Alibeyköy Ortaokulu İSTANBUL EYÜPSULTAN

Alibeyköy Ortaokulu İSTANBUL EYÜPSULTAN

Okul Kodu :

742322

Okul Telefonu :

(212) 626 0844

Okul Adresi :

Karadolap Mah. Vardar Bulvarı No 59/1 Alibeyköy / Eyüpsultan / İstanbul

Ulaşım :

Okulumuz BİZ CEVAHİR alışveriş merkezinin 300 mt yukarısındadır.Şişli-Taksim-Eminönü-Beyazıt-Aksaray-Yeşilpınar-Bakırköy otobüs hatları ve Yeşilpınar-Karayolları -Şişli-Aksaray-Şişhane´ye minibüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir. 49G, 38M, 36CE, 36P, 38T, 399C numaralı İETT otobüsleri ile Şenbağ durağından inince direkt okula ulaşım sağlanabilir. 36T,39,39B, 39D, 39K, 39O, 39Y, 47E, 49, 49A, 49B, 49K 49T, 49Y, 94Y, 99 VE 99Y numaralı İETT ile en yakın Çırçır durağından ulaşılabilir.

İl/İlçeye Uzaklık :

İlçe merkezine yakın olup Alibeyköy semtinin merkezinde bulunmaktadır.

Web Sitesi :

https://eyupalibeykoyortaokulu.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

1720

Öğretmen Sayısı :

79

Derslik Sayısı :

43

Ders Saatleri :

09:00 15:20

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

2

Hizmet Alanı:

4

Hizmet Puanı:

18

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



TAYLAN Ö. (OKUL MÜDÜRÜ) - İLYAS Y. (MÜDÜR YARDIMCISI) - GAMZE K. (MÜDÜR YARDIMCISI) - YUNUS M. (MÜDÜR YARDIMCISI) - MEHMET S. (MÜDÜR YARDIMCISI) - DERYA M. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - ŞÜKRAN B. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - ŞEFİKA A. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - TUĞÇE A. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - NAFİZ S. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - ÖZGE Ö. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ ) - AYŞE Ş. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - OĞUZ H. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - OLKAN D. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - ELİF B. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - KÜBRA A. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - SİBEL B. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - İKBAL G. (MATEMATİK ÖĞRETMENi) - S. (MATEMATİK ÖĞRETMENi) - HASAN F. (MATEMATİK ÖĞRETMENi) - CENNET M. (MATEMATİK ÖĞRETMENi) - CELİL T. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - HAMİDE T. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - ŞÜKRAN A. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - NAZLI T. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - SEVDA N. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - BAHAR K. ( MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - AYLA K. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - ONUR U. (FEN VE TEKNOLOJİ ÖĞRETMENi) - DUYGU T. (FEN VE TEKNOLOJİ ÖĞRETMENi) - FIRAT K. (FEN VE TEKNOLOJİ ÖĞRETMENi) - ŞULE Y. (FEN VE TEKNOLOJİ ÖĞRETMENi) - FATMA A. (FEN VE TEKNOLOJİ ÖĞRETMENİ) - HATİCE A. (FEN VE TEKNOLOJİ ÖĞRETMENi) - MERVE K. (FEN VE TEKNOLOJİ ÖĞRETMENİ) - PINAR Ö. (FEN VE TEKNOLOJİ ÖĞRETMENİ) - HÜSEYİN Ü. (SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENi) - OZAN İ. (SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ) - AZİZE C. (SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ) - HALİME K. (SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ) - ARZU D. (SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ) - BERRİN E. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENi) - SEVİL K. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENi) - KEVSER A. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENi) - PINAR Ö. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENi) - YELİZ K. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENi) - ÖZGE B. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENi) - HATİCE O. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ) - OĞUZ E. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ) - İBRAHİM S. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ) - İNAN D. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ) - DİLEK S. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ) - SANİYE E. (DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMEN) - MEHMET S. (DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENi) - SERPİL S. (DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMEN) - TUĞÇE A. (DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMEN) - SERAP Y. (DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ) - SONGÜL S. (GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİ) - CEYLAN E. (GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİ ) - EBRU M. (ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENi) - MEHMET S. (BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM) - HİLAL A. (BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM) - KAŞİF S. (BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM) - FİLİZ Ç. (BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM) - DİDEM S. (MÜZİK ÖĞRETMENİ) - GÜNAY P. (MÜZİK ÖĞRETMENİ) - Ş. (BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ETKİNLİKLERİ ÖĞRETMENi) - YASEMİN Ç. (BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ETKİNLİKLERİ ÖĞRETMENi) - HASAN E. (BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ETKİNLİKLERİ ÖĞRETMENİ) - SÜREYYA İ. (BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ETKİNLİKLERİ ÖĞRETMENİ) - ÖMER C. (BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ETKİNLİKLERİ ÖĞRETMENİ ) - AYŞE B. (PSİKOLOJİK DANIŞMAN) - MÜRÜVET K. (PSİKOLOJİK DANIŞMAN) - EBRU G. (PSİKOLOJİK DANIŞMAN) - REYHAN K. (PSİKOLOJİK DANIŞMAN) -

Okuldan Haberler :



ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK

BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI

BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI

YEŞİLAY HAFTASI

YEŞİLAY HAFTASI

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA EYÜPSULTAN İLÇE PROGRAMIMIZ

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA EYÜPSULTAN İLÇE PROGRAMIMIZ

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA, ANLAMA VE SEVME

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA, ANLAMA VE SEVME

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

ERASMUS DAYS

ERASMUS DAYS

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Okulumuz Sosyal Medya Hesabı

Okulumuz Sosyal Medya Hesabı

LGS SİSTEMİ VE OKUL TANITIMLARI

LGS SİSTEMİ VE OKUL TANITIMLARI


✶ İSTANBUL EYÜPSULTAN İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Oulumuz her öğretim yılında anadolu liselerine ve anadolu meslek lislerine öğrenci göndermektedir.Spor karşılaşmalarında pek çok kupa ve derecelerimiz vardır.Başarılarımızın artarak devamı hedefimizdir.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 08.05.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.