İbrahim Hakkı Kubilay İmam Hatip Ortaokulu ERZURUM PALANDÖKEN

İbrahim Hakkı Kubilay İmam Hatip Ortaokulu ERZURUM PALANDÖKEN

Okul Kodu :

710302

Okul Telefonu :

0(442) 343 33 00

Okul Adresi :

Müftü Solakzade Mah. Zübeyde Hanım cad. No/5 Palandöken/Erzurum

Çevre :

Müftü Solakzade Mah. Zübeyde Hanım cad. No:5 Palandöken/Erzurum

Ulaşım :

Okulumuza her iki dakikada bir geçen Yenişehir alt yol ve yenişehir üst yol otobüs ve minibüsleri ile rahatlıkla ulaşılabilir.

İl/İlçeye Uzaklık :

İl merkezine 3 km mesafede, ilçe merkezine 200 metre mesafededir.

Web Sitesi :

https://ibrahimhakkikubilay.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

659

Öğretmen Sayısı :

46

Derslik Sayısı :

16

Ders Saatleri :

08:20 - 15:10

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

3

Hizmet Alanı:

3

Hizmet Puanı:

18

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



İSMAİL K. (Okul Müdürü) - ALİ D. (Müdür Yardımcısı) - Ali A. (Müdür Yardımcısı) - Hüseyin N. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Emel D. (Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Öğretmeni) - Öznur A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Harun Z. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Tansu Ç. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Yasemin Ö. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Ömer B. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Naci A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Havva A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Ayşegül K. ( Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Yusuf K. (Fen ve Teknolojisi Öğretmeni) - Tuba C. (Fen ve Teknolojisi Öğretmeni) - Bengisu S. (Fen ve Teknolojisi Öğretmeni) - Derya S. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Ebru Y. (İngilizce Öğretmeni) - Şennur D. (İngilizce Öğretmeni) - Seyhan K. (İngilizce Öğretmeni) - Şeyda E. (Matematik Öğretmeni) - Esat F. (Matematik Öğretmeni) - Nagihan B. (Matematik Öğretmeni) - Hatice A. (Matematik Öğretmeni) - Özlem K. (Matematik Öğretmeni) - Kadriye C. (Matematik Öğretmeni) - Çiğdem N. (Müzik Öğretmeni) - ZEYNEP Ö. (Rehber Öğretmeni) - Hadice S. (Rehber Öğretmeni) - Doğan B. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Atakan M. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Eşref D. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Sevilay Y. (Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni) - Bülent K. (Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni) - Ülkühan A. (Türkçe Öğretmeni) - Banu E. (Türkçe Öğretmeni) - Melek Ş. (Türkçe Öğretmeni) - Murat K. (Türkçe Öğretmeni) - Gökçe H. (Türkçe Öğretmeni) - Emrah Ö. (Türkçe Öğretmeni) - Hatice Y. (Arapça Öğretmeni) - Lütfiye S. (Arapça Öğretmeni) - Ayhan Y. (Geçici İşçi) - Ramazan Ş. (Memur) -

Okuldan Haberler :




✶ ERZURUM PALANDÖKEN İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Atletizm Küçük erkekler Yüksek atlama yarışmasın il 1. Okullar Arası Taekwondo İl Seçmelerinde İl 2. Palandöken Müftülüğü "Kudüs" konulu kompozisyon yarışmasında ilçe 3. Erzurum İmam Hatipler Derneği " Gazze´nin Meleklerine Mektup" yarışmasında il 3.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 17.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.