MEHMET ZAKİR EKNİ ANADOLU LİSESİ ANKARA ÇANKAYA

MEHMET ZAKİR EKNİ ANADOLU LİSESİ ANKARA ÇANKAYA

Okul Kodu :

757792

Okul Telefonu :

0 312 460 21 66

Okul Adresi :

Alacaatlı Mahallesi Bağlar Caddesi No2 İncek ÇANKAYA / ANKARA

Çevre :

Okulumuz Çankaya İlçesi Alacaatlı mahallesinde yer almakta olup, İncek ve Kızılcaşar mahalleleri ile komşu, sırasıyla Beytepe Jandarma Kampüsü, Beytepe, Çayyolu ve Ümitköy semtlerine araç ulaşımı ile orta mesafededir. Okulumuz yakın çevresi; toplu yapı siteleri ve müsatakil villa yerleşimlerinden ibarettir.

Ulaşım :

Okulumuza aşağıdaki toplu ulaşım hatları ile ulaşım sağlanabilmekte olup; Ego Cepte ya da Ankara Kart uygulamalarından, 13211, 13212, 10163 durak numaraları ve aşağıdaki hat numaraları ile sorgulama yapabilirsiniz. 193 Numaralı Opera-İncek Toki ego otobüsü, 192 Numaralı Opera-Tulumtaş Mahallesi ego otobüsü, 584 Numaralı Koru Metro İstasyonu-İncek Mahallesi-Beytepe Devlet Hastanesi metro ring hattı, 175 Numaralı Bilkent Metro istasyonu-Beytepe Mahallesi metro ring hattı.

İl/İlçeye Uzaklık :

Okulumuz Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 25 km uzaklıktadır.

Web Sitesi :

https://mze.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

534

Öğretmen Sayısı :

54

Derslik Sayısı :

24

Ders Saatleri :

09:00 - 16:05

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

1

Hizmet Puanı:

10

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



İbrahim H. (Okul Müdürü) - Aslıhan P. (Müdür Yardımcısı) - . (Müdür Yardımcısı) - Demet E. (Psikolojik Danışman) - . (Psikolojik Danışman) - Derya K. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Ebru C. (Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni) - Filiz Ö. (Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni) - Hesna E. (Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni) - Nebahat Y. (Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni) - Nurcan Ç. (Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni) - . (Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni) - Saadet K. (Matematik Öğretmeni) - Hatice A. (Matematik Öğretmeni) - Senem K. (Matematik Öğretmeni) - Cengizhan Y. (Matematik Öğretmeni) - Leyla A. (Matematik Öğretmeni) - Şener L. (Matematik Öğretmeni) - Ayten E. (Matematik Öğretmeni) - Semanur C. (İngilizce Öğretmeni) - Berna B. (İngilizce Öğretmeni) - Evrim B. (İngilizce Öğretmeni) - Tane A. (İngilizce Öğretmeni) - Müberra A. (İngilizce Öğretmeni) - Gülay B. (İngilizce Öğretmeni) - Tülay Ç. (Almanca Öğretmeni) - Ahmet A. (Almanca Öğretmeni) - İlknur G. (Tarih Öğretmeni) - Gülçin K. (Tarih Öğretmeni) - Nurgül Y. (Tarih Öğretmeni) - Serap B. (Biyoloji Öğretmeni) - Fatma G. (Biyoloji Öğretmeni) - O. (Biyoloji Öğretmeni) - Funda A. (Fizik Öğretmeni) - Hasan H. (Fizik Öğretmeni) - Murat Y. (Kimya Öğretmeni) - Aslı D. (Kimya Öğretmeni) - Neriman B. (Kimya Öğretmeni) - Canan Ö. (Coğrafya Öğretmeni) - Kemal S. (Coğrafya Öğretmeni) - Fatma S. (Coğrafya Öğretmeni) - Erhan Y. (Felsefe Öğretmeni) - Aydan A. (Felsefe Öğretmeni) - Bihter K. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Fatma A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Aytaç H. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Selda E. (Görsel Sanatlar Öğretmeni) - Şafak Y. (Müzik Öğretmeni) - Nalan Y. (Müzik Öğretmeni) - Gülay B. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Gülseren T. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Tevfik F. (Beden Eğitimi Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :



Mesleki Rehberlik Köşesi

Mesleki Rehberlik Köşesi

Nevruz Kutlaması

Nevruz Kutlaması

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü Programı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü Programı

Haftalık Ders Programları Güncellendi.

Haftalık Ders Programları Güncellendi.

Yangın Tatbikatı

Yangın Tatbikatı

9 ve 10 .Sınıflar Arası Bilgi Yarışması

9 ve 10 .Sınıflar Arası Bilgi Yarışması

12 Mart İstiklal Marşının kabulü nedeniyle Hamamönu Tacettin Dergahına gidildi

12 Mart İstiklal Marşının kabulü nedeniyle Hamamönu Tacettin Dergahına gidildi

Deprem Tahliye Tatbikatı

Deprem Tahliye Tatbikatı

Okul olarak Afete Hazırlık konusunda ne kadar bilinçliyiz?  Yapmamız gerekenler ve afet planı hazırlığı hakkında bilgilendirme.

Okul olarak Afete Hazırlık konusunda ne kadar bilinçliyiz? Yapmamız gerekenler ve afet planı hazırlığı hakkında bilgilendirme.

Meyve  Günü

Meyve Günü


✶ ANKARA ÇANKAYA İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :



Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 18.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.