KEMAL YURTBİLİR ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU ANKARA ALTINDAĞ

KEMAL YURTBİLİR ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU ANKARA ALTINDAĞ

Okul Kodu :

747370

Okul Telefonu :

90 (312) 316 32 40

Okul Adresi :

Örnek Mahallesi Adalı Halil Caddesi No 14/1 Altındağ 06090 Ankara

Çevre :

Örnek Mahallesi Adalı Halil Caddesi No:14/1 Altındağ/Ankara

İl/İlçeye Uzaklık :

7 km

Web Sitesi :

https://kyoeanaokulu.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

80

Öğretmen Sayısı :

21

Derslik Sayısı :

lerin yanı sıra bireysel eğitim odaları, Erken çocukluk merkezi, spor salonu, oyun salonu, çok amaçlı salonlar, yemekhane, veli bekleme odası, kütüphane, çocuk oyun bahçesi bulunmaktadır.

Ders Saatleri :

09.30-14.30

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

1

Hizmet Puanı:

10

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Seher İ. (Okul Müdürü) - Emine G. (MÜDÜR YARDIMCISI) - Fatih K. (MÜDÜR YARDIMCISI) - Zehra A. (REHBER ÖĞRETMEN) - İbrahim E. (REHBER ÖĞRETMEN) - Gülşen B. (OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ) - Ayşin K. (OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ) - Hanife E. (OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ) - Şengül B. (OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ) - Zülbiye Ö. (OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ) - Fatma Ü. (OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ) - Berna Ü. (OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ) - REYHAN K. (OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ) - Semra E. (ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ) - Canan C. (ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ) - Fethiye Y. (ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ) - Gülüşan G. (ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ) - Şennur Ö. (ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ) - AKIN E. (ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ) - ZÖHRE M. (ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ) - Halime T. (YARDIMCI PERSONEL) - İSMAİL A. (YARDIMCI PERSONEL) -

Okuldan Haberler :



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

ŞAPKA PARTİSİ

ŞAPKA PARTİSİ

İMZA GÜNÜ

İMZA GÜNÜ

YERLİ MALI HAFTASI

YERLİ MALI HAFTASI

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

KIZILAY HAFTASI

KIZILAY HAFTASI

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI

HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

VELİ EĞİTİMLERİMİZ BAŞLADI

VELİ EĞİTİMLERİMİZ BAŞLADI


✶ ANKARA ALTINDAĞ İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Kemal Yurtbilir İşitme engelliler Okulu , 1990 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle , üniversitenin bünyesinde bulunan İşitme Engelli Çocuklar Eğitim Merkezi’nde uygulanan doğal-işitsel sözel eğitim yöntemi modelini geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacı ile bir proje okulu olarak açılmıştır. Okulumuz 2010-2011 eğitim-öğretim yılına kadar 36 ayını dolduran işitme engelli çocukların okul öncesi eğitimi ile başlayarak 8 yıllık ilköğretim eğitimini de içine alan bir okul olarak eğitim vermekteydi. Okulumuz 2011-2012 Eğitim-öğretim yılı itibari ile 0-36 ay arası işitme engelli çocuklara da erken çocukluk eğitimi vererek eğitim alanındaki sorumluluğunu genişletmiştir. 25.06.2012 tarihinden itibaren okulumuz, 4+4+4 dönüşüm kapsamında Anaokulu , İlkokul ve Ortaokul olarak ayrılmıştır. Bunun sonucunda 25.06.2012 tarihinden itibaren okulumuzun adı Kemal Yurtbilir Özel Eğitim Anaokulu olarak değiştirilmiştir. Okulumuz 2012- 2013 Eğitim – Öğretim yılından itibaren 0-36 ay arası işitme engelli çocuklara erken çocukluk eğitimini uygulayan bu eğitimin yanında da 36-72 ay arası çocuklarla tersine kaynaştırma eğitimini uygulayan bir okulöncesi kurumuna dönüşmüştür. Okulumuzda dersliklerin yanı sıra bireysel eğitim odaları, Erken çocukluk merkezi, spor salonu, oyun salonu, çok amaçlı salonlar, yemekhane, veli bekleme odası, kütüphane, çocuk oyun bahçesi bulunmaktadır.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 27.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.