Nazilli 50. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi AYDIN NAZİLLİ

Okul Kodu :

127416

Okul Telefonu :

(0256) 313 2032

Okul Adresi :

Cumhuriyet Mahallesi 187 Sokak No 47 Nazilli / Aydın

Çevre :


Ulaşım :

*Şehiriçi Halk Otobüsü ( 4 ve 8 numara) imkanı *İstasyona yakınlığı sebebiyle çevre ilçelerden tren ile ulaşım imkanı *İlçe otogarına yakınlığı sebebiyle çevre ilçe ve illerden gelecek öğrencilerimiz toplu ulaşım imkanı *Özel araç ile ulaşım imkanı

İl/İlçeye Uzaklık :

İlçe Merkezinde

Web Sitesi :

https://nazilli50yilmtal.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

379

Öğretmen Sayısı :

45

Derslik Sayısı :

28

Ders Saatleri :

08:30 - 16:10

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

5

Hizmet Alanı:

0

Hizmet Puanı:

.1

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



FÜLAY K. (Müdür) - MUSTAFA K. (Müdür Yrd.) - YAKUP A. (Müdür Yrd.) - SÜLEYMAN Ç. (Müdür Yrd.) - SİBEL A. (Müdür Yardımcısı) - Adem Ç. (Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen) - İLAYDA K. (Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman) - ASİL P. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - BERGİN T. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - AYŞE A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - SERMİN S. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - İHSAN E. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - GÜLÇİN S. (Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmen) - Barış Y. (Müzik Öğretmeni) - AHMET K. (Fizik Öğretmeni) - CAFER A. (Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmen) - İBRAHİM Ç. (Tarih Öğretmeni) - SERKAN C. (Tarih Öğretmeni) - İBRAHİM Ç. (Matematik Öğretmeni) - ŞENGÜL Ö. (Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanlığı Alan Öğretmeni) - YUNUS A. (Coğrafya Öğretmeni) - MEHMET Ö. (Biyoloji Öğretmeni) - AYFER Y. (Matematik Öğretmeni) - MEHMET K. (Matematik Öğretmeni) - FİGEN A. (Matematik Öğretmeni) - AHMET G. (Matematik Öğretmeni) - HASİBE A. (İngilizce Öğretmeni) - BURCU T. (İngilizce Öğretmeni) - BAĞDAGÜL G. (İngilizce Öğretmeni) - ÜLKÜ Ç. (İngilizce Öğretmeni ) - YUSUF G. (Felsefe Öğretmeni) - İLKNUR K. (Felsefe Öğretmeni) - YÜKSEL Y. (Kimya Öğretmeni) - CUMHUR B. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - ORHAN Ç. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - GÜLŞAH A. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - SERVET K. (Bilişim Teknolojileri Alan Şefi) - MELİKE A. (Bilişim Teknolojileri Alan Atölye Şefi) - ALİ Y. (Bilişim Teknolojileri Alanı Atölye Şefi) - HÜSEYİN B. (Muhasebe ve Finansman Alan Şefi) - MUHAMMET Y. (Muhasebe ve Finansman Alanı Atölye Şefi) - YILMAZ E. (Muhasebe ve Finansman Alanı) - HAKAN Ç. (Muhasebe ve Finansman Alanı) - EMİNE Ç. (Muhasebe ve Finansman Alanı) - ONAT E. (Pazarlama ve Perakende Alanı Alan Şefi) - ADİL T. (Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Alan Şefi) - MEHMET B. (Görevlendirme/ Konaklama ve Seyahat) - UTKU T. ( Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı Alan Şefi) - MEHMET E. (Ulaştırma Hizmetleri Alan Şefi) - SERDAR Ö. (Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanlığı Alan Öğretmeni) - ŞERMİN E. (Pazarlama Ve Perakende Alan Öğretmeni) - HAVVANUR K. (Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Alan Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :



Çedes projesi

Çedes projesi "Sevgi, Dostluk,Vefa" kapsamında Gaziler Derneğini ziyaret ettik.

Nazilli ve Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce planlanan kardeş ilçe projesi kapsaminda Alaşehir Borsa İstanbul MTAL Örenci ve öğretmenlerini ağırladık.

Nazilli ve Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce planlanan kardeş ilçe projesi kapsaminda Alaşehir Borsa İstanbul MTAL Örenci ve öğretmenlerini ağırladık.

OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

BEŞEYLÜL ORTAOKULU,FATİH ORTAOKULU VE ATATÜRK ORTAOKULLARINA  TANITIMA GİDİLDİ.

BEŞEYLÜL ORTAOKULU,FATİH ORTAOKULU VE ATATÜRK ORTAOKULLARINA TANITIMA GİDİLDİ.

OKUL TANITIM GÜNLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

OKUL TANITIM GÜNLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

OKULUMUZDA 2024/2025 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN UYGULANACAK OKUL KIYAFETLERİ

OKULUMUZDA 2024/2025 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN UYGULANACAK OKUL KIYAFETLERİ

MESLEKİ EĞİTİMİ TANITMA FAALİYETLERİ KAPSAMINDA OKUL TANITIM GÜNLERİMİZ BAŞLADI.

MESLEKİ EĞİTİMİ TANITMA FAALİYETLERİ KAPSAMINDA OKUL TANITIM GÜNLERİMİZ BAŞLADI.

 Süleyman Bedelioğlu meşhur adıyla Bonus Hocamızın

Süleyman Bedelioğlu meşhur adıyla Bonus Hocamızın "Sınav Ve Motivasyonun Beyin Temelli Kuralları" konulu sunumuna katıldık.

"AY YILDIZIN IŞIĞINDA ŞEHİTLERİN İZİNDE" PROJESİ KAPSAMINDA ÇAY YÜZÜ ŞEHİTLİĞİ VE ATÇA ŞEHİTLİĞİNE ZİYARETE GİDİLDİ.

TİYATRO ŞENLİĞİNDE

TİYATRO ŞENLİĞİNDE "BEŞ KELİME" VE "CEBİMDEKİ YABANCI" ADLI TİYATRO OYUNUMUZU SERGİLEDİK.


✶ AYDIN NAZİLLİ İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :



Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 26.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.