Gazi Yakup Satar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ESKİŞEHİR ODUNPAZARI

Gazi Yakup Satar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ESKİŞEHİR ODUNPAZARI

Okul Kodu :

972393

Okul Telefonu :

0 (222) 219 11 56

Okul Adresi :

Çankaya Mh. Keremşah Sk. No1 Odunpazarı / ESKİŞEHİR

Çevre :

Okulumuz Çankaya Mahallesi Göçmen Evleri yanındadır. Plevne Özel İdare Ortaokulu, Zehra Sarar Anaokulu ve Şahintepesi Aile Sağlık Merkezi yakınındadır.

Ulaşım :

1, Siyah 10 ve 37 Nolu Otobüslerle ve 10-24 Nolu Minibüsler ve de OGÜ-Çankaya Tramvay Ring hattı ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçeye Uzaklık :

4 Km (Eskişehir Valilik Binası)

Web Sitesi :

https://gaziyakupsatarkml.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

441

Öğretmen Sayısı :

51

Derslik Sayısı :

19

Ders Saatleri :

08:35-17:00

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

1

Hizmet Puanı:

10

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Selamet K. (Okul Müdürü ) - Sedat G. (Koordinatör Müdür Yardımcısı) - Nihal A. (Teknik / Döse Müdür Yardımcısı) - Zeynep D. (Müdür Yardımcısı) - Hülya K. (Müdür Yardımcısı) - Hacı M. (Rehber Öğretmen) - Tolgahan K. (Rehber Öğretmen) - Büşra Y. (Rehber Öğretmen) - Zerrin Ö. (Giyim Üretim Teknolojisi Öğretmeni- Alan Şefi) - Şule Ç. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni- Alan Şefi) - Aysel B. (Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni- Alan Şefi) - Engin K. (Grafik ve Fotoğraf Öğretmeni- Alan Şefi) - Serpil Y. (Giyim Üretim Teknolojisi Öğretmeni- Atölye Şefi) - Nermin E. (Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni- Atölye Şefi) - Tuğba S. (Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni- Atölye Şefi) - Ayşe A. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni ) - Ebru D. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni ) - Meral B. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni ) - Semra İ. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni ) - Sibel Ö. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni) - Tuğba M. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni ) - Esra Y. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni) - Hava T. (Giyim Üretim Teknolojisi Öğretmeni) - Murat T. (Radyo ve Televizyon Öğretmeni) - Hasan H. (Radyo ve Televizyon Öğretmeni) - Betül K. (Grafik ve Fotoğraf Öğretmeni) - Hazime G. (Grafik ve Fotoğraf Öğretmeni) - Sevgi Y. (Biyoloji Öğretmeni) - Yusuf Ö. (Biyoloji Öğretmeni) - Merve P. (Felsefe Öğretmeni) - Serkan K. (Felsefe Öğretmeni) - Hakan Ç. (Coğrafya Öğretmeni) - Selen K. (Görsel Sanatlar) - Hatice K. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Barış E. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Elçin Y. (İngilizce Öğretmeni) - Fatıma A. (İngilizce Öğretmeni) - Seval R. (İngilizce Öğretmeni) - Dilek G. (Kimya Öğretmeni) - Pınar G. (Matematik Öğretmeni) - Pınar T. (Matematik Öğretmeni) - Sema G. (Matematik Öğretmeni) - Yusuf K. (Matematik Öğretmeni) - Barbaros Ö. (Tarih Öğretmeni) - Derya G. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Yasemin A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Nagehan Y. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Derya S. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ) - Başak İ. (Müzik Öğretmeni) - Gamze A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Hatice Ö. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Fatih A. (Memur) - Tuncer Ç. (Yardımcı Personel) - Yeliz K. (Yardımcı Personel) -

Okuldan Haberler :



"ESKİŞEHİR LİSELER ARASI OKÇULUK İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI"

"Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler"

"Eskişehir Liseler arası Genç Kızlar Muay Thai İl Birinciliği"

Mart Ayı Fiziksel Aktite Etkinliklerimiz

Mart Ayı Fiziksel Aktite Etkinliklerimiz

Kadın Sağlığı Semineri

Kadın Sağlığı Semineri

"Ben Heryerde Varım" Projesi

"Trafik Eğitim Semineri "

"Temel Afet Bilinci Eğitimi"

Kütüphaneler Haftası

Kütüphaneler Haftası

Müze Gezisi

Müze Gezisi


✶ ESKİŞEHİR ODUNPAZARI İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :



Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 26.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.