YOLBAŞI ŞEHİTLER ORTAOKULU GAZİANTEP İSLAHİYE

Okul Kodu :

752620

Okul Telefonu :

342876 10 32

Okul Adresi :

Yolbaşı mah. Yolbaşı Sok. No.161, İslahiye/GAZİANTEP

Çevre :

Köyümüzün eski adı Haydarkenli´ dir. Çevre bölgelerde daha çok eski adıyla bilinir. Köy halkı genellikle tarım ve hayvancılık ile uğraşmakta olup şehir veya ülke dışına çalışmaya gidenler de vardır. Köyümüzde 2 bakkal ve okulumuzun hemen yanında sağlık evi bulunmaktadır. Ulaşım sıkıntısı olmadığından ve Kilis-Hatay-Gaziantep üçgeni arasında bulunduğundan dolayı dışa açık bir köydür. Köyümüze 4-5 km mesafede Tahtaköprü Barajı bulunmaktadır. Köy halkı tarafından eğitime değer verilmektedir.

Ulaşım :

sıkıntısı olmadığından ve Kilis-Hatay-Gaziantep üçgeni arasında bulunduğundan dolayı dışa açık bir köydür. Köyümüze 4-5 km mesafede Tahtaköprü Barajı bulunmaktadır. Köy halkı tarafından eğitime değer verilmektedir.

İl/İlçeye Uzaklık :

G.ANTEP > 120 km, HATAY/Antakya > 90 km, KİLİS > 50 km, G.ANTEP/İslahiye > 30 km, HATAY/Hassa > 16 km, HATAY/Hassa/Akbez > 9 km

Web Sitesi :

https://yso.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

109

Öğretmen Sayısı :

8

Derslik Sayısı :

ler hazırlamakta, zengin öğrenme ortamları sunmaktayız. * Kurumlarımızda; adil, güvene dayalı ilişkiler, sevgi, saygı, empatik yaklaşım, gönüllülük, çalışma ve sürekli öğrenmeyi önde tutarız. * Yönetim, öğretmen, çalışan, veli ve öğrencilerimizle birbirine kenetlenmiş, paylaşımcı ve karşılıklı sorumluluklarının bilincinde olan güçlü bir aileyiz. * Tüm çalışanlarımız işini severek yapar, bilgi ve birikimini paylaşır ve dayanışma içinde hareket eder. * Çalışanlarımızın yenilikçi görüşlerine değer verir, gelişimlerini destekler, başarılarını takdir ederiz. * Ülkemizin aydınlık geleceği için, donanımlı, çok yönlü, ana diline hakim, İngilizceyi etkin kullanan, yanı sıra ikinci bir yabancı dil öğrenen, sorgulayan, özgüvenli, yaratıcı, üretken, kendisiyle barışık, onurlu, mutlu, sağlıklı ve başarılı bireyler yetiştiririz.

Ders Saatleri :

08:30 - 15:15

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

6

Hizmet Puanı:

18

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Mete K. (Okul Müdürü) - Mehmet S. (İlköğretim Matematik Öğrt.) - Mehmet İ. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Mete K. (İngilizce Öğretmeni) - Aslıhan Ö. (Fen Bilimleri Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :




✶ GAZİANTEP İSLAHİYE İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

* Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti´ni koruyan ve yaşatan bireyler yetiştiririz. * "Yolbaşı´lı Olma" kültür ve geleneğini kuşaktan kuşağa taşırız. * Okul öncesi eğitimden, üniversiteye kadar; sahip olduğumuz eğitim kurumları zinciri ile eğitimin sürekliliği ilkesini gerçekleştiririz. * Öğrencilerimize çağın gereksinimleri doğrultusunda modern ve teknolojik derslikler hazırlamakta, zengin öğrenme ortamları sunmaktayız. * Kurumlarımızda; adil, güvene dayalı ilişkiler, sevgi, saygı, empatik yaklaşım, gönüllülük, çalışma ve sürekli öğrenmeyi önde tutarız. * Yönetim, öğretmen, çalışan, veli ve öğrencilerimizle birbirine kenetlenmiş, paylaşımcı ve karşılıklı sorumluluklarının bilincinde olan güçlü bir aileyiz. * Tüm çalışanlarımız işini severek yapar, bilgi ve birikimini paylaşır ve dayanışma içinde hareket eder. * Çalışanlarımızın yenilikçi görüşlerine değer verir, gelişimlerini destekler, başarılarını takdir ederiz. * Ülkemizin aydınlık geleceği için, donanımlı, çok yönlü, ana diline hakim, İngilizceyi etkin kullanan, yanı sıra ikinci bir yabancı dil öğrenen, sorgulayan, özgüvenli, yaratıcı, üretken, kendisiyle barışık, onurlu, mutlu, sağlıklı ve başarılı bireyler yetiştiririz.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 20.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.