Fatih Anadolu Lisesi ÇORUM MERKEZ

Fatih Anadolu Lisesi ÇORUM MERKEZ

Okul Kodu :

974845

Okul Telefonu :

0364 213 83 68

Okul Adresi :

Gülabibey Mh. Cengiz Topel Cad. No155 19100 Merkez/ÇORUM

Çevre :

Gülabibey Mh. Cengiz Topel Cd.No:155 19100 Merkez/ÇORUM

Ulaşım :

Okulumuza toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçeye Uzaklık :

Okulumuz il merkezindedir.

Web Sitesi :

https://corumfatihanadolulisesi.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

473

Öğretmen Sayısı :

44

Derslik Sayısı :

21

Ders Saatleri :

08:00-15:50

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

1

Hizmet Puanı:

10

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



ZEKİ B. (Okul Müdürü) - Namık A. (Müdür Yardımcısı) - Bekir K. (Müdür Yardımcısı) - Recep Y. (Din kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Gülhan K. (Din kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Ali Y. (Din kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Hafize T. (Kimya Öğretmeni) - Esra O. (Kimya Öğretmeni) - Gelengül E. (Almanca Öğretmeni) - Elvan S. (Almanca Öğretmeni) - Leyla G. (Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen) - Ahmet Y. (Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen) - Seydi K. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Murat B. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Cafer A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - İsmail K. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Atila M. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Gülay A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Fuat Ö. (Matematik Öğretmeni) - Bilge K. (Matematik Öğretmeni) - Nüket Y. (Matematik Öğretmeni) - Serkan Y. (Matematik Öğretmeni) - Hatice K. (Matematik Öğretmeni) - Abdullah E. (Matematik Öğretmeni) - Gülistan S. (Fizik Öğretmeni) - Recep B. (Fizik Öğretmeni) - Zübeyde A. (Coğrafya Öğretmeni) - Seyrani G. (Coğrafya Öğretmeni) - Samiye K. (Tarih Öğretmeni) - Lütfü Y. (Tarih Öğretmeni) - Murat C. (Tarih Öğretmeni) - Fatih T. (İngilizce Öğretmeni) - Bahtiyar Ç. (İngilizce Öğretmeni) - Münevver K. (İngilizce Öğretmeni) - Mustafa M. (İngilizce Öğretmeni) - Fatma Ö. (İngilizce Öğretmeni) - Merve Y. (Müzik Öğretmeni) - Gizem T. (Müzik Öğretmeni) - Hamdi K. (Felsefe Öğretmeni) - Fatih K. (Felsefe Öğretmeni) - Bünyamin A. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Fethiye G. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Ali B. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Hasan E. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Orhan K. (Biyoloji Öğretmeni) - Sezen U. (Biyoloji Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :




✶ ÇORUM MERKEZ İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Okulumuzun üniversiteye giriş sınavlarındaki yerleştirme başarısı %80´in üzerindedir. Öğrencilerimizin yaklaşık %50´si 4 yıllık bölümlere yerleşmektedir. Akademik başarının yanında sportif ve kültürel faaliyetlere de önem veren okulumuz; Çorum ili ve Türkiye genelinde düzenlenen turnuvalarda önemli başarılar elde etmiştir. 2013-2014 Öğretim yılında 10 branşta kupa kazanıp çeşitli dereceler elde eden Fatih Anadolu Lisesi; Çorum´un en başarılı okulu olmuştur. Öğrencilerine akademik başarının yanı sıra kaliteli yaşam ayrıcalığı da sunan okulumuz; alanında uzman kadrosu ve olanaklarıyla ülkemizin ve Çorum ilimizin en başarılı okullarından biridir.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :

Benim gelebileceğim en iyi okul olabilir aralarından ve dil olması ayrı bir güzel ve almanca olması ayrı (Buraya gelmek isteyen )



Güncelleme tarihi: 24.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.