İstanbul Kadıköy Lisesi İSTANBUL KADIKÖY

İstanbul Kadıköy Lisesi İSTANBUL KADIKÖY

Okul Kodu :

967427

Okul Telefonu :

(0216) 345 09 71

Okul Adresi :

CAFERAĞA MAH. HACI İZZET SK. KADIKOY LISESI BLOK NO: 7 İÇ KAPI NO: 3 KADIKÖY / İSTANBUL

Çevre :

-

Ulaşım :

Ulaşım Kadıköy merkezden yaya olarak Moda istikametine yürüme mesafesindedir. (700 m) Nostaljik tramvay ile de ulaşım sağlanabilir.

Web Sitesi :

https://istanbulkadikoylisesi.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

842

Öğretmen Sayısı :

60

Derslik Sayısı :

26

Ders Saatleri :

08:00 - 15:00

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

2

Hizmet Alanı:

4

Hizmet Puanı:

18

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



İsmet S. (Okul Müdürü) - Ahmet Ç. (Müdür Başyardımcısı) - Fevzi E. (Müdür Yardımcısı) - Gevher Ç. (Müdür Yardımcısı) - Gülfer Ş. (Pansiyon Müdür Yardımcısı) -

Okuldan Haberler :




✶ İSTANBUL KADIKÖY İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

: 2016-2017 eğitim öğretim yılında Kız Basketbol takımımız Anadolu yakası bölge 1.si ve İstanbul 6.sı olarak Türkiye Şampiyonasına katılmış, Denizli grubunda 1. olmuştur. Yine Kız Basketbol takımımız Kadıköy ilçe 1.si, İBB spor şöleninde Anadolu yakası 1.si ve İstanbul 1.si olmuştur. Erkek Voleybol takımımız Kadıköy ilçe 1.si olmuştur. Kız Voleybol takımımız İBB spor şöleninde Anadolu yakası 1.si olmuştur. Kız Plaj Voleybol takımımız İstanbul 1.si, erkek Plaj Voleybol takımımız İstanbul 3.sü olmuştur. Kız Badminton takımımız Kadıköy 1.si olmuştur. İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında Ceren GÜLER Kadıköy 2.si, Kitap Okuma yarışmasında Gözde Nur ÖZDEMİR Kadıköy 3.sü, İstanbul’un Fethi ve Panorama 1453 Tarih Müzesi Kompozisyon yarışmasında İkra DİP İstanbul 3.sü olmuştur. Kadıköy´de Gül kokusu yarışmaları Kısa Film dalında Besim ODABAŞI 1., Burak KAYNAR 2. olmuştur. Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında Mehmet ALKAN Kadıköy 2.si olmuştur. 2015-2016 eğitim öğretim yılında sporda; okul erkek voleybol takımımız Kadıköy 1.si, plaj voleybolunda İstanbul 2.si ve 4.sü, kız voleybol takımımız plaj voleybolunda İstanbul 2.si, erkek basketbol takımımız Kadıköy 3.sü, kız basketbol takımımız Kadıköy 1.si, erkek futsal takımımız Kadıköy 3.sü, erkek Badminton takımımız Kadıköy 3.sü, kız Badminton takımımız Kadıköy 2.si ve erkek yelken takımımız Bilgi Üniversitesince gerçekleştirilen İstanbul yarışlarında 1. olmuştur. Kız Yakan Top takımımız Kadıköy 2.si, erkek Yakan Top takımımız Kadıköy 3.sü olmuştur. 2014-2015 Eğitim öğretim yılında sporda; okul Korfbol takımımız İstanbul 1.si, erkek voleybol takımımız genç erkekler İstanbul 2.si - Kadıköy İlçe 1.si olarak Türkiye Şampiyonasına katılmış ve Kırklareli Grubunda 1., Bursa Grubu yarı finallerinde 1. olarak finallere katılmıştır. Erkek ve Kız Basketbol takımlarımız Kadıköy İlçe 2.si, yelken takımımız İstanbul 3.sü olmuştur. Erkek Futsal Takımımız Kadıköy ilçe 2.si ve İstanbul 5.si olarak Türkiye Şampiyonasına katılmış, Aydın Grubunu 1., İzmir Grubu yarı finallerini 1. olarak tamamlayarak finallere kalmıştır. Sanatta; okul tiyatro ekibimiz Kadıköy´de enn iyi dekor, en iyi erkek ve en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülü almıştır. Müzik grubumuz Vodafone Freezone da Türkiye genelinde en iyi 2. solist ödülü almıştır. İngilizce hikaye yazma dalında öğrencimiz Ali Erdem EKŞİ dünya şampiyonu olmuştur.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 29.03.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.