobüsüne binip Hakan Caddesi durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz. Şirinevlerden gelen pembe başlıklı minibüsler okulumuzun önünden geçmektedir. Sefaköy merkezdeki arel ünv karşısından kırmızı başlıklı minibüslere binip Hakan Caddesi durağında inerek veya Sefaköy’de yeşil şapkalı mibüslere binip çınar yolundan gelerek okulumuza gelinir.

İl/İlçeye Uzaklık :

20 KM

Web Sitesi :

https://sefakoy75ortaokulu.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

518

Öğretmen Sayısı :

32

Derslik Sayısı :


Ders Saatleri :



Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Erdal B. (OKUL MÜDÜRÜ) - Cenk C. (Müdür Yardımcısı) - İbrahim Y. (Rehber Öğretmen/Okul Psikolojik Danışmanı) - Meliha D. (Türkçe) - Nurselin T. (Türkçe ) - Fatih Ş. (Türkçe) - Merve A. (Matematik) - Cüneyt D. (Matematik) - Neşegül A. (Matematik) - Ela D. (Matematik) - Hatice D. (Matematik) - Zeynep K. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Fatma A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Onur Ş. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Belgin D. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Mehmet N. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi) - Serra T. (Fen ve Teknoloji ) - Figen Y. (Fen ve Teknoloji) - Burcu A. (Fen ve Teknoloji) - Süheyla Y. (Fen ve Teknoloji) - Seda K. (İngilizce) - Berrin Ö. (İngilizce) - Fuat Ş. (Sosyal Bilgiler) - Merve G. (Sosyal Bilgiler) - Seher K. (Arapça) - Sevgi B. (Arapça) - Neşe Y. (Beden Eğitimi) - Fisun T. (Görsel Sanatlar) -

Okuldan Haberler :




✶ İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

2011-2012 yılında 1 öğrenci fen lisesi 10 öğrenci anadolu lisesi 2 öğrenci anadolu sağlık meslek 5 öğrenci anadolu imamhatip ve 10 öğrenci de anadolu meslek ve ticaret liselerini kazanmışlardır.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 23.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.