Şeyhyusuf Ortaokulu ERZURUM HORASAN

Okul Kodu :

708593

Okul Telefonu :

Kader AKPINAR (5616134309)

Okul Adresi :

ŞEYHYUSUF MAH. ŞEYHYUSUF KÜME EVLERİ ŞEYHYUSUF ILKOKULU BLOK NO 33/1 HORASAN / ERZURUM

Çevre :

Şeyhyusuf Köy’üne varmadan önce Velibaba ve Kemerli köyleri içerisinden geçilmektedir. Köyde 67 hane bulunmaktadır ve 600’e yakın nüfusa sahiptir. Evleride içme suyu ve elektrik mevcut olup kanalizasyon çalışmaları devam etmektedir.

Ulaşım :

İlçe Merkezine ulaşım: Şeyhyusuf köyü Horasan İlçesine 25 km uzaklıkta olup asfalt yol üzerinden ulaşım sağlanmaktadır. Köye öğretmenler sene başında anlaştıkları ticari araç ile gidiş geliş sağlamaktadır. Köyün kendi aracı bulunmaktadır fakat gidiş geliş saatleri öğretmenlere uymadığı için farklı araçla gidiş geliş yapılmaktadır. İl merkezine ulaşım: Yarım saatte bir özel halk otobüsü bulunmaktadır. Şehirler arası otubuslerle ulaşım imkanı vardır. Demiryolu ulaşımı sağlanmaktadır.

İl/İlçeye Uzaklık :

ta olup asfalt yol üzerinden ulaşım sağlanmaktadır. Köye öğretmenler sene başında anlaştıkları ticari araç ile gidiş geliş sağlamaktadır. Köyün kendi aracı bulunmaktadır fakat gidiş geliş saatleri öğretmenlere uymadığı için farklı araçla gidiş geliş yapılmaktadır. İl merkezine ulaşım: Yarım saatte bir özel halk otobüsü bulunmaktadır. Şehirler arası otubuslerle ulaşım imkanı vardır. Demiryolu ulaşımı sağlanmaktadır.

Web Sitesi :

https://seyhyusufortaokulu.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

18

Öğretmen Sayısı :

5

Derslik Sayısı :

4

Ders Saatleri :

08:30 - 15:20

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

3

Hizmet Alanı:

6

Hizmet Puanı:

30

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Kader A. (Okul Müdürü / Fen Bilimleri Öğretmeni) - Emrah Ş. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Gülan A. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Ayşenur G. (Matematik Öğretmeni) - Ceren D. (Türkçe Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :




✶ ERZURUM HORASAN İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

0

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 25.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.