Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulu İSTANBUL BEYOĞLU

Hoca İshak Efendi İmam Hatip Ortaokulu İSTANBUL BEYOĞLU

Okul Kodu :

254913

Okul Telefonu :

2123695945

Okul Adresi :

Halıcıoğlu Mah. Turşucu Hüseyin sk. no21 İSTANBUL

Çevre :

Okulumuz Halıcıoğlu sahiline yakın olup gerek otobüs açısından gerek metrobüs kullanımı açısından ulaşımı çok kolaydır.

Ulaşım :

54HT, 54HŞ, 36T ile Taksim ve Şişli yönünden gelebilirsiniz. 47, 47E, 47Ç otobüsleri ile Eminönünden gelebilirsiniz. Metrobüsü ve Diğer Otobüsleri kullanacaklar Halıcıoğlu Duraklarından rahatlıkla okulumuza gelebilirler.

İl/İlçeye Uzaklık :

İlçeye yakın ve merkezi bir yerdedir.

Web Sitesi :

https://hocaishakefendi.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

507

Öğretmen Sayısı :

41

Derslik Sayısı :

20

Ders Saatleri :

08:50 - 15:00 PAZARTESİ, SALI, PERŞEMBE, CUMA 08:50 - 15:50 ÇARŞAMBA

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Ekrem Ç. (Okul Müdürü) - Engin Y. (Müdür Yardımcısı) - Uğur K. (Müdür Yardımcısı) - Beyhan Ö. (Rehber Öğretmeni) - MÜNİR O. (Din Kült. ve Ahl. Bil. Öğretmeni) - ASİYE Y. (Din Kült. ve Ahl. Bil. Öğretmeni) - ERAY D. (Din Kült. ve Ahl. Bil. Öğretmeni) - FERDANUR A. (Din Kült. ve Ah. Bil. Öğretmeni) - AHMET K. (Din Kült. ve Ahl. Bil. Öğretmeni) - Seval T. (Arapça Öğretmeni) - Ebru Ç. (Türkçe Öğretmeni) - Mustafa Y. (Türkçe Öğretmeni) - Uğur K. (Türkçe Öğretmeni) - Nazmiye S. (Türkçe Öğretmeni) - Begüm D. (Matematik Öğretmeni) - Mücahit K. (Matematik Öğretmeni) - İrem A. (Matematik Öğretmeni) - Gizem Ö. (Matematik Öğretmeni) - Evin A. (Fen Bilgisi Öğretmeni) - Kasım Y. (Fen Bilgisi Öğretmeni) - Mehmet D. (Fen Bilgisi Öğretmeni) - Canan S. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Yeter Ö. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Özlem Ö. (İngilizce Öğretmeni) - Tuğba K. (İngilizce Öğretmeni) - Faruk K. (İngilizce Öğretmeni) - Yasemin G. (İngilizce Öğretmeni) - Safiye G. (İngilizce Öğretmeni) - Merve Ö. (İngilizce Öğretmeni) - Bilal A. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Ayşenur O. (Müzik Öğretmeni) - Adil C. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Halise T. (Anasınıfı Öğretmeni) - Elif N. (Anasınıfı Öğretmeni) - PINAR A. (SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ) - Tahsin K. (Personel) - Songül M. (Personel) - Mahmure M. (Personel) - Özlem C. (Personel) - Büşra G. (Güvenlik) - Gülcan B. (Temizlik Görevlisi) -

Okuldan Haberler :



Milli Değerlerimizi Canlandırıyoruz

Milli Değerlerimizi Canlandırıyoruz

DİLİMİZİN ZENGİNLİLERİ AFİŞ ÇALIŞMALARI

DİLİMİZİN ZENGİNLİLERİ AFİŞ ÇALIŞMALARI

LGS Çalışmalarına Kütüphane'de Devam Ediyoruz

LGS Çalışmalarına Kütüphane'de Devam Ediyoruz

LGS DENEMELERİNDE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRİYORUZ

LGS DENEMELERİNDE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRİYORUZ

LGS 2023 ETKİNLİKLERİ

LGS 2023 ETKİNLİKLERİ

SAKIP SABANCI ANADOLU LİSESİ ZİYARETİ

SAKIP SABANCI ANADOLU LİSESİ ZİYARETİ

ZAMAN YÖNETİMİ VE MOTİVASYON

ZAMAN YÖNETİMİ VE MOTİVASYON

KARTAL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİ ZİYARET ETTİK

KARTAL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNİ ZİYARET ETTİK

LGS Çalışmalarını Ödüllendirmeye Devam Ediyoruz.

LGS Çalışmalarını Ödüllendirmeye Devam Ediyoruz.


✶ İSTANBUL BEYOĞLU İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılında 96 Mezun Öğrencimizden SBS Sonuçlarına göre 6 Anadolu Lisesi,7 Anadolu İHL,4 Sağlık Meslek,14 Anadolu Meslek olmak üzere toplam 31 öğrenci Liseye yerleşmiştir. 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılında 86 mezun öğrencimizden SBS Sonuçlarına göre 4 Anadolu Lisesi 11 Anadolu Meslek lisesine yerleşmiştir. 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında toplam 100 mezun öğrencimizden 27 öğrencimiz SBS sınavını kazanmış ve bir okula yerleştirilmiştir. Bu öğrencilerimizin 6 tanesi Anadolu Lisesine, 21 tanesi Anadolu Meslek Liselerini kazanmıştır. 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında 1 öğrenci Fen Lisesi, 6 öğrenci Anadolu Lisesi, 11 öğrenci Anadolu Meslek Lisesini kazanmıştır. 2013-2014 yıllarında döüşümden dolayı sadce 5.ve 6.sınıf öğrencisi olduğundan herhangi bir liseye öğrenci gönderilememiştir. 2015-2016 yıllarında ise TEOG döneminde öğrencilerimiz İstanbul Beyoğlu içerisinde çoğunlukta olmak üzere bir çok güzide liseler olan VEFA, HASBAHÇE, ŞEHİT FURKAN DOĞAN, AHMET RASİM, gibi liselere yerleşmişlerdir. 2016-2018 yılları arasında ise son TEOG ve yeni MERKEZİ SINAV SİSTEMİ ile birlikte BEYOĞLU ANADOLU, BEYOĞLU ATATÜRK, BEYOĞLU ANADOLU İHL, VEFA, HASBAHÇE, DİLNİHAT´TA okuyan hatırı sayılır öğrenci sayılarımız bulunmaktadır.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 28.03.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.