Küçükçekmece Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE

Okul Kodu :

158564

Okul Telefonu :

02125809633

Okul Adresi :

Gültepe Mahallesi Barbaros Cad. No 32/34 Küçükçekmece / İstanbul Okulumuz Küçükçekmece Öğretmenevi sokağında ve Florya Metrobüs Durağına 200 mt mesafededir.

Çevre :

- .

Ulaşım :

Ulaşım Florya / Bağlar Metrobüs durağına 200 mt mesafede

Web Sitesi :

https://atakml.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

1427

Öğretmen Sayısı :

108

Derslik Sayısı :

27

Ders Saatleri :

07:10-19:10

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

2

Hizmet Alanı:

5

Hizmet Puanı:

20

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Yakup Y. (OKUL MÜDÜRÜ) - Özcan V. (Müdür Başyardımcısı) - .
(Müdür Yardımcısı) - Mualla G. ( Müdür Yardımcısı) - Mesut İ. (9. Sınıf Sorumlu Müdür Yardımcısı) - Yusuf T. (10.Sınıf Sorumlu Müdür Yardımcısı) - Pınar A. (11.Sınıf Sorumlu Müdür Yardımcısı ) - Elif K. (12.Sınıf Sorumlu ve Koordinatör Müdür Yardımcısı ) - Hatice Ö. (Matematik Öğretmeni) - Tamer Y. (Matematik Öğretmeni) - Mustafa Ç. (Matematik Öğretmeni) - Gülru E. (Matematik Öğretmeni) - Aslı G. (Matematik Öğretmeni) - Samet Ç. (Matematik Öğretmeni) - Ahmet B. (Matematik Öğretmeni) - Emrah K. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Cafer A. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Emine S. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Şaban A. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Duygu Ç. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Gülşen S. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Hasan D. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Ersin Ö. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Rukiye K. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - ...
(Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - .
(Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Gamze G. (İngilizce Öğretmeni) - Tuba K. (İngilizce Öğretmeni) - Osman B. (İngilizce Öğretmeni) - Tuğba U. (İngilizce Öğretmeni) - Taşkın T. (İngilizce Öğretmeni) - .
(İngilizce Öğretmeni) - Naime A. (Felsefe Öğretmeni) - Damla D. (Felsefe Öğretmeni) - Şükrü A. (Tarih Öğretmeni) - Canan K. (Tarih Öğretmeni) - Murat A. (TarihÖğretmeni) - Pınar T. (Tarih Öğretmeni) - Elif C. (Tarih Öğretmeni) - Esengül P. (Müzik Öğretmeni) - Cavit N. (Coğrafya Öğretmeni) - Adem S. (Coğrafya Öğretmeni) - Ramazan Ç. (Coğrafya Öğretmeni) - Ali K. (Coğrafya Öğretmeni) - Kübra A. (Kimya Öğretmeni) - Esra K. (Kimya Öğretmeni) - Ayşen E. (Biyoloji Öğretmeni) - Saniye A. (Biyoloji Öğretmeni) - Sevgi L. (Fizik Öğretmeni) - Siral Ö. (Fizik Öğretmeni) - Arzu Z. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Beritan T. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Aliye G. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Esmanur D. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Tekin Ö. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Meral H. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Asya G. (Aile Tüketici Hizmetleri Alan Şefi) - Serap G. (Aile Tüketici Hizmetleri Öğretmeni) - Mine U. (Aile Tüketici Hizmetleri Öğretmeni) - Nuran G. (Aile Tüketici Hizmetleri Öğretmeni ) - ....
(Aile Tüketici Hizmetleri Öğretmeni ) - Elif K. (Aile Tüketici Hizmetleri Öğretmeni ) - Hakan Ş. (Bilişim Teknolojileri Atölye Şefi) - İnan Ö. (Bilişim Teknolojileri Alan Şefi) - Necla A. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) - Emil Ç. (Bilişim Teknolojileri Atölye Şefi) - .
(Bilişim Teknolojisi Öğretmeni) - Ayşe A. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni ) - Ela A. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni) - Nermin E. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni) - Cemile Y. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni) - Meltem B. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni) - Rabia Y. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni) - Elif T. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni) - .
(Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Şefi) - Nuran D. (El Sanatları Teknolojisi Alan Şefi) - Sümerya B. (El Sanatları Teknolojisi Öğretmeni) - Neslin C. (El Sanatları Teknolojisi Öğretmeni) - İrem K. (Grafik ve Fotoğrafçılık Alan Şefi ) - Turgay Y. (Grafik ve Fotoğrafçılık Öğretmeni ) - ....
(Fotoğrafçılık Öğretmeni ) - Leda R. (Moda Tasarım Alan Şefi) - Aynur Ö. (Moda Tasarım Bölüm Öğretmeni) - Semra A. (Moda Tasarım Bölüm Öğretmeni) - Meral G. (Moda Tasarım Bölüm Öğretmeni) - Zübeyde Y. (Moda Tasarım Bölüm Öğretmeni) - Eylem G. (Moda Tasarım Bölüm Öğretmeni) - Akile Ö. (Halkla İlişkiler ve Organizasyon Alan Şefi ) - Ayşe T. (Halkla İlişkiler ve Organizasyon Öğretmeni ) - Güler A. (Halkla İlişkiler ve Organizasyon Öğretmeni) - Ayşenur K. (Halkla İlişkiler ve Organizasyon Öğretmeni) - Arzu K. (Seramik ve Cam Teknolojisi Alan Şefi ) - Mualla G. (Seramik ve Cam Teknolojisi Öğretmeni) - Gülçin . ( Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alan Şefi ) - Murtaza A. (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni) - Cahit Y. (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni) - Didem G. (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni) - Nazan Y. (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni ) - Mert S. (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni) - Kenan E. (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni ) - Tuğba G. (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni ) - Muhammed S. (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni ) - Selime K. (Okul Öncesi Öğretmeni) - Büşra N. (Okul Öncesi Öğretmeni) - Büşra A. (Okul Öncesi Öğretmeni) - Ayşe G. (Okul Öncesi Öğretmeni) - .
(Okul Öncesi Öğretmeni) - .
(Okul Öncesi Öğretmeni) - .
(Okul Öncesi Öğretmeni) - Musa Ö. (Rehber Öğretmen) - Funda S. (Rehber Öğretmen) - .
(Rehber Öğretmen) - Hatice Y. (Usta Öğretici) - Şule A. (Usta Öğretici) - Gülşen D. (Sayman) - Çiğdem T. (Memur) - Sedat Ö. (Yardımcı Personel) - Nurgül P. (Yardımcı Personel) - Aysun K. (Yardımcı Personel) - Nesrin K. (Anaokulu Yardımcı Personel) - .
(Yardımcı Personel) - .
(Yardımcı Personel) -

Okuldan Haberler :




✶ İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

: Okulumuzda kürek milli takımında, uluslararası kros yarışmalarında dereceleri olan, lisanslı voleybol oyuncusu olan öğrencilerimiz mevcuttur.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 28.03.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.