Süphandağı Anadolu Lisesi AĞRI PATNOS

Okul Kodu :

117114

Okul Telefonu :

04726163051

Okul Adresi :

Atatürk Mah. 128. Sokak No1 Ağrı Van Çevre Yolu, süphandağı anadolu Lisesi

Çevre :

Ağrı-Van, Ağrı-Muş, Ağrı-Bitlis yollarının kavşağında kurulmuş olması hızlı gelişmesine neden olmuştur. Nüfus yoğunluğu açısından Ağrının en büyük ilçesidir.

Ulaşım :

İlçe merkezi E-23 Karayoluna bağlanan Ağrı, Van, Muş, Bitlis karayollarının kesişme noktasını oluşturmaktadır Ağrı’ya 82 km uzaklıkta olup Asfalt yol bağlantısı vardır.

İl/İlçeye Uzaklık :

ta olup Asfalt yol bağlantısı vardır.

Web Sitesi :

https://suphandagianadolulisesi.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

740

Öğretmen Sayısı :

42

Derslik Sayısı :

14

Ders Saatleri :

08:00-12:00 1 SAAT ÖĞLE ARASI VE ARDINDAN 13:00-15:20 BİTİŞ

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Özgür T. (OKUL MÜDÜRÜ) - Çağlar Ç. (Müdür Yardımcısı) - Yunus K. (Müdür Yardımcısı) - Elif A. (İngilizce Öğretmeni) - Hayriye K. (İngilizce Öğretmeni) - Eşref Y. (İngilizce Öğretmeni) - Celal Y. (Matematik Öğretmeni) - İlkcan Y. (Matematik Öğretmeni) - Şelale Ö. (Matematik Öğretmeni) - Faik B. (Matematik Öğretmeni) - Tuğba Ç. (Matematik Öğretmeni) - Yılmaz I. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Özge N. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Bilal S. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Esra E. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - MENDUH A. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Nimet K. (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni) - Meral D. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Selma A. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Ahmet Ç. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Yusuf Ç. (Tarih Öğretmeni) - Mehmet K. (Tarih Öğretmeni) - Özlem B. (Tarih Öğretmeni) - Seda Ö. (Tarih Öğretmeni) - GÜLBAHAR S. (Biyoloji Öğretmeni) - Münevver Ö. (Kimya Öğretmeni) - ERKUT K. (Kimya Öğretmeni) - İsmail O. (Fizik Öğretmeni) - Şeyma Y. (Fizik Öğretmeni) - Fikret K. (Felsefe Öğretmeni) - Gülcan Ç. (Felsefe Öğretmeni ) - Serap A. (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni) - Mehmet A. (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni) - Yunus B. (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni) - BİRGÜL S. (Almanca Öğretmeni) - RÜVEYDA Y. (Almanca Öğretmeni) - Sibel S. (Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni) - Atakan S. (Coğrafya Öğretmeni ) - Yusuf A. (Coğrafya Öğretmeni) - Doğan O. (Coğrafya Öğretmeni) - Samet S. (Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni) - Ömer F. (Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni) - Kutbettin K. (Memur) - KAMİLE E. (Memur) -

Okuldan Haberler :



CUMHURİYETİMİZ 100.YAŞINDA!

CUMHURİYETİMİZ 100.YAŞINDA!

1.DÖNEM II.YAZILI SINAV KONU-SORU DAĞILIM TABLOLARI

1.DÖNEM II.YAZILI SINAV KONU-SORU DAĞILIM TABLOLARI

Genç Kızlar Bölge Kros Müsabakasında Başarılarımız Devam Etti!

Genç Kızlar Bölge Kros Müsabakasında Başarılarımız Devam Etti!


✶ AĞRI PATNOS İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Resim galerimize göz atınız.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 25.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.