Gölyurt İmam Hatip Ortaokulu ADIYAMAN GERGER

Gölyurt İmam Hatip Ortaokulu ADIYAMAN GERGER

Okul Kodu :

765219

Okul Telefonu :

05313833972

Okul Adresi :

GÖLYURT KÖYÜ GÖLYURT KÜME EVLERİ NO 90 GERGER / ADIYAMAN

Çevre :

Yaklaşık 2000 nüfusa sahip bir bucak merkezidir.Kendisine bağlı 11 mezra bulunmaktadır.Köyde çok sayıda bakkal ve market,fırın,kasap,marangoz,demirci,erkek kuaförü,tuhafiyeci,değirmen,2 adet kahvehane,internet cafe ayrıca kur´an kursu,sağlık ocağı,jandarma karakolu bulunmaktadır.Köy dağlık yapıda olup kışları sert ve kar yağışlı geçmektedir.Köy halkı ZAZA´dır.Tarım ve hayvancılık ile geçim sağlanmaktadır.Köyümüz Malatya,Diyarbakır, Elazığ illeriyle sınırdır.

Ulaşım :

Köy ile ilçe arası çalışan 3 adet minibüs ile sağlanmaktadır.Ayrıca hususi araçlarla sağlanmaktadır.İlçe ile köy arası yaklaşık bir saat sürmektedir.Öğretmenlerimiz gidiş-geliş yapamamakta tamamı lojmanlarda kalmaktadır.

İl/İlçeye Uzaklık :

İl merkezine 135 km,İlçe merkezine 35 km uzaklıktadır.İlçeye giden yol çok virajlı olduğundan süre olarak uzun sürmektedir.

Web Sitesi :

https://765219.meb.k12.tr

Öğrenci Sayısı :

70

Öğretmen Sayısı :

6

Derslik Sayısı :

2

Ders Saatleri :

08:00-14:20

Öğretmenlik Hizmet Bölgesi:

2

Hizmet Alanı:

6

Hizmet Puanı:

22

Okulun Harita Konumu :




Okulun Öğretmenleri :



Nuran K. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - SEMRA Ç. (TÜRKÇE ÖĞRETMENİ) - GAMZE G. (FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ) - EDA A. (FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ) - DEMET Ç. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ) - BURCU D. (İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ) - NURAN G. (TEKNOLOJİ VE TASARIM ÖĞRETMENİ) - SEMRA K. (ARAPÇA ÖĞRETMENİ) - CEYLAN Ç. (SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ) - SADİYE İ. (MATEMATİK ÖĞRETMENİ) - Veysel K. (MÜDÜR) - MUSA K. (MÜDÜR YARDIMCISI) -

Okuldan Haberler :




✶ ADIYAMAN GERGER İlçesi Okullarından Haberler



Başarılar :

Zaman içerisinde Anadolu Öğretmen Lisesi,Anadolu Lisesi ve sınavla öğrenci alan liselere öğrenci göndermiştir.Çeşitli yarışmalarda dereceler almıştır.

Okul hakkında bu sayfada paylaşmak istediklerinizi yazabilirsiniz :




Okul hakkında gönderilen yorumlar :



Güncelleme tarihi: 24.04.24

Okul Ara :

www.okullarhakkinda.com bilgilendirme amaçlıdır, okul resmi sitesi değildir.