Şehit Harun Arvas Ortaokulu BURSA YILDIRIM

Şehit Harun Arvas Ortaokulu BURSA YILDIRIM

Okul Kodu :

720587

Okul Telefonu :

0 224 363 00 80

Okul Adresi :

Yunus Emre Mah. Yeşil İnciler Cad. No4 Yıldırım / BURSA

Çevre :


Ulaşım :

Toplu taşıma araçlarından 21 ve D1 numaralı belediye otobüsleriyle okulumuza ulaşım sağlanabilir. Samanlı1 ve Samanlı2 numaralı minibüs hatları okulumuzun bir arka sokağından geçmektedir.

İl/İlçeye Uzaklık :

Okulumuz Bursa merkez ilçesi olan Yıldırım İlçesinde bulunmaktadır. İlçe merkezine uzaklığı yaklaşık3 km, şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 6 km´dir.

Web Sitesi :

https://sehitharunarvasortaokulu.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

1225

Öğretmen Sayısı :

56

Derslik Sayısı :

31

Ders Saatleri :

08:30 - 15:30

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

1

Hizmet Puanı:

10

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Davut Ş. (Okul Müdürü) - Güven Ç. (Müdür Yardımcısı) - Sezgin Y. (Müdür Yardımcısı) - Muhammed V. (Müdür Yardımcısı) - Bekir T. (Türkçe Öğretmeni) - Emine A. (Türkçe Öğretmeni) - Hacı A. (Türkçe Öğretmeni) - Handan B. (Türkçe Öğretmeni) - Fatma K. (Türkçe Öğretmeni) - Hüseyin E. (Türkçe Öğretmeni) - Burhan K. (Türkçe Öğretmeni) - Süleyman T. (İlköğretim Matematik Öğretmeni) - Alper Ç. (İlköğretim Matematik Öğretmeni) - Esra D. (İlköğretim Matematik Öğretmeni) - Gülden T. (İlköğretim Matematik Öğretmeni) - Rümeysa G. (İlköğretim Matematik Öğretmeni) - Çağla A. (İlköğretim Matematik Öğretmeni) - Mehmet Ç. (İlköğretim Matematik Öğretmeni) - Büşra K. (İlköğretim Matematik Öğretmeni) - Berna G. (İlköğretim Matematik Öğretmeni) - Adem Ö. (Fen Bilimleri / Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Engin K. (Fen Bilimleri / Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Gülşah Ç. (Fen Bilimleri / Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Kamil E. (Fen Bilimleri / Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Şafak A. (Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Volkan G. (Fen Bilimleri / Fen ve Teknoloji Öğretmeni) - Ayşe K. (Fen Bilimleri / Fen ve Teknoloji Öğretmeni ) - Emine K. (Fen Bilimleri / Fen ve Teknoloji Öğretmeni ) - Fırat Ö. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Mustafa D. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Yusuf A. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Ali Y. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Ümmügülsüm Y. (Sosyal Bilgiler) - Kübra K. (İngilizce Öğretmeni) - Burcu Ü. (İngilizce Öğretmeni) - Nergis Y. (İngilizce Öğretmeni) - Sadık S. (İngilizce Öğretmeni) - Sevda D. (İngilizce Öğretmeni) - Elif Y. (İngilizce Öğretmeni) - Saadet A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Özlem Y. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Hatice D. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - İrem Ç. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Abdullah M. (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni) - Fatih Ç. (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni) - Salih B. (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni) - İsmail A. (Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni) - Hüseyin T. (Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni) - Cihan Y. (Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni ) - Elif K. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Güldane A. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Cem Ş. (Müzik Öğretmeni) - Şengül K. (Müzik Öğretmeni) - Melek T. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) - Mehtap T. (Bilişim teknolojileri öğretmeni) - Seda Ç. (Rehberlik Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :



''Türk'ün Özü Akif'in Sözü'' Temalı Resim Yarışması

''Türk'ün Özü Akif'in Sözü'' Temalı Resim Yarışması

GÜREŞ MÜSABAKALARI BURSA İL 1.'Sİ

GÜREŞ MÜSABAKALARI BURSA İL 1.'Sİ

PROJE SUNUM MASASI

PROJE SUNUM MASASI

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ

ÖRNEK İNSAN PROJESİ

ÖRNEK İNSAN PROJESİ

BURSA KİTAP FUARI GEZİSİ

BURSA KİTAP FUARI GEZİSİ

Yüzmede Türkiye Derecesi

Yüzmede Türkiye Derecesi

ŞEHİT HARUN ARVAS KİTAP OKUYOR

ŞEHİT HARUN ARVAS KİTAP OKUYOR

ÖZEL DATA KOLEJİ VE YILDIRIM MTAL GEZİMİZ

ÖZEL DATA KOLEJİ VE YILDIRIM MTAL GEZİMİZ

SOSYAL BİLİMLER ve AHMET HAMDİ GÖK BAYRAK FEN LİSESİ GEZİMİZ

SOSYAL BİLİMLER ve AHMET HAMDİ GÖK BAYRAK FEN LİSESİ GEZİMİZ


✶ BURSA YILDIRIM İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :



Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 28.03.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.