Dicle Şükrü Ayna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi DİYARBAKIR DİCLE

Dicle Şükrü Ayna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi DİYARBAKIR DİCLE

Okul Kodu :

971808

Okul Telefonu :

04125613091

Okul Adresi :

15 Temmuz mahallesi Ergani Yolu Cad. Kaymakamlık Karşısı DİCLE/DİYARBAKIR

Çevre :

Maden Nehri ile Dicle Nehri arasında kurulmuş olan Dicle’nin doğusunda Dicle, batısında Ergani, Elazığ Alacakaya, kuzeyinde Elazığ Arıcak ilçesi, güneyinde ise Kocaköy ve Eğil ilçeleriyle çevrilidir.

Ulaşım :

Karayolu taşımacılığı, minibüs veya Diyarbakır-Dicle belediye otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır. Otobüs saatleri Diyarbakır-Dicle / Dicle Diyarbakır karşılıklı olarak; 06:30, 09:30, 13:00 ve 17:00 ´dir.

İl/İlçeye Uzaklık :

İl merkezine uzaklığı Ergani yolu üzerinden 90 km, Eğil yolu üzerinden 70 km´dir. Okulumuz ilçe merkezindedir.

Web Sitesi :

https://diclesukruaynamtal.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

389

Öğretmen Sayısı :

32

Derslik Sayısı :

14

Ders Saatleri :

Başlama: 07.50 Bitiş: 15.40

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Sedat B. (Okul Müdürü) - Emine A. (Müdür Yardımcısı / Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Emre A. (Müdür Yardımcısı/Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ) - Salih B. (Müdür Yardımcısı / Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Hüseyin M. (Rehberlik) - Engin A. (Tarih Öğretmeni) - Zeliha Ç. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni/Alan Şefi) - Funda A. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) - Bülent U. ( Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Şefi) - Hasari A. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Öğretmeni) - Özlem Ç. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Öğretmeni) - Müjde K. (Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan Öğretmeni) - Sinan I. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi Atölye Şefi) - Sinem A. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alan Öğretmeni) - Tuba E. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alan Öğretmeni) - Veysel A. (Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alan Öğretmeni) - Emrullah A. (Moda Tasarım Teknolojileri Öğretmeni) - Gülnur K. (Moda Tasarım Teknolojileri Alan Şefi) - İnan Y. (Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alan Şefi) - Mehmet A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Abdullah O. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - İhsan D. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Songül Y. (Kimya Öğretmeni) - Aziz T. (Coğrafya Öğretmeni) - Mehtap A. (Matematik Öğretmeni) - Ömer Ş. (Matematik Öğretmeni) - Seda Ö. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Elif Y. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Mehmet Ş. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Fazilet Ö. (Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni) - Mehmet E. (İngilizce Öğretmeni) - Dilan Ö. (İngilizce Öğretmeni) - Mehmet Z. (Fizik Öğretmeni) - Rahmi A. (Biyoloji Öğretmeni) - Aslı G. (Felsefe Öğretmeni) - Hüseyin A. (Yardımcı Hizmetler) - Murat G. (Yardımcı Hizmetler) - MİKAİL A. (TEKNİSYEN) - MEHMET S. (VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ) -

Okuldan Haberler :



Değerlerimle Büyüyorum-SAYGI

Değerlerimle Büyüyorum-SAYGI

Değerlerimle Büyüyorum Etkinliği

Değerlerimle Büyüyorum Etkinliği

Değerlerimle Büyüyorum Etkinliği

Değerlerimle Büyüyorum Etkinliği

Değerlerimle Büyüyorum

Değerlerimle Büyüyorum

Öğrencilerimizle Kitap Fuarına Gittik

Öğrencilerimizle Kitap Fuarına Gittik


✶ DİYARBAKIR DİCLE İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :



Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 25.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.