Karacasu Çok Programlı Anadolu Lisesi AYDIN KARACASU

Karacasu Çok Programlı Anadolu Lisesi AYDIN KARACASU

Okul Kodu :

126950

Okul Telefonu :

02564412510

Okul Adresi :

Yaylalı Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. No26 Karacasu/AYDIN

Çevre :

Nazilli - Tavas yolu üzeridir. Aphrodisias Antik Kenti 13 km. uzaklıktadır.

Ulaşım :

İzmir, Aydın ve Nazilli´den Otobüsle ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca, Nazilli ve Denizli´ye Minibüs vasıtasıyla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçeye Uzaklık :

tadır.

Web Sitesi :

https://karacasucpal.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

90

Öğretmen Sayısı :

12

Derslik Sayısı :

7

Ders Saatleri :

08.30 - 16.40

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



İbrahim Ş. (Okul Müdürü) - Ferhat C. (Müdür Yardımcısı) - Hikmet B. (Rehberlik Öğretmeni) - Fatma A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Emre T. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Gülşen E. (Tarih Öğretmeni) - Gürsel E. (Muhasebe ve Finansman Öğretmeni) - Sibel G. (Muhasebe ve Finansman Öğretmeni) - Alican G. (Matematik Öğretmeni) - Ferhat C. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Seyda F. (Matematik Öğretmeni) - Şerife A. (İngilizce Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :




✶ AYDIN KARACASU İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Okulumuz üst öğretim kurumlarına öğrenci yerleştirme oranlarında Aydın ve Türkiye ortalamalarının üzerinde olup il bazında ilk üçte yer almaktadır. 1991 yılı mezunlarımızdan Yılmaz KESKİNDEMİRCİ Fen Liseleri Sınavı´nda Türkiye 937.si olmuş, Konya Meram Fen Lisesi´ni kazanmış fakat öğrenimini okulumuzda devam etmiş ve sonuçta Tıp Doktoru olmuştur. 1992 yılı mezunu öğrencimiz Ayhan ÇOLAK (Ankara Çankaya Belediyesi Avukatı) TS puanı ile Türkiye 37.´si olmuş, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi´ni kazanmıştır. 1993 yılı mezunlarımızdan Çağdan TOKÖZ TM puanıyla Türkiye 152.´si olmuş ve Boğaziçi Üniversitesi İktisat Fakültesi´ni kazanmıştır. 1994 mezunu Öğrencimiz Hediye Elçin TAMKAN TS puanı ile Aydın İl 2.´si ve Türkiye 74.´si olmuş ve Ankara hukuk Fakültesi´ni kazanmıştır. 1994 yılı mezunlarımızdan Özgür ZEYBEK de TM puanıyla Türkiye 1008.´si olmuş ve ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 1996 yılı mezunu öğrencimiz Zerrin ÇAKMAKKAYA D.P.Y.´da Türkiye 1.´si olmuştur. Ayrıca okulumuz Y.D.A.Lise 2005 Ö.S.S. yerleştirmede %86.20 oranla Türkiye birinciliği elde etmiş olup 02 Nisan 2008 tarihinde beyaz bayrak sahibi olmuştur.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 25.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.