Yeniyurt Ortaokulu HATAY DÖRTYOL

Yeniyurt Ortaokulu HATAY DÖRTYOL

Okul Kodu :

853192

Okul Telefonu :

0 326 7445003

Okul Adresi :

YENİYURT MAH. ŞEHİT KERİM KÖK CAD. YENİYURT ORTAOKULU SİTESİ NO: 153/1 DÖRTYOL / HATAY

Çevre :

Hatay ili, Dörtyol ilçesinin Yeniyurt mahallesindedir okulumuz. Ak denize 2.5 km. uzaklıkta İskenderun körfezi manzaralı güzel bir yer. Beldenin kuzey doğusunda çok mükemmel bir yerleşim yeri. Beldenin yerleşim yerinin biraz dışında oluşu okulun nezih ve sessiz olmasını sağlamaktadır.

Ulaşım :

Ulaşım çok kolay; kara ulaşım aracı ile belediye otobüsleri ve dolmuşla ulaşım mümkündür.

İl/İlçeye Uzaklık :

ta İskenderun körfezi manzaralı güzel bir yer. Beldenin kuzey doğusunda çok mükemmel bir yerleşim yeri. Beldenin yerleşim yerinin biraz dışında oluşu okulun nezih ve sessiz olmasını sağlamaktadır.

Web Sitesi :

https://yeniyurtortaokulu.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

312

Öğretmen Sayısı :

25

Derslik Sayısı :

12

Ders Saatleri :

08.50-15.00

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

4

Hizmet Puanı:

14

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Sultan B. (Müdür) - Hacı V. (Müdür Yardımcısı) - Ümit Y. ( Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni) - Neslihan P. (Rehber Öğretmen) - Merve D. (Matematik Öğretmeni) - İlknur Ö. (Matematik Öğretmeni) - Fatma B. (Matematik Öğretmeni) - Rüveyda Ç. (Matematik Öğretmeni ) - Aslıhan Z. (Fen Bilimleri Öğretmeni) - Teslime K. (Fen Bilimleri Öğretmeni) - Bedriye B. (Fen Bilimleri Öğretmeni) - Mehmet C. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Sacide M. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Havva A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Sıdıka D. (Türkçe Öğretmeni) - Fatma Y. (Türkçe Öğretmeni) - Okan G. (Türkçe Öğretmeni) - Esra M. (Türkçe Öğretmeni) - Hasan O. (İngilizce öğretmeni) - Nesime N. (İngilizce öğretmeni) - Beytullah Ö. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Ömer F. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Zelha Ç. (Müzik Öğretmeni) - Metin A. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :



6 ŞUBAT ANMA TÖRENİ

6 ŞUBAT ANMA TÖRENİ

ÇEDES PROJESİ

ÇEDES PROJESİ

OKULUMUZA KLİMA BAĞIŞLARINDAN DOLAYI HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

OKULUMUZA KLİMA BAĞIŞLARINDAN DOLAYI HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ


✶ HATAY DÖRTYOL İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

2014-2015 Teog sınavında 120 net yaparak Türkiye Birincisi olan Tunahan Dinleyici ve 2015-2016 birinci Teog Sınavında 120 Net Yaparak Türkiye birincisi olan Damla GÜNAY Okulumuzun başarısını perçinlemişlerdir. 2015-2016 Yunus Emre Şiirleri Okuma Yarışması´nda öğrencimiz Nurgül SOYLU 1. olmuştur. 2015-2016 TEOG´da mezun 69 öğrencimizden 7 tanesi fen liselerine yerleşmiş olup; 3 sosyal bilimler lisesi, 24 tane anadolu lisesine yerleşmiş öğrencimiz mevcuttur.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 29.03.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.