KURUCAOVA ORTAOKULU AFYONKARAHİSAR BOLVADİN

Okul Kodu :

707077

Okul Telefonu :

0 272 6251233

Okul Adresi :

Kurucaova Köyü No.75 Bolvadin / AFYONKARAHİSAR

Çevre :

Okulumuzun bulunduğu Kurucaova Köyü Bolvadin İlçe merkezine 12 km uzaklıkta olup tarihi çok eski bir yerleşim yeridir. 1270 nüfusu olan köyümüzde 1 Muhtarlık Binası,1 İlköğretim Kurumu,2 Cami,1 Sağlıkevi,1 Kooperatif ve 1 Düğün Salonu bulunmaktadır.

Ulaşım :

Okulumuzun bulunduğu Kurucaova Köyü´ nden Bolvadin ilçe merkezine 12 km lik asfalt yolla ve Hamidiye Köyü´ne 5 km lik asfalt bağlantı yolu üzerinden Bolvadin Çobanlar yolu ile Afyonkarahisar il merkezine ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçeye Uzaklık :

İl merkezine 40km, ilçe merkezine 12 km

Web Sitesi :

https://kurucaovaortaokulu03.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

47

Öğretmen Sayısı :

6

Derslik Sayısı :

7

Ders Saatleri :

08:50 - 15:30

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

1

Hizmet Alanı:

6

Hizmet Puanı:

18

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Ozan A. (Okul Müdürü) - Alparslan Ş. (Müdür Yardımcısı) - Yunus E. (Türkçe Öğretmeni) - Alican V. (Matematik Öğretmeni) - Ebru B. (Fen Bilimleri Öğretmeni) - Süleyman Y. (Sosyal Bilgiler Öğretmeni) - Gizem T. (Beden Eğitimi Öğretmeni) - Habibe Ç. (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni) - Zehra B. (İngilizce Öğretmeni) - Ozan S. (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni) -

Okuldan Haberler :




✶ AFYONKARAHİSAR BOLVADİN İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

2012 yılı Ortaöğretime Geçiş Sistemi Sınavları sonucunda okulumuzdan sınava giren 12 öğrencimizden 11´ i tercih yapma hakkını elde etmiştir. Tercih yapan 11 öğrencimizin 10´ u Fen Lisesi başta olmak üzere Anadolu Öğretmen Lisesi, Adalet Meslek Lisesi ve diğer türlerdeki Anadolu grubu okullara yerleşmeye hak kazanmışlardır. Son yıllarda okula devam ve özellikle de kız öğrencilerin orta öğretimde okullaşma oranlarında önemli artış kaydedilmiştir.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 25.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.