Acıpayam Anadolu Lisesi DENİZLİ ACIPAYAM

Acıpayam Anadolu Lisesi DENİZLİ ACIPAYAM

Okul Kodu :

300326

Okul Telefonu :

2585184522

Okul Adresi :

Yukarı Mah. Hürriyet Cad. No 26 20800 Acıpayam

Çevre :

İlçe Merkezi

Ulaşım :

Acıpayam, Antalya´ yı Ege ve Marmara Bölgesine bağlayan E87 karayolu üzerinde yer alır. Denizli ile ulaşımı sağlayan otobüsler her 15 dakikada hareket etmektedir. Yaklaşık 50 dakikalık yolculukla il merkezine, 3 saatlik yolculuk ile Antalya ve Fethiye´ ye, 5 saatlik yoculuk ile İzmir´ e ulaşılabilir. Çevre köy ve ilçelerle de ulaşım rahat bir şekilde sağlanabilir. Acıpayam ulaşım bakımından gelişmiş bir ilçedir.

İl/İlçeye Uzaklık :

Okulumuz il merkezine 56 km uzaklıktadır. İlçe merkezindedir.

Web Sitesi :

https://acipayamanadolu.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

578

Öğretmen Sayısı :

46

Derslik Sayısı :

20

Ders Saatleri :

9-10-11-12. Sınıflar 8.30-15.50

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

2

Hizmet Puanı:

11

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Başöğ.Enver K. (Okul Müdürü) - Başöğ.İbrahim E. (Müdür Yardımcısı) - Uzm. Ö. (Müdür Yardımcısı) - M. B. (Rehberlik ve Psikolojik Danışman) - Uzm. Ö. (Rehberlik ve Psikolojik Danışman) - Başöğ.Ali B. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Sevgi T. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Selcen B. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Ümmühan E. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Serap Ö. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Ali A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Feride D. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Bilal S. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Yasemin K. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Günay A. (Felsefe Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Ömer Y. (Tarih Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Mehmet M. (Tarih Öğretmeni) - Başöğ.Ünal S. (Coğrafya Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Yılmaz B. (Coğrafya Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Abdullah K. (Matematik Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Halil Ç. (Matematik Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Mehmet K. (Matematik Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Durmuş T. (Matematik Öğretmeni) - Mevlüt G. (Matematik Öğretmeni) - Halil E. (Matematik Öğretmeni) - Teslim K. (Biyoloji Öğretmeni) - Uzm.Öğ. A. (Biyoloji Öğretmeni) - Başöğ. Ş. (Fizik Öğretmeni) - Türkan T. (Fizik Öğretmeni) - Başöğ.Hatice A. (Kimya Öğretmeni) - Uzm.Öğ. A. (Kimya Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Ardahan Ö. (İngilizce Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Turgay U. (İngilizce Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Olgunay I. (İngilizce Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Ahmet I. (İngilizce Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Emine Ö. (İngilizce Öğretmeni) - Uzm.Öğ. A. (Almanca Öğretmeni) - Meltem B. (Almanca Öğretmeni) - Uzm.Öğ. İ. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Uzm.Öğ.Hüseyin Y. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Uzm.Öğ. I. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Gonca G. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Uzm.Öğ. S. (Müzik Öğretmeni) - Uzm.Öğ. M. (Müzik Öğretmeni) - Hasan H. (VHKİ) - Mehmet Ü. (Hizmetli) - Mehmet A. (Hizmetli) - Hatice H. (Hizmetli) -

Okuldan Haberler :



DEPREM TATBİKATI

DEPREM TATBİKATI


✶ DENİZLİ ACIPAYAM İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Üniversiteye yerleştirme başarısı yüksektir. İkinci yıl yerleşenler ile birlikte mezunlarımızın %95´ i üniversiteli olmaktadır. İlçe ve il çapındaki sportif ve kültürel yarışmalarda da öğretmen ve öğrencilerimiz önemli başarılar elde etmektedirler. Türkiye çapındaki proje çalışmalarında da önemli başarılara imza atılmaktadır. Ayrıntılara haberler bölümü ile başarılarımız butonlarına tıklanarak ulaşılabilir.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 19.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.